VitalMan - Каливита

Към съдържанието

VitalMan

Vital Man
За мъжете
комплекс от билкови екстракти за жизнен мъж

60 таб.
Количество на склад: 31
44.00 Lev
жизненост
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita VitalMan

виаграта на Амазония

комплекс от билкови екстракти за жизнен мъж

VitalMan е комплексен билков продукт, разработен специално за мъже.
Въпреки, изпълнените със стрес работни дни, промените в сексуалното представяне не може да бъдат проблем! Гуараната и Сибирският женшен, например, могат да спомогнат за съхраняването на умствената и физическата свжест, а женшенът повишава и устойчивостта на стрес. Съдържащият се в гуараната кофеин и диуретично действащата коприва поддържат здравето на пикочните пътища. Корените на лиризома и мака са известни в народната медицина със своите афродизиатични и повишаващи потентността ефекти.На кого го препоръчваме?
  • На мъжете, които желаят да съхранят или повишат своята виталност;
  • за поддържане на общото им физическо състояние;
  • за запазване на доброто сексуално представяне.

 


Знаете ли че?
Корен от Сибирски жен-шен повишава способността на организма към приспособяване и участва в изграждането на клетките. Влияе за подобряване на настроението и общото състояние. Лириозма е билка, извества като „корен на мъжа”. Ефикасно въздейства за засилване на сексуалното желание и укрепване на нервната система. Корен от Катуаба подобрява физическата форма и стимулира работата на централната нервна система. Листа от Дамиана е естествен афродизиак с антидепресивно и подобряващо настроението действие. Лекарски гол корен има антивъзпалително и антисептично действие. Растението Йохимбе ускорява работата на половите органи, мозъка и сърцето и стимулира либидото. Екстракт от Гуарана има общоукрепващо и тонизиращо действие и също стимулира либидото.

Коренът от лиризома е наричан още естествена виагра или виаграта на Амазония?

Сексуалността и стремежа за създаване на потомство съществува, откакто на Земята се е зародил човешкия род. Съвременния човек е заинтересован толкова, колкото и предците ни и това не е чудно, като се има предвид, че сексуалния живот влияе върху ежедневието ни – нашето разположение, общо състояние, качество на работа, търпение и толерантност, както и на симпатиите или антипатиите към околните. Независимо от причината за сексуални проблеми, голяма част от които се коренят във влошеното физическо състояние на индивида, решение има. Използването на познатите от векове лечебни растения прилагани в народната медицина, днес могат да се намерят под формата на екстракти, съдържащи се в хранителни добавки, които могат да подпомогнат възстановяването на сексуалното здраве.
60 таб.

Дозировка
1-2 таб. дневно по време на хранене

Съдържание
Сибирски жен-шен 100 mg
Муира пуама 100 mg
Екстракт от гуарана 100 mg
Дамиана 50 mg
Корен от сарсапарила 50 mg
Мака 50 mg
Коприва 50 mg
Плод от Катуаба 25 mg

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Този продукт съдържа стимуланти. Като такъв, не трябва да го вземе, ако имате високо кръвно налягане, всякакъв вид сърдечносъдово заболяване, ако страдате от високо кръвно налягане или главоболие, или имате проблеми със съня. Ако не сте сигурни, консултирайте се с вашия лекар преди да приемате този продукт.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Жизнен мъж - Билков комплекс за мъже


Предметът на сексуалността и генерирането на поколението е толкова стара, колкото и самото човечество. Нашият сексуален живот във всекидневния ни живот и да го притежава и обратно. Билкови съставки в Vital Man които традиционно се използват в народната медицина за подпомагане на здрави мъже сексуално функциониране.

Освен, съдържащ много полезни флавоноиди, витамини, минерали и аминокиселини, сибирски женшен съдържа уникален съединение, известно като Ginsenoside. Проучванията показват, че Ginsenoside е адаптоген, който помага повишаване на устойчивостта на метаболизма на стрес и умора. Смята се, че е полезно в подкрепа на умствената и физическата работоспособност, и някои изследвания показват, че може да помогне за повишаване на либидото и сексуалната активност.

Има няколко южноамерикански храсти, като Muira puama (наречен "потентност дърво" от перуанските индианци), catauba, Дамяна, и мака (понякога наричан "перуански женшен"), които са били използвани в продължение на хиляди години от коренното хора от Амазонската басейн за стимулиране потентност и сексуалното желание. Съвременната наука е открил, че тези растения съдържат много полезни фитохимикали, и богатото съдържание на етерични масла, растителни стероли и уникални алкалоиди може да обясни тяхната съобщава повишаване ефект върху сексуалната жизненост и работоспособност. Guarana съдържа стимулант кофеин, който може да окаже положително влияние върху издръжливостта и физическата работоспособност. Коприва (Urtica Dioica) допринася за поддържане на здрава функцията на простатната жлеза, която играе ключова роля в сексуалната функция.
стрелка

VitalMan - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
VitalMan
Назад към съдържанието