D-drops - Каливита

Към съдържанието

D-drops

D-drops
Витамини Каливита
Течен, натурален витамин d3

30 мл.
Количество на склад: 121
46.50 Lev
D-Drops Family Pack
Витамини Каливита
Семеен Пакет витамин d-drops

4x30 ml
стрелка
Calivita D Drops

натурален витамин D3 на капки

Течен, натурален витамин D3

Имайки предвид колко важен е витамин D за имунитета, костите и зъбите, е изненадващо колко много хора имат дефицит на витамин D. Не е нужно да бъдеш един от тях, вземи своя витамин D сега. D-drops е ултра чист холекалциферол (D3) в течна форма, така че е лесен за дозиране и приемане от деца и възрастни.

 На кого го препоръчваме?
 • На хората, които прекарват по-голямата част от времето си на закрито;
 • На хората със свръхтегло, тъй като те имат по-голяма потребност от витамин D;
 • На всички, за поддържане на оптимално функциониране на имунната система;
 • На хората, които искат да имат здрави кости и зъби;
 • На бременните жени: за правилното развитие на костната система на плода и запазване костите на майката;
 • На кърмачките: за запазване необходимото ниво на витамин D в организма;
 • На вегетарианците;
 • На хората, страдащи от слънчева алергия.

Знаете ли че?

Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания, някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

 


Според научни изследвания, 41 процента от населението в нашата климатична зона е засегнато от недостиг на витамин D дори и през слънчевите летни месеци?*

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ТОЗИ ПРОДУКТ?
Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото.

Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор.
Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.

ИЗТОЧНИЦИ
*D-vitamin-ellátottság felmérése Vas megye egészséges véradói körében (Surveying vitamin D supply among the healthy blood donors of Vas County) / Éva Virágh [et al.] In: Orvosi Hetilap. 2012. 153. évf. 41. sz., p. 1629-1637..
30 мл.

Дозировка
1 до 3 капки дневно с храна

Съдържание
Витамин D3 30 µg

Продуктът не трябва да се излага на пряка слънчева светлина!
Да не се прилага при повишени серумни нива на калция (хиперкалциемия)!
Консултирайте се с лекар в случай на бъбречни камъни и саркоидоза, както и ако приемате други препарати, съдържащи витамин D!

Предупреждение.
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
 • Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина.
 • Да не се прилага в случай на хипокалциемия.
 • В случай на камъни в бъбреците и саркоидоза, се консултирайте с вашия лекар.
 • В случай на прилагане на всяка друга формула, съдържаща витамин D, се консултирайте с вашия лекар.
Течен, натурален витамин D3

Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания, някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

На кого го препоръчваме?
Съгласно някои оценки 70 процента от хорат страдат от дефицит на витамин D. Човешкият организъм синтезира по-голямата част от витамин D с помощта на слънчевите лъчи. Ние екстрахирахме активното вещество в D-drops, витамин D3, от масло от черен дроб на риба - треска и добавихме натурални аромати. Дозирането му е лесно и може да се смесва с храна или напитка. Течната му форма осигурява витамин D за цялото семейство.

Продължителният дефицит на витамин D увеличава риска от следните заболявания:
 • слаби кости,
 • чести костни фрактури,
 • чести инфекции,
 • дихателни инфекции,
 • сезонна депресия,
 • мускулна слабост.

Защо да изберем този продукт?
Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото. Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор. Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.

Знаете ли?
Според научни изследвания, 41 процента от населението в нашата климатична зона е засегнато от недостиг на витамин D дори и през слънчевите летни месеци?*

Описание:
От сега нататък опазването на здравето ви е по-лесно. Представяме Ви D-капки, последна витамин D Формула CaliVita® си. Създали сме D-капки, така че употребата му може да бъде проста и лесна персонализирани за всеки член на семейството. Като течна формула с капкомер, че е лесно да се дозира в персонализиран начин, както за деца или възрастни хора. Вкусът му е приятно благодарение на природен цитрусови съставки и в същото време не е прекалено характеристика, така че може да се смесва в храни и напитки. В хода на производството тази течна формула ние не прилага никакви изкуствени аромати, захар, подсладители или изкуствени оцветители.

Не само, че е лесно да се прилага, нашият нов продукт съдържа D3 холекалциферол, най-активната форма на витамин D, които по-добре повишава нивата на витамин D на кръв от D2 (ергокалциферол) форма. Най-добрият естествен източник на витамин D3 е рибено масло, за да можем да го включи в нашата формула. Нещо повече, обслужването е също икономически, като една бутилка може да съдържа до 300 дози. * Г-капки са добре платена инвестиции за опазване на здравето. Адекватни нива на витамин D може да намали случаите на грип с 90%, така че разбира се, ние също може да се спестят пари, изразходвани за лечение на грип. *

С оглед на резултатите от последните няколко години, няколко медицински организации, включително на Националния институт по здравеопазване на Harvard University, подкрепят идеята за увеличаване на настоящото официално препоръчителната дневна доза от витамин D, като най-малко 30-60%.

Добавянето му е особено важно в тъмно, есента и зимните сезони, по време на бременност, за звената за подготовка, след менопаузата, в напреднала възраст, както и в случай на проблеми с усвояване и затлъстяване.

С помощта на CaliVita® вие също може да направи нещо за здравето си по един изключително прост и ефективен начин с натурални съставки. Вземете тази възможност.

** Броене с препоръчителната дневна доза (за възрастни 3 капки - 1200 IU / ден)
Състав / 3 капки (approx.0,1 мл):
Витамин D3 1200 IU


ДЕФИЦИТИ
Продължителният дефицит на витамин D увеличава риска от следните заболявания:
 • слаби кости
 • чести костни фрактури
 • чести инфекции
 • дихателни инфекции
 • сезонна депресия
 • мускулна слабост

Източници
*D-vitamin-ellátottság felmérése Vas megye egészséges véradói körében (Surveying vitamin D supply among the healthy blood donors of Vas County) / Éva Virágh [et al.] In: Orvosi Hetilap. 2012. 153. évf. 41. sz., p. 1629-1637..
стрелка

D drops - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
D-drops
Назад към съдържанието