Shark Aid - Каливита

Към съдържанието

Shark Aid

Shark Aid
Морски дарове
Хрущал от акула

90 таблетки
Количество на склад: Този продукт е временно изчерпан. Можете да го замените с RiseUp.
76.50 Lev
акулаХрущал от акула за повишена имунна защита.

Хрущял от акула успешно се използва от спортисти главно при травми в костите и ставите. Прилага се при профилактика на някои туморни и ракови заболявания. Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Shark Aid

Хрущал от акула

Хрущял от акула

Shark Aid е хранителна добавка, съдържаща хрущял от акула. Акулите са успели да преживеят 400 милиона години, без да се повлияят от еволюцията. Телата им са устроени по най-прост начин, а сетивата им, начинът им на размножаване и устойчивостта срещу заболявания са съвършени. Акулите имат силна имунна система, която постоянно синтезира антитела в кръвообращението. Раните им зарастват много бързо и не се инфектират. Хрущялът от акула успешно се използва от спортисти главно при травми в костите и ставите, както и за профилактика на някои туморни и ракови заболявания. Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета. Има добър противовъзпалителен ефект и се препоръчва като продукт, подпомагащ профилактиката и общата терапия на някои заболявания. Хрущялът от акула не е токсичен, независимо от дозата.На кого го препоръчваме?
  • На хора в напреднала възраст, за поддържане и заздравяване на хрущялите.
  • На спортисти и на хора, занимаващи се с тежък физически труд, за облекчаване на симптомите вследствие свръхнатоварването на хрущялите.
  • Като допълнение към лечението на различни възпалителни заболявания, включително различни форми на артрит.
  • На всички, които желаят да съхранят здравето на очите и нервната си система.

Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
акулите нямат кости, а скелетът им е изграден само от хрущял? Хрущялът представлява 6-8% от телесна им маса. Знаете ли също, че акулите не боледуват от рак? 99% от рибите развиват рак, докато организмът на акулата побеждава тази болест. Това, вероятно се дължи на тяхната силна имунна система, която постоянно синтезира антитела в кръвообращението.

Акулата, наречена “съвършена жива машина“ е успяла да преживее 400 милиона години без да се повлияе от еволюцията. Тялото й е устроено по най-прост начин. Има силна имунна система, която постоянно синтезира антитела, което прави устойчивостта й срещу заболявания съвършена. Раните на акулата зарастват много бързо и не се инфектират.

Хрущял от акула успешно се използва от спортисти главно при травми в костите и ставите. Прилага се при профилактика на някои туморни и ракови заболявания. Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета. Хрущяла от акула не е токсичен, независимо от дозата.

Акулите са живели на Земята в продължение на над 400 милиона години в непроменен вид. Тези така наречени хрущялни риби обработват отлично здраве, и всяка част от тялото им служи за тяхното оцеляване. Прилага като хранителна добавка, хрущяла на акули поддържа здравословното функциониране на ставите.
90 таблетки

Дозировка
2 таблетки дневно, преди хранене

Съдържание
100% чист изсушен хрущял от акула 750 mg

Поради това, че подтиска образуването на нови кръвоносни съдове, хрущялът от акула не може да се използва при бременност, кърмене, при скорошни счупвания на кости, преди или след оперативни интервенции, химиотерапия и лъчева терапия при рак. Може да се взема най-рано 5–6 седмици след отзвучаване на състоянието и при редовен медицински контрол!
Не консумирайте продукта ако сте алергични към риба или морски деликатеси!
Ако страдате от сърдечно-съдово заболяване консултирайте се с лекар преди да ползвате продукта!

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
  • Този продукт не се препоръчва за тези, с очакване операция или операция, или преди, или след процедурата.
  • Не приемайте този продукт по време на бременност или кърмене.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Хрущал от акула

Акулите се появили преди около 400 милиона години и се смята, че първите животни, за да се разработи комплекс многоетапно имунната система. Въпреки че техниката на имунната система акула не е напълно проучена или разбрани, акули се окажат изключително устойчиви на болести и инфекции. Една от причините може да е, че докато хората имат антитела, които са "спящи" и трябва да бъде активиран, за да отговори на патоген, акули изглежда имат антитела, които са генетично кодирани да бъде готов през цялото време. Така акула може да има много по-бързо и по-ефективно имунен отговор от хора. Както е добре, акулите имат две, уникални лимфните органи (на epigones и Leydig жлеза), които се срещат в никакви други видове животни. Имат две допълнителни жлези, участващи в левкоцитите (т.е.: бели кръвни клетки) формация може Осигуряване на отлична подкрепа на имунната система, но може и да е компенсация за това, че акулите са без кости, типичната място за производство на левкоцитите при хора.

Акула скелета са направени изцяло от хрущял, и това може да бъде друг фактор, като някои проучвания сочат, че акулов хрущял има тенденция да инхибират образуването и растежа на нови кръвоносни съдове. Тази дейност може да инхибира някои патогенни развития в организма, като сухи развития могат да изискват все по-голям кислород и кръвоснабдяване да се разраства и разширява своето влияние върху метаболизма.

Други проучвания са фокусирани върху хрущял от акула като хранителна помощ за фуги. То може да помогне, които осигуряват хранителни вещества се използват в правилното chondrification (сградата на новата хрущялна тъкан), както и някои проучвания показаха, че хрущял от акула има противовъзпалителни свойства.
стрелка

Shark Aid - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Shark Aid
Назад към съдържанието