VeinProteX - Каливита

Към съдържанието

VeinProteX

VeinProteX
Комплексни и други продукти Каливита
комплексна защита за вените с хесперидин

60 таблетки
Количество на склад: 40
75.00 Lev
кракаБързо облекчение за краката ви!

Всеки ден се занимаваме с неприятни фактори, които влияят негативно върху здравето на краката ни. Има ли някой, който никога не е усещал уморени крака и подути крака в края на деня? Vein Protex предлага естествено решение на тези проблеми.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Vein Protex

комплексна защита за вените с хесперидин

комплексна защита за вените с хесперидин

Ние можем да направим много за здравето на нашите вени, ако водим активен начин на живот, носим подходящи или ортопедични обувки, редуваме студен–топъл душ и от време на време повдигаме краката на по-високо. Въпреки това, грижата за „вътрешното„ хранене на нашите вени е особено важна! Внимателно подбраните съставки на Vein ProteX служат специално за тази цел. Основният компонент на формулата е Oligomeric Proanthocyanidin Complex (OPC), който е извлечен от гроздови семена. Допълнен е с витамин С, хесперидин и екстракти от ценните растения Джинджифил и Куркума, известни в медицината като стимуланти на кръвообращението. На кого го препоръчваме?

• На всички, чиято професия ежедневно, и за дълго време изисква изправено или седнало положение.
• За хора с наднормено тегло.
• На всеки, тъй като е отличен антиоксидант, спомагащ защитата на клетките от вредното действие на свободните радикали.
• За предпазване от заболявания на вените и поддържане на здравата им структура.


Знаете ли че?

По своята дължина вените имат малки клапи в стените си, които се затварят ритмично, предотвратявайки връщането на кръв и задържането й в крайниците. Това действие до голяма степен се поддържа от изпомпващата функцията на сърцето, при която при всеки удар клапите се отварят и затварят.
Ако по някаква причина тази функция се възпрепятства, кръвта може да се натрупа в крайниците, причинявайки подуване на краката, усещане за топлина и неприятни отоци. Това не е само естетически проблем; дългогодишните и нелекувани симптоми могат да доведат до сериозни венозни заболявания.
Тези оплаквания обикновено се появяват след продължително седене, но могат да бъдат и по-чести при хора, чиято работа е свързана с малко движение. Причината, е че в свитите колене естественото движение на кръвта по вените надолу се прекъсва; освен това те често са притиснати от повърхностите, върху които сме седнали. Това е характерно за работа в офис, в изправено или седнало положение (при работници, фризьори, учители, лекари, зъболекари) и предполага “особено опасен начин на живот” за нашите вени. Освен това, редица други фактори могат да повлияят неблагоприятно върху здравето на вените ни, като например: наднормено тегло – необходимо е по-голямо съпротивление за изпомпване на кръвта; уседнал живот – нормалния приток на кръв се подпомага от по-голяма част от съседните мускули; възрастта и наличието на хормонални фактори.Знаете ли, колко тежка работа извършват вашите вени ежедневно? Почти непрекъснато им се налага да изпомпват кръв, бедна на кислород нагоре по посока на сърцето, срещу силата на гравитацията. Количеството кръв, която преминава през вените за едно денонощие може да достигне 7000 литра.
60 таблетки

Дозировка
1 таблетка дневно

Съдържание
Витамин C 250 mg
Метил-сулфонил-метан 150 mg
Комплекс от олигомерни проантоцианидини 100 mg
Екстракт от корен на джинджифил 66 mg
Екстракт от куркума 50 mg
Хесперидинов комплекс 15 mg

 • Формулата не може да замени медикаментозното лечение и лекарската консултация.
 • В случай на заболяване на вените потърсете медицинска помощ!
 • При бременност и кърмене, преди да започнете приема, предварително потърсете консултация с лекар!
 • За да се постигне оптимален резултат, продуктът трябва да се приема редовно минимум три месеца!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
 • Формулата не може да бъде заместител на медицинска консултация и лечение. В случай на венозни заболявания се потърси медицинска помощ!
 • В случай на прилагане на формулата, по време на бременност и кърмене, моля, потърсете лекарска помощ!
 • За най-добри резултати, се препоръчва лечение на най-малко три месеца лечение.
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
 • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
 • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
комплексна защита за вените с хесперидин

Ние можем да направим много за здравето на нашите вени, ако водим активен начин на живот, носим подходящи или ортопедични обувки, редуваме студен–топъл душ и от време на време повдигаме краката на по-високо. Въпреки това, грижата за “вътрешното” хранене на нашите вени е особено важна! Внимателно подбраните съставки на Vein ProteX на CaliVita® служат специално за тази цел.
Основният компонент на формулата е Oligomeric Proanthocyanidin Complex (OPC), който е извлечен от гроздови семена. Има характер на биофлавоноид и е мощен антиоксидант. Витамин С, спомага за запазване гъвкавостта на кръвоносните съдове, което е от съществено значение за синтеза на колаген, който стабилизира стените на вените. Съдържащият се във формулата MSM е известен предимно с ползите си върху ставите, но благоприятства и състоянието на кръвоносните съдове. Биофлавоноида хесперидин водноразтворим антиоксидант, който може да се открие в плодовете заедно с Витамин С. Хесперидинът повишава активността на Витамин С в организма. Формулата съдържа също и екстракти от ценните растения джинджифил и куркума.

На кого се препоръчва VeinProteX?
 • На всички, чиято професия ежедневно и за дълго време, изисква изправено или седнало положение, както и в случаите (при свръх-тегло), когато е необходимо по-голямо съпротивление за изпомпване на кръвта. Формулата VeinProteX се препоръчва на всеки, тъй като е отличен антиоксидант, спомагащ защитата на клетките от вредното действие на свободните радикали.


стрелка

VeinProtex Calivita - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Vein Protex
Назад към съдържанието