Gummy Kids - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Gummy Kids

Gummy Kids
60 желирани таблетки

Дозировка
За деца 2 до 3 г. възраст - 1 желирана таблетка дневно. За възрастни и деца над 4 г. възраст – 2 желирани таблетки дневно.

Съдържание

15мг Витамин C
9мг Витамин E
2.5мг Витамин B5
1.3мг Цинк
0.5мг Витамин B6
300.3мкг Витамин A
100мкг Фолиева киселина
38мкг Биотин
15мкг Йод
7.5мкг Витамин D3
1.5мкг Витамин B12
Gummy Kids Pack
Gummy Kids Пакет (3 x 60 ж.т.)
Пакет от 3 опаковки GummyKids

Ако изберете да закупите 3 опаковки Gummy Kids на една фактура, тогава ще ги получите на специална цена.

Разбира се ще получите и 3 стикера с пакета, а също така ще получите и карта с праисторически пейзаж, която функционира, като удобно място за поставяне и съхранение на стикерите. И всичко това поставено в приказна кутия.
ново име: Sugar Free Gummies

желирани мултивитамини за деца

Gummy Kids са вкусни, лесни за дъвчене желирани мултивитамини, създадени специално за деца. Желираните таблетки осигуряват витамини и важни минерали за правилното развитие на децата с естествен аромат на череша, портокал и горски плодове и с форма на динозаври. Продуктът не съдържа изкусвени оцветители и ароматизатори.

На кого го препоръчваме?
- На деца за ежедневна консумация с оглед балансираното им развитие и поддържане на защитните сили,
- на всички, които желаят да научат децата си да живеят здравословно по един лесен начин, докато играят с тях,
- на всички, които предпочитат лесни за дъвчене и приятни на вкус мултивитамини,
- на всички, които търсят комплексен препарат, съдържащ витамин D.

Дефицити

Общите симптоми на витаминен дефицит включват: уморяемост, депресия, неразположение, намалена физическа и умствена работоспособност, чести инфекции, дължащи се на отслабен имунитет.

Знаете ли?
според международни изследователи, дневен прием от 1200 МЕ витамин D намалява с 42% риска от грип при малки деца *?
Резюме:
Докато март ние често се бори със сняг, времето може често се променят внезапно и през април ние се намираме през пролетта. Тази тенденция за внезапни промени във времето поставя високи изисквания за нашето тяло, особено ако спрем добавки от витамини като зимата свършва. Друго нещо, което трябва да запомните е, че съдържанието на витамин на хранителни продукти е далеч не това, което той да бъде използван и, което е по-лошо, на плодовете и зеленчуците, които представяме нашите маси губят голяма част от съдържанието на хранителни вещества по време на транспортиране, съхранение и приготвяне на храна.

За съжаление, динамичното ни въздействия лайфстайл двете нашия собствен и здравето на нашите деца. Особено важно е, че ние се осигурят необходимите витамини, минерали и микроелементи за развитието на нашите деца, защото, ако доставката им е твърде ниска, за продължителен период от време, симптомите на общия недостиг на витамини може лесно да се развиват. Това ще направи децата fatigable, те могат да загубят апетит и концентрация и да изпълнява по-малко добре в училище, докато те могат също така да се свие заболявания по-лесно.

Четири щастливи kidsHealth - с удоволствие
Но какво се случва, ако децата ни отказват здравословна храна и дори таблетки скучен и лош вкус витамини? Бяхме мотивирани да се реши този проблем, когато ние създадохме най-новите ни продукти, нашата смолисто мултивитамини за деца, наречен Желирани Kids, която може да се приложи след навършване на две. Сигурни сме, че вече няма нужда да се залъгваме децата си за поемане на витамини, но те сега ще го консумират с удоволствие и дори да изискват повече.

Тя ще бъде детска любимата, "естествено"

Защо? Защото Желирани Kids е пъстър и вкусни и дъвчащи желирани витамини имат естествена череша, портокалови и смесени ягодоплодни аромати и са във формата на миниатюрни динозаври. Естествено, ние сме се обърне специално внимание, за да се гарантира, че нашите желирани таблетки не съдържат изкуствени оцветители или аромати и само съкровищата на "природата". Нашата мултивитаминен продукт осигурява витамини, минерали и микроелементи деца се нуждаят от балансирано тяхното развитие и да допринесе за правилното им устойчивост.

Купи Желирани Kids за децата си и не забравяйте да го опитате сами. Това няма да е лесно да се устои.

ВНИМАНИЕ!
Продуктът не замества разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчваната дневна количество.
Дръжте го далеч от достъпа на малки деца.
Назад към съдържанието