Power Boster - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Power Boster
90 таблетки

Дозировка:
3 таблетки дневно, на гладно, 1 час преди лягане или по лекарско предписание. За спортисти: 2 пъти на ден след тренировка или по лекарско пред

СЪДЪРЖАНИЕ
133 mg L-Аргинин
100 mg L-Лизин
100 mg L-Глутамин
83 mg Екстракт от бакла
66.66 mg L-Орнитин
61 mg Лецитин
40 mg Витамин C
33.33 mg GABA (гама-амино-маслена киселина)
16.66 mg L-Глицин
2 mg Витамин B6
4 µg Хром пиколинат

Неактивни съставки: *Вещества с растителен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), микрокристална целулоза (стабилизатор), стеаринова киселина (емулгатор), магнезиев стеарат (антислепващ агент).
формула за стимулиране хормона на растежа
След 25-30 годишна възраст отделянето на хормона на растежа (HGH) рязко спада.

Натрупаният опит потвърждава нежеланите ефекти от прием на синтетичен HGH.

В някои случаи последиците са по-лоши от тези, предизвикани от анаболните хормони. За да се избегнат всякакви странични ефекти е разработена формулата Power Boster. Това е съвременен, контролиран продукт, създаден по естествен начин, чиито активни съставки стимулират физиологичните механизми на секрецията на хормона на растежа и неговото въздействие върху периферните тъкани с благоприятен ефект, съответстващ на потребностите на организма. Формулата съдържа аминокиселините аргинин и орнитин (2:1), глицин, лизин и глутамин, гама-амино-мастна киселина (ГАМК), които действат синергично с витамин В6, витамин С, хром-хелатом, лецитин и екстракт от Бакла (Fava, Vitia Faba Major), чрез приемa на които организмът ни ще се обогати с необходимите активни съставки, които по естествен начин ще стимулират вътрешното производство на HGH до ниво, характерно за по-младия организъм.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
• На всички, които редовно извършват физически упражнения.
• На спортисти, пореди положителния ефект при изграждане на мускулна маса.
• На хора в напреднала възраст, за предпазване на мускулите от остаряване.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
при пациенти, прекарали мозъчен инсулт, са постигнати по-добри резултати по отношение на развитието на мускулна сила и намаляване на умората, ако във възстановителния период се приложи дерктна суплементация с растежен хормон?*

ВНИМАНИЕ!
Продуктът трябва да се взема винаги на празен стомах! Не се препоръчва на страдащи от хормонални нарушения и болни от захарна болест (HGH повишава нивото на захарта в кръвта!) Продуктът не се препоръчва на лица под 25 години, с нормален ръст, без лекарско предписание.
Назад към съдържанието