Natural HGH Support - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Natural HGH Support

Natural HGH Support
90 таблетки

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Състав/ 1 таблетка:

L-аргинин/L-аргинин пироглутамат 133.33 mg
L-лизин/L-лизин HCL 100.00 mg
L-глутамин 100.00 mg
Екстракт от бакла 83.33 mg
L-орнитин /L-орнитин HCL 66.66 mg
Лецитин 61.66 mg
Витамин С 40.00 mg
Гама-амино-мастна к-на 33.33 mg
L-глицин 16.66 mg
Витамин В6 2.00 mg
Хром/ Хром пиколинат 4.00 mсg
Стимулиране хормона на растежа - за естествен растеж
ново име: Power Boster

След 30-годишна възраст вътрешното производство на хормона на растежа внезапно намалява, което повлиява неблагоприятно редица процеси в тялото. Мускулната маса намалява, намалява активността и др. Същото се случва и при дълготраен стрес.
С Natural HGH Support по естествен начин можете да стимулирате физиологичните механизми на секрецията на хормона на растежа, без груба намеса във функционирането на организма и без странично действие.

На кого го препоръчваме?

След определена възраст отделянето на хормона на растежа скокообразно спада, а в по-късна възраст почти напълно се прекратява. Много хора прибягват до синтетичното му заместване, за да премахнат неприятните въздействия. Този метод може да има редица вредни ефекти; ето защо много хора основателно гледат на тях с нежелание. HGH Support НЕ (!) съдържа синтетичен хормон на растежа! Natural HGH Support е формула, съдържаща висококачествени съставки, които по естествен начин стимулират отделянето на хормона на растежа. Активните съставки в продукта – аминокиселините аргинин и орнитин, глицин, лизин и глутамин, гама-амино-мастна киселина (ГАМК), действат синергично с витамин В6, витамин С, хром-хелатом, лецитин и екстракт от бакла (Fava, Vitia Faba Major) и така по естествен начин стимулират отделянето на хормона на растежа.
Хормонът на растежа, произведен по естествен начин, действа благоприятно на нашия организъм без никакви странични ефекти. Хормонът на растежа подпомага изгарянето на мазнините и освобождаването на енергия, укрепва имунната система като цяло, укрепва и ускорява възстановяването на тъканите, засилва синтеза на белтъчините, подпомагайки изграждането на мускулната тъкан, което го прави идеален и за атлети. Продуктът може да се прилага и при хора в напреднала възраст, за предотвратяване на мускулната дегенерация. Препоръчва се за всеки човек над 30 години, който не страда от диабет, хормонални нарушения и особено за тези, които редовно упражняват физическа дейност.
Резюме:
След 30-годишна възраст, производството на хормона на растежа внезапно намалява, неблагоприятно засегнати повече процеси, протичащи в организма. Мускулната маса намалява, намалява активността и др Същото се случва в случай на продължително стрес. С Natural HGH Support можете да естествено подкрепят процесите на компенсационни без силно намеса във функционирането на организма.

Секретира от хипофизата, човешки хормон за растеж (HGH) се счита за "магистър" хормон, тъй като регулира най-различни жлези, органи и метаболитни функции в организма. Научните данни показват, че в прогресивното намаляване на производството на HGH, който започва за повечето хора в техните 30-те години, може да бъде един от основните причини за физическото и метаболитен влошаване, което идва с процеса на стареене. Проучванията също така показват, че ефектите на стареене могат да бъдат смекчени с екзогенен HGH терапия.
Много хора, които биха искали да изглеждат и се чувстват по-млади, обаче, не ми харесва идеята да вземат синтетични хормони. За щастие, има няколко природни, хранителни съединения на основата на които могат да помогнат предоставя хранителна подкрепа за здрава и продължителна работа на ендокринната система.

Тези вещества включват GABA на аминокиселинни производни (гама-аминомаслена киселина) и L-DOPA (L-3,4-дихидроксифенилаланин). Няколко бобови растения са естествено богати на L-допа, особено бакла (Vicia Faba основен). Аминокиселината L-глутамин е доказано, за да помогне за подкрепа на нива HGH в тялото. Както е прекурсор на глутаминова киселина и тялото могат да се комбинират глутаминова киселина и витамин В6 за образуване на GABA. Аминокиселините L-орнитин L-глицин и L-аргинин, последният особено когато се комбинира с L-лизин, помагат предоставя хранителна помощ за нивата на HGH.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Този продукт не се препоръчва за хора под 25 години, бременни и кърмещи майки, пациенти с диабет или хора, страдащи от всякакъв вид хормонално разстройство или състояние.
Най-добър, когато се приема на празен стомах.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието