Shark Aid - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Shark Aid
90 таблетки

Дозировка
По 2-3 таблетки преди хранене, или по предписание.

Съдържание
750мг 100% чист изсушен хрущял от акула
Хрущал от акула

Хрущал от акула за повишена имунна защита.

На кого го препоръчваме?
Акулата, наречена “съвършена жива машина“ е успяла да преживее 400 милиона години без да се повлияе от еволюцията. Тялото й е устроено по най-прост начин. Има силна имунна система, която постоянно синтезира антитела, което прави устойчивостта й срещу заболявания съвършена. Раните на акулата зарастват много бързо и не се инфектират.

Хрущял от акула успешно се използва от спортисти главно при травми в костите и ставите. Прилага се при профилактика на някои туморни и ракови заболявания. Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета. Хрущяла от акула не е токсичен, независимо от дозата.
Акулите са живели на Земята в продължение на над 400 милиона години в непроменен вид. Тези така наречени хрущялни риби обработват отлично здраве, и всяка част от тялото им служи за тяхното оцеляване. Прилага като хранителна добавка, хрущяла на акули поддържа здравословното функциониране на ставите.

Акулите се появили преди около 400 милиона години и се смята, че първите животни, за да се разработи комплекс многоетапно имунната система. Въпреки че техниката на имунната система акула не е напълно проучена или разбрани, акули се окажат изключително устойчиви на болести и инфекции. Една от причините може да е, че докато хората имат антитела, които са "спящи" и трябва да бъде активиран, за да отговори на патоген, акули изглежда имат антитела, които са генетично кодирани да бъде готов през цялото време. Така акула може да има много по-бързо и по-ефективно имунен отговор от хора. Както е добре, акулите имат две, уникални лимфните органи (на epigones и Leydig жлеза), които се срещат в никакви други видове животни. Имат две допълнителни жлези, участващи в левкоцитите (т.е.: бели кръвни клетки) формация може Осигуряване на отлична подкрепа на имунната система, но може и да е компенсация за това, че акулите са без кости, типичната място за производство на левкоцитите при хора.

Акула скелета са направени изцяло от хрущял, и това може да бъде друг фактор, като някои проучвания сочат, че акулов хрущял има тенденция да инхибират образуването и растежа на нови кръвоносни съдове. Тази дейност може да инхибира някои патогенни развития в организма, като сухи развития могат да изискват все по-голям кислород и кръвоснабдяване да се разраства и разширява своето влияние върху метаболизма.

Други проучвания са фокусирани върху хрущял от акула като хранителна помощ за фуги. То може да помогне, които осигуряват хранителни вещества се използват в правилното chondrification (сградата на новата хрущялна тъкан), както и някои проучвания показаха, че хрущял от акула има противовъзпалителни свойства.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
Този продукт не се препоръчва за тези, с очакване операция или операция, или преди, или след процедурата.
Не приемайте този продукт по време на бременност или кърмене.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието