Stress Management B-Complex - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Stress Management B-Complex

Stress Management
Витамини Каливита
Витамини В комплекс (антистрес)

100 таблетки
Незабавен достъп
29,00 лв
стрес
Стрес мениджмън витамин B - комплекс против стреса

Таблетки, съсдържащи витамин B-сomplex и витамин C. От естествени вещества. Тази хранителна добавка е специално насочена към освобождаването на стреса в нашето ежедневие.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
CaliVita Stress Management

витамин В комплекс за стрес

Стресът е част от нашия живот. Ние се нуждаем от положителен стрес, който ни мотивира и ни прави продуктивни. Отрицателният стрес, обаче, не само че може да вгорчи живота ни за дълго време, но и да провокира различни заболявания. Предпазете се от стреса с помощта на здравословен начин на живот, подходящ хранителен режим и прием на нашия продукт Stress Management, който съдържа витамините от група В, допълнени с витамин С и магнезий. Съставът на витамините В-комплекс се базира на най-модерни изследвания. Продуктът, съдържащ витамините В-комплекс е добро допълнително средство при алергични, нервни и психични заболявания. Поради противостресовия си ефект се препоръчва на всички хора, а за спортистите е задължителен. Приемът на една таблетка дневно ще подпомогне правилното функциониране на нервната система и ще повлияе положително функцията на имунната система и енергийния метаболизъм.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • При екстремно умствено натоварване.
  • На хора, на които предстои изпитна сесия.
  • За подпомагане на умствената активност при оптимално натоварване със задачи, които трабва да се решат в кратки срокове.
  • На хората, подложени на интензивно физическо натоварване.
  • За снижаване на умората и изтощението.

ДЕФИЦИТИ
в зависимост от това, кой витамин от група В е в недостатъчно количество, симптомите могат да варират от загуба на апетит, анемия или кожни проблеми, до нарушения свързани със сърцето, мускулите, нервната система или метаболитни нарушения.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Витамин В1 (Тиамин) – незаменим в метаболизма на въглехидратите и функционирането на мускулната и нервната системи. Подобрява умствената работоспособност.

Витамин В2 (Рибофлавин) – играе важна роля при синтеза на хемоглобина, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините. Подобрява зрението.

Витамин В3 (Ниацинамид) – играе важна роля в биологичното окисление, производството на енергия, метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати, нормалното функциониране на храносмилателните органи, нервната система, кожата, както и за синтеза на някои хормони.

Витамин В4 (Фолиева киселина) – участва в изграждане на червените кръвни телца и подобрява абсорбцията на желязото. Подобрява метаболизма на някои аминокиселини и синтеза на нуклеиновите киселини. Прилага се при лечение на анемии.

Витамин В5 (Пантотенова киселина) – участва в метаболизма и трансформацията на въглехидратите и мазнините и нормалното функциониране на надбъбречните жлези.

Витамин В6 (Пиридоксин) – важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Необходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела.

Витамин В7 (Биотин) – поддържа кожата здрава и облекчава мускулните болки. Предпазва косата от побеляване и косопад.

Витамин В8 (Холин) – подпомага процесите на детоксикация при лекарствена употреба. Засилва мозъчните функции и паметта.

Витамин В9 (Инозитол) – играе важна роля в пренасянето на нервно-мускулните импулси и храненето на мозъчните клетки. Предотвратява развитието на атеросклероза.

Витамин В10 (парааминобензоена киселина) – участва в метаболизма на желязото и формирането на еритроцитите. Предотвратява преждевременното побеляване на косата и появата на кожни екземи.

Витамин В12 (Цианкобаламин) – Подпомага растежа, подобрява апетита, увеличава телесното тегло и се прилага при терапия на анемия. Укрепва нервната система, подобрява концентрацията и паметта. Действа оптимално само в присъствието на витамин В6.
100 таблетки

Дозировка
1-3 таблетки дневно

Съдържание
Stress Management състав/таблетка:
Витамин B1 1.3 мг
Витамин B2 1.8 мг
Витамин B6 2 мг
Ниацин 15 мг
Пантотенова киселина 5 мг
Витамин B12 2 мкг
Витамин C 60 мг
Фолиева киселина 100 мкг
Холин 100 мг
Инозитол 100 мг
Магнезий 13.5 мг

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), стеаринова киселина (емулгатор), натрий кроскармелоза (подсладител), антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид), калциев карбонат (хранителен оцветител), естествен цвят рибофлавин.
При употреба на витамин В урината може да се оцвети в наситено жълт цвят и да промени мириса си, с постоянен физически натоварвания - например в професионалния спорт - тя може да бъде едва забележим.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Таблетки, съдържащи пълния спектър от витамини от група В и витамин С и магнезий. Успокояване на нервно напрежение и успокояват, защитават сърдечно-съдовата система.

През време на физическо или психическо напрежение, на хранителните нужди на нашите увеличава метаболизма. Това може да е особено вярно за хранителни вещества, принадлежащи към семейството на витамини от група В, поради две основни причини. Първо, те играят важни роли в подкрепа на производството на енергия и функцията на централната нервна система, и от друга страна, те са разтворими във вода и по този начин не се съхранява в тялото. Тези фактори могат да правят витамини от група В по-податливи на изчерпване по време на стрес в сравнение с други хранителни вещества. Ето защо качеството комплекс от витамини с висока бионаличност формира гръбнака на CaliVita's® продукт управление на стреса.

Витамини, принадлежащи към тази сложна включват B1 тиамин, рибофлавин В2, B3 ниацин, B5 пантотенова киселина, пиридоксин В6, В7, биотин, инозитол B8, B9 фолиева киселина и B12 кобаламин. Холинът, докато технически това не е витамин, често се включва в тази група, тъй като функционира в тясна връзка с фолиева киселина и кобаламин. Няколко от тези жизненоважни хранителни вещества, които участват в метаболитните процеси, които превръщат въглехидратите и мазнините в енергия. Както е добре, витамини от група В, играят жизненоважна роля в образуването и производството на червени кръвни клетки, които са важни за осъществяване на кислород към клетките. Няколко витамини играят роля при производството на хормони, и регулиране на нивата на холестерола. Други, като холин и инозитол играят роля в предаването на нервните импулси, поддържа целостта на нервните клетки и допринася за нормалното функциониране на централната нервна система.

CaliVita ® подобрена формула с добавяне на витамин С и магнезий. Витамин C е друга вода-разтворими във витамин, който допринася за синтеза на някои хормони нервните импулси, които са жизнено важни за функционирането на мозъка и може да повлияе на настроението. Както е добре, тя допринася за производство на енергия от процесите на нашата организация. Магнезият е от жизненоважно значение за подпомагане на процеса на превръщане на въглехидратите и мазнините в използваема енергия.
стрелка

Sterss Management - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Stress Management B-Complex
Назад към съдържанието