Garlic Max - Каливита

Към съдържанието

Garlic Max

Garlic Max
Лечебни билки и растения
Обезмирисен чесън с магданоз

100 меки дражета
Количество на склад: 253
35.90 Lev
чесън и магданозGarlic Max е препарат, съдържащ концентрат от чесново масло и магданоз, чиито активни съставки се използват ефективно в медицината. Правилната конструкция на гел капсулата осигурява максимална ефективност на продукта.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка

чесън с магданоз за имунитет

Calivita Garlic Max

Обезмирисен чесън с магданоз


Антибактериалните и антигъбични свойства на чесъна, както и неговото защитаващо сърдечно-съдовата система действие, се дължат на ценните серни съединения, които обуславят и неговата специфична миризма.
 
Чесънът съдържа над 200 вида биологично активни вещества, в т. ч. витамини, аминокиселини и ензими.
 
Освен чесън, продуктът съдържа магданоз, познат като силен диуретик, който се прилага за забавяне образуването на камъни в бъбреците и жлъчката и против цистит.
 
Подобрява апетита, използва се като релаксант, експекторанс и успокоително средство.


На кого го препоръчваме?
  • За снижаване риска от развитие на атеросклероза и за нормализиране на кръвното налягане
  • Като допълнение към терапията за понижаване на холестерола
  • За хората, които биха искали да контролират мастите в кръвта си по естествен начин
  • При грип и настинка, поради антимикробното му действие

Знаете ли че?

Чесънът е растение с лечебни свойства, съдържащо над 200 биологично активни съставки – витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Съдържа алицин, който се синтезира от алиина, намиращ се в него.

Препоръчва при проблеми с храносмилането, високо кръвно налягане и затлъстяване.

Екстракт от чесън пречи на образуването на кръвни съсиреци и разширява коронарните съдове, с което се подобрява кръвоснабдяването на миокарда.

Той е едно от най-ефикасните средства за профилактика и терапия на атеросклероза.

Намалява повишеното ниво на холестерола и захарта в кръвта и е ефикасен срещу стомашно-чревни инфекции (разстройство), стомашни колики и изхвърляне на чревни паразити (глисти).

Успешно се използва при грип, кашлица (бронхит) и срещу вируса на херпеса.

Има антимикробно и антибиотично действие.

Една капсула Garlic Caps съдържа в оптимално съотношение есктракт от обезмирисен чесън и магданоз и може да се използва по всяко време без никакви притеснения от неприятен дъх!

100 меки дражета

Дозировка
1 драже дневно

Съдържание
Масло от обезмирисен чесън (500:1) 1000 mg
Масло от магданоз екстракт (70:1) 175 mg

Продуктите, съдържащи чесън, трябва винаги да се приемат с голямо количество вода или плодов сок.

Ако имате проблеми с кръвосъсирването или ви предстои планова операция, задължително трябва да се консултирате с лекар преди да ползвате продукти, съдържащи чесън.

При алергия към чесън или известна чувствителност към някоя от активните съставки на семейство Liliacea, избягвайте употреба на продукта.

Кърмачките да имат предвид, че някои от компонентите на чесъна преминават в майчиното мляко.

Чесън с магданоз


Чесънът е един от най-известните подправки, все още малко хора знаят, че освен своя характерен вкус, тя също така има много други полезни ефекти напр спомагат за поддържане на нормално ниво на кръвната trygliceride. Garlic Max съдържа активни съставки, чесън и магданоз. Тези билки са били използвани в медицината ефективно за няколко стотин години.

Някои изследвания са свързани с удължено консумация на чесън с сърдечно-съдовите заболявания. Консумация изглежда влияят благоприятно на липидните нива, холестерол и LDL холестерол в кръвта. Нещо повече, някои изследвания показват чесън се появява за да се намали количеството на холестерола, който се е вкопчил във вътрешността на стените на кръвоносните съдове. Друга активна съставка в чесън, наречен алицин, проявява силен антибиотик, антисептични и фунгицидни свойства.

Garlic Max е капсула гел, който съчетава чесън с магданоз. Освен от много витамини и минерали, които съдържа, магданоз помага да се смекчат някои от неприятните ефекти хората обикновено свързваме с консумация на пресен чесън, като миризма и парене зад гръдната кост.
стрелка

Garlic Max - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Garlic Max
Назад към съдържанието