Каливита

Към съдържанието

Кой сок от нони да избера? Полинезийско или органично нони? Сравняваме и предлагаме.

Лятото е времето, когато всеки трябва да се наслаждава на много пресни плодове. Но, разбира се, качеството на плодовете, които идват на вашата маса, е от решаващо значение – както и цялостната чистота на храната, която ядете.

Защо редовното пиене на вода е толкова важно?

За „здравословната“ хидратация са важни не само приемът и съставът на течности, но и съставът на диетата. Трябва да се пие през целия ден, като се започне от сутринта (чаша чай или кафе не е достатъчна, за да компенсира загубата на вода през нощта).

Как да подкрепим черния дроб през лятото? Сравняваме жълтия кантарион и Liver Aid

Прекомерната консумация на алкохол и изкуствените вещества в преработените храни могат сериозно да натоварят черния дроб. Прочетете как ефективно и безопасно да поддържате черния дроб през лятото.

Здравословна чревна флора - 6 причини да приемате пробиотици

Полезните бактерии в червата вече са добре познати и обичани. Прочетете за ползите от здравата чревна флора. Защо си струва да се грижим за него особено през лятото?

Попълнете вашите минерални резерви с MagneZi B6 и Calcium Magnesium PLUS!

Юли дойде, а с него и жегата. По това време на годината тялото ни може да се нуждае от повече минерали, тъй като се движим повече и се потим повече поради топлината. И благодарение на изпотяването ние губим ценни минерали, които след това трябва да възстановим.

Открийте свойствата на биолавандуловото масло

Още нашите баби и дядовци са знаели, че смесването на няколко капки лавандулово масло с балсам ще направи косата красиво блестяща и ароматна, като по този начин предпазва от увреждане, причинено от силната слънчева светлина.

Селен Calivita Pro Selenium – какво съдържа и какви свойства има.

Селенът е от съществено значение за правилното функциониране на нашето тяло, но дефицитът на селен е голям проблем, който засяга особено нашия регион. Селенът е микроелемент, който може да играе роля в предотвратяването на много заболявания.

Какви са свойствата и ефектите на концентрирания Calivita Triple Potency Lecithin

Calivita Triple Potency Lecithin съдържа чист не-ГМО соев лецитин. Една капсула Triple Potency Lecithin съдържа 1236 mg лецитин, който съдържа тройно количество фосфатидилхолин в сравнение със стандартния лецитин.

Calivita Organic Noni Juice - Сертифициран органичен нони с органични плодове

Organic Noni е сок, който идва от пресовани плодове от биологично земеделие. Не е замърсен с торове, хербициди или химикали. Не съдържа добавена захар, изкуствени консерванти, оцветители и подобрители на вкуса.
Назад към съдържанието