Full Spectrum - Каливита

Към съдържанието

Full Spectrum

Full Spectrum
Мултивитамини Каливита
Витамино-минерален конплекс за възрастни

90 таблетки
Количество на склад: 89
33.50 Lev
комплекс от витамини и минерали
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Full Spectrum

естествени витамини и минерали

Витамино-минерален конплекс за възрастни

Ако цениш удобството и простотата, този продукт e за теб, защото премахва догадките относно храненето. Във всяка таблетка ще откриеш всички основни витамини и минерали, от които тялото ти се нуждае, както и допълнителни антиоксиданти и биофлавоноиди. Изключителната ефективност на Full Spectrum се гарантира от количеството органични съставки и технологията на забавено освобождаване. На кого го препоръчваме?
 • За ежедневно поддържане на здравословните жизнени процеси и съхраняване на виталността.
 • За подкрепа на имунната система.
 • При повишен риск от грип и простудни заболявания.
 • За задоволяване потребностите на организма от витамини и минерали при небалансирано хранене (недостатъчно количество плодове и зеленчуци, диети за отслабване и веганство).
 • За подпомагане на по-бързото възстановяване след боледуване.

Знаете ли че?
Витамините не са средство за лечение на всички болести, но са необходими за развитието, жизнения тонус и доброто общо състояние на организма. Някои от тях регулират химическите процеси, а други са съставки на ензимите, необходими за клетъчния метаболизъм или директно повлияват функциите на дадени органи. По-активната физическа дейност, повишеният прием на въглехидрати и белтъчини, значително повишават дневните потребности от витамини.
 
Тъй като витамините функционират заедно в голямото разнообразие от физиологични процеси, големи количества от един витамин води до повишени нужди от други витамини. Затова е важно да се подбере комплексен, балансиран мултивитаминен продукт за ежедневен прием.
 
За да функционира правилно, освен от витамини, организмът ни се нуждае и от минерали, които си набавяме основно с храната. 
 
Увеличаване приема на витамини означава, че трябва да си осигурим съответната пропорционална добавка и на минерали. Това може да се осигури с комбинирани продукти, съдържащи витамини и минерали в оптимално съотношение.
 
Минералите се използват най-ефективно от организма (3–10 пъти по-добре), когато са в хелатна форма. Естественото образуване на хелати, обаче, не е особено резултатно, поради което ние усвояваме едва малка част от минералите, които внасяме с храната.
 
90 таблетки

Дозировка
1 таблетка дневно

Съдържание
Фолиева киселина 200 mg
Калций 187 mg
Витамин C 60 mg
Биотин 40 mg
Магнезий 25 mg
Холин битартарат 20 mg
Инозитол 20 mg
Цинк 10 mg
Ниацин/Никотинамид 10 mg
Витамин E 7 mg
РАВА (пара-амино бензоена киселина) 5 mg
Пантотенова киселина 5 mg
Калий 5 mg
Рутин 4 mg
Биофлавоноиден комплекс 4 mg
Желязо 4 mg
Манган 3 mg
Хесперидинов комплекс 2 mg
Мед 1.5 mg
Витамин B6 1.2 mg
Витамин B2 1.1 mg
Витамин B1 1 mg
Витамин A 0.9 mg
Йод 80 µg
Хром 25 µg
Селен 20 µg
Молибден 10 µg
Витамин B12 1 µg

При прием на комплексен витаминен продукт, урината може да придобие характерно оцветяване и мирис, дължащи се на съдържащия се витамин В комплекс!

ВНИМАНИЕ!
 • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
 • Този продукт е предназначен само за възрастни.
 • Не се препоръчва да се консумират други добавки, съдържащи B-витамини, или желязо, докато приемате този продукт, с изключение на препоръката на квалифициран медицински специалист.
 • Някои хора може да са чувствителни или алергични към някои от съставките на този продукт. Моля, прочетете внимателно етикета, и избягвайте приема на продукта, ако сте чувствителни към някоя от съставките. Ако не сте сигурни, консултирайте се с квалифициран лекар преди да започнете приема на продукта.
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
 • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
 • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Пълен мултивитаминен и минерален конплекс

Мултивитаминен продукт СъдържаContains витамини, минерали и микроелемнти в съвършенната пропорция. Хелатната форма на минералите спомага за няколкократно по-високото им абсорбиране от организма.

На кого го препоръчваме?
Витамините са органични съставки, жизненоважни за нашия организъм. Малки, но недостатъчни количества от тях се доставят с храната, което налага допълнително внасяне на витамини чрез хранителни добавки, осигуряващи необходимите ни количества за правилното функциониране на нашия организъм. Необходимостта от достатъчно количество витамини се налага за всеки. Някои от тях регулират химични процеси, а други са съставки на ензими, необходими за клетъчния метаболизъм или директно повлияват функциите на дадени органи. Тъй като множество витамини функционират заедно в голямото разнообразие от физиологични процеси, големи количества от един витамин водят до повишени нужди от други витамини. Затова е важно да се подбере комплексен, мултивитаминен продукт за ежедневен прием. Освен от витамини, за правилното функциониране организма ни са необходими и минерали. Увеличаване приема на витамини означава, че трябва да си осигурим съответната пропорционална добавка и на минерали. Това може да се осигури с комбинирани продукти, съдържащи витамини и минерали в оптимално съотношение. Продуктите със забавено освобождаване и продължително действие осигуряват абсорбцията на витамините за период от 8–12 часа и остават в организма в адекватни концентрации през цялото денонощие.

В повечето физиологични процеси на различни витамини проявяват техния ефект заедно. Една таблетка от Full Spectrum Ви предлага най-полезните вещества от които се нуждаете. Освен включително необходими витамини, ние също взема под внимание съотношението им по отношение един на друг. За идеал ефект сме добавили минерали тази формула, както добре.

Витамините и минералите са важни за здравето, все още много фактори могат да окажат неблагоприятно влияние върху количеството и качеството на нашия хранителен прием и метаболитен усвояването на тези жизненоважни хранителни вещества. Тези фактори могат да включват използването на пестициди, химикали и консерванти, замърсяването на околната среда, на разпространението на прекалено преработени храни и бързо, психически или физически стрес, както и лошите хранителни и лични навици.

Full Spectrum предвижда по една таблетка, широка гама от витамини и минерали, в оптимални съотношения, за да помогне за предоставяне на хранителна помощ за нормалното и здравословното функциониране на всички аспекти на обмяната на веществата. Минералите са в хелатна форма за повишаване на абсорбцията, и цялата таблетка е предназначена за време освобождаване на хранителни вещества, за да се осигури непрекъснато, измерена абсорбцията. Това е особено важно, тъй като водните-разтворима хранителни вещества, като витамин С, както и витамините от В-комплекс са склонни да се изпразни от тялото сравнително бързо.

ДЕФИЦИТИ
Лесна уморяемост, отпадналост, депресия, намалена умствена и физическа работоспособност, чести инфекции, дължащи се на намалени съпротивителни сили.
стрелка

Full Spectrum - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Full Spectrum
Назад към съдържанието