Organicare Bath & Shower - Каливита

Към съдържанието

Organicare Bath & Shower

Козметика за тялото и косата
250 мл.

органичен душ гел
Количество на склад: 30
32.50 Lev
Естествена грижа за чувствителна кожа

Естествена грижа за чувствителна кожа

Органичният гел за вана и душ нежно почиства и подхранва кожата на всички членове на семейството, възстановява естественото й pH и оставя усещане за свежест и релакс.
Само за членове 25% отстъпка >>
arrow

органичен душ гел

органичен душ гел

ORGANICARE ДУШ ГЕЛ нежно почиства, защитава и подхранва кожата, докато вземате душ или вана, изпълвайки всеки член на семейството с приятна свежест и чувство за благосъстояние.


На кого го препоръчваме?

Хората желаещи отново да се доближат до природата, чийто лечебни сили на ценни растения винаги са били налични, но ние сме се отдалечили от използването им.  Сега ние ще ви отведем обратно към корените: ние събрахме силата и чистотата на растенията във високо усъвършенствани аромати и ги поднасяме в елегантна аеродинамична опаковка, за да ви помогнем да възстановите естественото състояние на кожата и косата си.


Контролирано качество
Добивът на ценните активни съставки е резултат от точно контролирана и внимателна процедура и разрешителни документи. След ръчното прибиране на реколтата, ние измиваме едно по едно листата на Алое Вера и в рамките на 2 часа ги нарязваме за да извлечем гела, за да може да запази своята свежест и релаксиращите ефекти и омекотяване.
Когато имаме активните съставки извлечени от растения ги смесваме в даден ред и след това ги оставяме да узреят заедно за около 2-3 седмици. Благодарение на тези традиционни методи на производство, ние не използваме никакви химични помощни средства за обработка. Цялостния процес на производство се извършва при ниска температура, така че да може да се запази 100% от ценното действие на активните съставки, което води до много високо качество на продуктите.
Този производствен процес изисква много ръчен труд и внимание, но уникалната чистота и ефективността, която получаваме от нашите крайни продукти говори сама за себе си. Всеки етап от производствения процес се извършва под стриктно наблюдение, нашите козметични продукти са биологично сертифицирани от Ecogruppo Italia.

Знаете ли че?

99% от активните съставки, които ние използваме в нашите органични козметични продукти, се обработват директно от биологични ферми. Ние прилагаме ръчно отглеждане и прибиране на реколтата, като избираме билки, които да подхранват кожата и косата и да подпомагат естествения растеж и красота на ежедневна база. Основният стълб на нашите активни съставки съдържа алое вера, зехтин, масло от пшеничен зародиш, лавандула, розмарин и масло от шеа.


Алое вера се използва в продължение на хилядолетия със своите разнообразни ефекти в традиционната медицина. То лекува рани; потиска размножаването на бактериите; вируси и гъбички; намалява възпалението; релаксира; хидратира и подхранва; успокоява раздразнена кожа; забавя стареенето. Маслиновото масло и маслото от пшеничен зародиш имат изключителна роля в обновяването на кожата и възстановяването на нейната гъвкавост. Маслото от шеа се използва за самолечение и подпомага способността на кожата, като и осигурява дълготрайна хидратация. Лавандулата е изключително добра в успокояване и релаксация на мускулите. Розмарина стимулира растежа на здрава коса наред с други полезни действия.
250 мл.

Използване

Съставки


arrow

OrganiCare Bath & Shower - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
Гарантирано най-ниски цени
OrganiCare Bath & Shower Calivita
Назад към съдържанието