C-Plus with bioflavonoids - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

C-Plus with bioflavonoids

C Plus
100 таблетки

Дозировка
1 таблетка дневно или по лекарско предписание,

Съдържание

75мг Витамин C
100мг Шипки
100мг Биофлавоноиди
витамин C с високи дози биофлавоноиди

Таблетки, съдържащи витамин С заедно с биофлавоноиди, подпомагащи абсорбцията и засилващи действието му. Освен познатите положителни влияния на витамин С, съдържащия се в продукта биофлавоноид кверцетин, действа ефективно при астма и алергии. Съдържащите се в продукта съставки са само от природни източници.

На кого го препоръчваме?
Таблетки с високо съдържание на витамин C (500 mg) за повишаване на физическата активност, устойчивостта срещу заразни заболявания, простуда и грип. Забавеното освобождаване гарантира пулното му усвояване от организма. Под формата на филм т-таблетки. Изцяло от естествени вещества.

Витамин, но и още нещо.

Знаете ли?
Една таблетка C Plus осигурява Витамин C колкото един голям портокал или 1.5 кг ябълки!

Описание:
Има някои ситуации в живота, когато витамин C може да е препоръчително. C 1000 и C 500 осигурява допълнително силно действие на витамин C, докато C PLUS е за тези, които предпочитат сложни формули. В обхвата CaliVita на продукти, можете да намерите много видове витамин C, така изберете този, който е най-подходящ за вашата възраст и здравословно състояние.

Витамин С е водоразтворим витамин. Той активира множество ензими, има важна роля в клетъчното дишане, и предлага защита срещу стреса. Той помага за усвояването на желязо, заедно с фолиевата киселина и витамин В12 стимулира производството на червени кръвни клетки. Благодарение на своя антиоксидантен ефект го поддържа здравословното функциониране на съпротивителните сили на организма. Необходимо е също така и за функционирането на нервната система, участва в образуването на структурата на съединителната тъкан, и се помага за запазването на целостта на кожата, смоли, костите и хрущялите. Тъй като Витамин С (аскорбинова киселина) принадлежи към групата на водоразтворимите витамини, може да се изпразни от тялото бързо. В крак с дата формули - като например C Plus - витамин С се допълва от biofl avonoids които насърчават неговото усвояване. Те често се споменава като витамин P. Човешкото тяло не е в състояние да произвежда biofl avonoids, така че те трябва да се приема с храна. Заедно с витамин С, те пазят и защита на вътрешната структура на капилярите; те имат циркулационни стимулиращ ефект. Тази група съединения често се използва в случай на спортни травми, както добре.
оранжеви половини подредени в писмо C
В природен витамин С, аскорбинова киселина молекули са свързани заедно, за да образуват множество, химически молекули, за които действието е много по-дълго от ефекта на обикновен синтетичен аскорбинова киселина.

C Plus: Съдържа прах от шипки и биофлавоноиди насърчаване на усвояването на витамин С, както добре.

ВНИМАНИЕ!

Витамин C е чувствителен към светлина и топлина, това, което трябва да се има предвид при съхранение.
Лица с история на камъни в бъбреците се потърси медицинска помощ, преди прилагане на формулата!
Прекомерния прием на биофлавоноиди може да причини диария!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието