Communiguard - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Communiguard

CommuniGuard
Купи Communiguard - отидете до магазина
продуктът не е наличен

виждам: eProtect
Животът ни е немислимо без електрически устройства. Домакински уреди, компютри и най-често се използват мобилни телефони, които се съхраняват в близост до тялото ни през цялото време са заобиколени от магнитни полета. COMMUNIGUARD е informatically третира фолио, която функционира в съответствие с принципите на биофизиката.

Всяка единица, управлявана от електрически ток е заобиколен от електрически и магнитни полета. Най-често срещаните ежедневни източници на електромагнитни полета са домакински уреди, компютри, телекомуникационни устройства, телевизори, мобилни телефони, автомобили, и прости електрически проводници, както и. Тези области - особено, ако те са в контакт с нас в дългосрочен план - да засегнат функционирането на нашето тяло. Те могат да се променят подходящи цикъла сън-събуждане и те често са обвинявани за други негативни ефекти, (например главоболие, подгряване на ушите и лицето, нарушения на съня, общото униние, умора и т.н.)

COMMUNIGUARD е прост-touse informatically третира фолио, което може да помогне за защитата ни, срещу горепосочените обекти, притежаващи електромагнитно поле. Той може да направи това чрез хармонизиране на вредни wawes засягащи нашето тяло.

Инструкции: Внимателно отстранете защитното фолио и го отдават на гърба на телефона или батерията. Не го отрежете! Той може да се прилага по подобен начин на други електрически устройства, или на автомобили. В случай на microwawe фурни, винаги го прилага върху външната повърхност, като фолиото е направена от алуминий! Неизползваните фолиа трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.

COMMUNIGUARD не е лечебен оборудване, то не може да бъде заменен с медицинска консултация или лечение! Ако имате някакви compaints, потърсете лекарска помощ!
Назад към съдържанието