Full Spectrum - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Full Spectrum
90 таблетки

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Съдържание

1500I.U. Витамин A
7I.U. Витамин E
1мг Витамин B1
1.1мг Витамин B2
10мг Ниацинамид
5мг Пантотенова киселина
1.2мг Витамин B6
20мг Холин битартарат
20мг Инозитол
40мкг Биотин
200мкг Фолиева киселина
60мг Витамин C
4мг Рутин
2мг Хесперидинов комплекс
4мг Желязо
25мг Магнезий
1.5мг Мед
10мг Цинк
25мкг Хром
20мкг Селен
3мг Манган
10мкг Молибден
5гр. РАВА (пара-амино бензоена киселина)
1мкг Витамин B12
4мг Биофлавоноиден комплекс
80мкг Йод
187мг Калций
5мг Калий
Пълен мултивитаминен и минерален конплекс

Мултивитаминен продукт СъдържаContains витамини, минерали и микроелемнти в съвършенната пропорция. Хелатната форма на минералите спомага за няколкократно по-високото им абсорбиране от организма.

На кого го препоръчваме?
Витамините са органични съставки, жизненоважни за нашия организъм. Малки, но недостатъчни количества от тях се доставят с храната, което налага допълнително внасяне на витамини чрез хранителни добавки, осигуряващи необходимите ни количества за правилното функциониране на нашия организъм. Необходимостта от достатъчно количество витамини се налага за всеки. Някои от тях регулират химични процеси, а други са съставки на ензими, необходими за клетъчния метаболизъм или директно повлияват функциите на дадени органи. Тъй като множество витамини функционират заедно в голямото разнообразие от физиологични процеси, големи количества от един витамин водят до повишени нужди от други витамини. Затова е важно да се подбере комплексен, мултивитаминен продукт за ежедневен прием. Освен от витамини, за правилното функциониране организма ни са необходими и минерали. Увеличаване приема на витамини означава, че трябва да си осигурим съответната пропорционална добавка и на минерали. Това може да се осигури с комбинирани продукти, съдържащи витамини и минерали в оптимално съотношение. Продуктите със забавено освобождаване и продължително действие осигуряват абсорбцията на витамините за период от 8–12 часа и остават в организма в адекватни концентрации през цялото денонощие.
Резюме:
В повечето физиологични процеси на различни витамини проявяват техния ефект заедно. Една таблетка от Full Spectrum Ви предлага най-полезните вещества от които се нуждаете. Освен включително необходими витамини, ние също взема под внимание съотношението им по отношение един на друг. За идеал ефект сме добавили минерали тази формула, както добре.

Витамините и минералите са важни за здравето, все още много фактори могат да окажат неблагоприятно влияние върху количеството и качеството на нашия хранителен прием и метаболитен усвояването на тези жизненоважни хранителни вещества. Тези фактори могат да включват използването на пестициди, химикали и консерванти, замърсяването на околната среда, на разпространението на прекалено преработени храни и бързо, психически или физически стрес, както и лошите хранителни и лични навици.

Full Spectrum предвижда по една таблетка, широка гама от витамини и минерали, в оптимални съотношения, за да помогне за предоставяне на хранителна помощ за нормалното и здравословното функциониране на всички аспекти на обмяната на веществата. Минералите са в хелатна форма за повишаване на абсорбцията, и цялата таблетка е предназначена за време освобождаване на хранителни вещества, за да се осигури непрекъснато, измерена абсорбцията. Това е особено важно, тъй като водните-разтворима хранителни вещества, като витамин С, както и витамините от В-комплекс са склонни да се изпразни от тялото сравнително бързо.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
Този продукт е предназначен само за възрастни.
Не се препоръчва да се консумират други добавки, съдържащи B-витамини, или желязо, докато приемате този продукт, с изключение на препоръката на квалифициран медицински специалист.
Някои хора може да са чувствителни или алергични към някои от съставките на този продукт. Моля, прочетете внимателно етикета, и избягвайте приема на продукта, ако сте чувствителни към някоя от съставките. Ако не сте сигурни, консултирайте се с квалифициран лекар преди да започнете приема на продукта.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието