VeinProteX - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Vein Protex
60 таблетки

Дозировка
По 1-2 таблетки на ден, преди хранене или по лекарско предписание.

Vein ProteX състав/таблетка:
Витамин C 250.0мг
Метил-сулфонил-метан (MSM) 150.0 мг
Олигомерен проантоцианидинов комплекс
(от екстракт от гроздови семки) 100.0 мг
Екстракт от корен на джинджифил
(стд. 40% джинджероли) 66.6 мг
Екстракт от куркума
(стд. 95% куркуминоиди) 50.0 мг
Хесперидинов комплекс 15.0 мг
комплексна защита за вените с хесперидин

През целия ни живот, вените ни работят срещу земното притегляне, обезпечавайки кръвния поток от кръвоносните съдове към сърцето.

По своята дължина вените имат малки клапи в стените си, които се затварят ритмично, предотвратявайки връщането на кръв и задържането й в крайниците. Това действие до голяма степен се поддържа от изпомпващата функцията на сърцето, при която при всеки удар клапите се отварят и затварят.
Ако по някаква причина тази функция се възпрепятства, кръвта може да се натрупа в крайниците, причинявайки подуване на краката, усещане за топлина и неприятни отоци. Това не е само естетически проблем; дългогодишните и нелекувани симптоми могат да доведат до сериозни венозни заболявания.
Тези оплаквания обикновено се появяват след продължително седене, но могат да бъдат и по-чести при хора, чиято работа е свързана с малко движение. Причината, е че в свитите колене естественото движение на кръвта по вените надолу се прекъсва; освен това те често са притиснати от повърхностите, върху които сме седнали. Това е характерно за работа в офис, в изправено или седнало положение (при работници, фризьори, учители, лекари, зъболекари) и предполага “особено опасен начин на живот” за нашите вени. Освен това, редица други фактори могат да повлияят неблагоприятно върху здравето на вените ни, като например: наднормено тегло – необходимо е по-голямо съпротивление за изпомпване на кръвта; уседнал живот – нормалния приток на кръв се подпомага от по-голяма част от съседните мускули; възрастта и наличието на хормонални фактори.
Ние можем да направим много за здравето на нашите вени, ако водим активен начин на живот, носим подходящи или ортопедични обувки, редуваме студен–топъл душ и от време на време повдигаме краката на по-високо. Въпреки това, грижата за “вътрешното” хранене на нашите вени е особено важна! Внимателно подбраните съставки на Vein ProteX на CaliVita® служат специално за тази цел.
Основният компонент на формулата е Oligomeric Proanthocyanidin Complex (OPC), който е извлечен от гроздови семена. Има характер на биофлавоноид и е мощен антиоксидант. Витамин С, спомага за запазване гъвкавостта на кръвоносните съдове, което е от съществено значение за синтеза на колаген, който стабилизира стените на вените. Съдържащият се във формулата MSM е известен предимно с ползите си върху ставите, но благоприятства и състоянието на кръвоносните съдове. Биофлавоноида хесперидин водноразтворим антиоксидант, който може да се открие в плодовете заедно с Витамин С. Хесперидинът повишава активността на Витамин С в организма. Формулата съдържа също и екстракти от ценните растения джинджифил и куркума.

На кого се препоръчва VeinProteX?
На всички, чиято професия ежедневно и за дълго време, изисква изправено или седнало положение, както и в случаите (при свръх-тегло), когато е необходимо по-голямо съпротивление за изпомпване на кръвта. Формулата VeinProteX се препоръчва на всеки, тъй като е отличен антиоксидант, спомагащ защитата на клетките от вредното действие на свободните радикали.
Резюме
След дълги пристъпи на прав или седнал много хора изпитват тежки крака, болка или подуване. За много от тях много часове, стоящи и седящи е съпътстващо на тяхната професия (учители, фризьорски салони, лекари, чиновници и т.н.) и VeinProteX може да предложи голяма помощ, тъй като тя е разработена специално за подкрепа на здравето на вените.

Следната постоянна прав или седнал много хора изпитват тежки крака, болка или подуване. За много от тях много часове, стоящи и седящи е съпътстващо на тяхната професия (учители, фризьорски салони, лекари, чиновници и т.н.) VeinProteX The формула може да предложи помощ в този проблем, особено след като тя е разработена за подпомагане на здравето на вените.

Ние прекарваме голяма част от живота ни на крака; Следователно ние (трябва да) се плаща допълнително внимание на здравето на нашите крака. Това не е просто естетически въпрос; Значително удължава щам може да се носят нашите крака, първите признаци на които са подуване, болка и чувство на тежест в краката. Жалбите могат да бъдат увеличени с наднормено тегло, или неадекватна (обаче често мода) обувки.
Ние дори не би помислил, колко е трудно вените ни работят ежедневно. Те трябва да се изпомпва нисък кислород кръв нагоре срещу гравитацията, по посока на нашето сърце. Дневната стойност на това може да се достигне толкова, колкото 7000 литра.
Ние можем да подкрепим здравето на нашите вени с много практически неща, Което характерно трябва да се прилага външно (студени бани, масажи, подпрял крака), но хората обикновено прибягват до тях само в случай на вече развити оплаквания. Използването на тези е безспорна, но ние трябва да мислим, както и на превенцията. Активните агенти на VeinProteX поддържат здравето и здравословното функциониране на вените.
От гроздови семки е в основата на формулата в подкрепа на здравето на вените. Нейните полифенолни компоненти (например олигомерни проантоцианидини, сравни OPC) може да подкрепят защитата на клетките срещу вредните ефекти на свободните радикали. Хесперидин комплекс и витамин С имат антиоксидантно действие. Последният, освен своите много други полезни ефекти участва в поддържането на нормалната структура на кръвоносните съдове. В допълнение към горното, че съдържа екстракт от две други благородни растения, джинджифил и куркума.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
Формулата не може да бъде заместител на медицинска консултация и лечение. В случай на венозни заболявания се потърси медицинска помощ!
В случай на прилагане на формулата, по време на бременност и кърмене, моля, потърсете лекарска помощ!
За най-добри резултати, се препоръчва лечение на най-малко три месеца лечение.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието