Ac Zymes - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Ac Zymes
100 капсули

Съдържание

2милиардЖив лактобацилус ацидофилус
Капсули съдържащи Lactobacillus acidophilus, най-ефективната, благоприятстваща и вьзстановяваща здравето на чревния тракт бактерия.

AC Zymes е продукт, който съдържа бактериални микрофлора, която е от съществено значение за нашето благосъстояние. Той помага да се поддържа подходящо ниво на добри чревни бактерии в нашия организъм. Съществува много силна връзка между функционирането на дебелото черво и здравето ни. Здрава чревна флора играе значителна роля. Чревна флора може да бъде нарушена в резултат на нездравословен начин на живот, консумация на алкохол, вреди на околната среда, някои лекарства, антибиотична терапия и др .. Като резултат от умножението на (вредни) чревни бактерии. В резултат на храносмилането и имунни реакции се отслабват и могат да възникнат дори повече проблеми с цялостното благосъстояние.

Заслужава да се вземат в такива ситуации добавки, които осигуряват бактерии като Lactobacillus ацидофилус, които са част от нормалната чревна микрофлора.

Високо качество на продукта - AC Zymes осигурява само в една капсула 2 милиарда от тези полезни бактерии. Такъв продукт се нарича пробиотик и е в полза за функционирането на нашето тяло.

Lactobacillus ацидофилус е особено устойчив и благоприятен бактерия. Тя може да живее толкова дълго, колкото 10 или повече дни в храносмилателната система. Многобройни научни изследвания показват, че Lactobacillus ацидофилус забавя разпространението на някои вредни микроорганизми главно чрез създаване киселинни условия, които са неблагоприятни за някои от патогени, като clostridiums, коли бактерии или гъбички, чрез освобождаване на вещества, които имат антибиотична ефект или конкурс за храни с други микроорганизми. Заслужава да се отбележи, че L. ацидофилус участва също в храносмилането чрез увеличаване на абсорбцията на мазнини и протеини, някои от минерали като: мед, калций, желязо, цинк и манган. Те имат също така възможност да направи някои от витамините: ниацин, рибофлавин, витамин В1 (тиамин), пантотенова киселина, а също така те по-надолу на нивото на холестерола. Lactobacillus ацидофилус помага да подкрепя създаването на здрава храносмилателна система, като помага да се поддържат нормални бактерията флора на храносмилателния канал. L. ацидофилус са много полезни при лечение на гъбични инфекции и лечение помощта на акне и кожни проблеми.

Използване на AC ензими ежедневно между храненията ще помогне за поддържане на доброто храносмилане и здравето на червата. Капсулата покриваща бактерии е устойчива на стомашната киселина и поради това гарантира високо качество на този продукт.

Показания:

- По време на лечение с антибиотици
- При кожни заболявания
- И за прочистването на червата (запек)
- Помага да се отървете от лоша миризма от устата
- В борбата срещу гъбични инфекции, убива някои вредни бактерии
- Подпомага храносмилането
- Успокоява стомашни болки

Дозировка
За деца: 1 капсула дневно, или съобразно предписание. За възрастни: 1-2 капсули днвно, или по предписание.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
В случай на диария е достатъчно, за да вземе Acidophilus за 5-6 дни, за да се върнете към нормалната чревна флора, освен като формулата, щедри мерки (голяма консумация течност) също трябва да се вземат!
В случай на каквито и да било стомашно-чревния дискомфорт, състояние или заболяване (например: диария, язва, болест на Крон) търсят квалифицирана медицинска помощ, преди приема на продукта.
По време на лечението на сериозни гъбични инфекции (дерматологични проблеми или гинекологична) и след лечението, трябва да вземете Acidophilus в дозата и продължителността, предписана от Вашия лекар.
В борбата с гъбични заболявания чесън и аминокиселината аргинин също могат да бъдат полезни.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието