D-drops - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
D-drops
30 мл.

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 до 3 капки дневно

Съдържание

30мкг Витамин D3
Течен, натурален витамин D3

Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания, някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

На кого го препоръчваме?
Съгласно някои оценки 70 процента от хорат страдат от дефицит на витамин D. Човешкият организъм синтезира по-голямата част от витамин D с помощта на слънчевите лъчи. Ние екстрахирахме активното вещество в D-drops, витамин D3, от масло от черен дроб на риба - треска и добавихме натурални аромати. Дозирането му е лесно и може да се смесва с храна или напитка. Течната му форма осигурява витамин D за цялото семейство.

Дефицити

Продължителният дефицит на витамин D увеличава риска от следните заболявания:
  • слаби кости,
  • чести костни фрактури,
  • чести инфекции,
  • дихателни инфекции,
  • сезонна депресия,
  • мускулна слабост.

Защо да изберем този продукт?
Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото. Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор. Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.

Знаете ли?
Според научни изследвания, 41 процента от населението в нашата климатична зона е засегнато от недостиг на витамин D дори и през слънчевите летни месеци?*

Описание:
От сега нататък опазването на здравето ви е по-лесно. Представяме Ви D-капки, последна витамин D Формула CaliVita® си. Създали сме D-капки, така че употребата му може да бъде проста и лесна персонализирани за всеки член на семейството. Като течна формула с капкомер, че е лесно да се дозира в персонализиран начин, както за деца или възрастни хора. Вкусът му е приятно благодарение на природен цитрусови съставки и в същото време не е прекалено характеристика, така че може да се смесва в храни и напитки. В хода на производството тази течна формула ние не прилага никакви изкуствени аромати, захар, подсладители или изкуствени оцветители.

Не само, че е лесно да се прилага, нашият нов продукт съдържа D3 холекалциферол, най-активната форма на витамин D, които по-добре повишава нивата на витамин D на кръв от D2 (ергокалциферол) форма. Най-добрият естествен източник на витамин D3 е рибено масло, за да можем да го включи в нашата формула. Нещо повече, обслужването е също икономически, като една бутилка може да съдържа до 300 дози. * Г-капки са добре платена инвестиции за опазване на здравето. Адекватни нива на витамин D може да намали случаите на грип с 90%, така че разбира се, ние също може да се спестят пари, изразходвани за лечение на грип. *

С оглед на резултатите от последните няколко години, няколко медицински организации, включително на Националния институт по здравеопазване на Harvard University, подкрепят идеята за увеличаване на настоящото официално препоръчителната дневна доза от витамин D, като най-малко 30-60%.

Добавянето му е особено важно в тъмно, есента и зимните сезони, по време на бременност, за звената за подготовка, след менопаузата, в напреднала възраст, както и в случай на проблеми с усвояване и затлъстяване.

С помощта на CaliVita® вие също може да направи нещо за здравето си по един изключително прост и ефективен начин с натурални съставки. Вземете тази възможност.

** Броене с препоръчителната дневна доза (за възрастни 3 капки - 1200 IU / ден)
Състав / 3 капки (approx.0,1 мл):
Витамин D3 1200 IU

Предупреждение.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина.
Да не се прилага в случай на хипокалциемия.
В случай на камъни в бъбреците и саркоидоза, се консултирайте с вашия лекар.
В случай на прилагане на всяка друга формула, съдържаща витамин D, се консултирайте с вашия лекар.

Източници
*D-vitamin-ellátottság felmérése Vas megye egészséges véradói körében (Surveying vitamin D supply among the healthy blood donors of Vas County) / Éva Virágh [et al.] In: Orvosi Hetilap. 2012. 153. évf. 41. sz., p. 1629-1637..
Назад към съдържанието