Power Boster - Каливита

Към съдържанието

Power Boster

Power Boster
Комплексни и други продукти Каливита
формула за стимулиране хормона на растежа

90 таблетки
Количество на склад: 30
67.00 Lev
източник на аминокиселини
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Power Booster

аминокиселини за мускулите

формула за стимулиране хормона на растежа

След 25-30 годишна възраст отделянето на хормона на растежа (HGH) рязко спада. Някои хора посягат към прием на синтетичен HGH, но натрупаният опит все повече потвърждава поява на нежелани ефекти. В някои случаи последиците са дори по-лоши от тези, предизвикани от анаболните хормони.
 
 
Формулата Power Boster е разработена специално, за да се избегнат страничните ефекти. Това е съвременен, контролиран продукт е създаден по естествен начин и неговите активни съставки стимулират физиологичните механизми на секрецията на хормона на растежа. Така благоприятстват неговото въздействие върху периферните тъкани, което съответства на потребностите на организма.
 
Формулата съдържа аминокиселините аргинин и орнитин (2:1), глицин, лизин и глутамин, гама-амино-мастна киселина (ГАМК), които действат синергично с витамин В6, витамин С, хром-хелатом, лецитин и екстракт от бакла (Fava, Vitia Faba Major). С техния прием организмът се обогатява с необходимите активни съставки, които по естествен начин ще стимулират вътрешното производство на HGH до ниво, характерно за по-младия организъм.


На кого го препоръчваме?

• На всички, които редовно извършват физически упражнения.
• На спортисти - поради положителния ефект при изграждане на мускулна маса.
• На хора в напреднала възраст - за предпазване на мускулите от остаряване.


Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
при пациенти, прекарали мозъчен инсулт, са постигнати по-добри резултати по отношение на развитието на мускулна сила и намаляване на умората, ако във възстановителния период се приложи дерктна суплементация с растежен хормон?*
90 таблетки

Дозировка
3 табл. дневно, на гладно, 1 час преди лягане или по лекарско предписание. За спортисти: 2 пъти на ден след тренировка или по лек. предписание

Съдържание
L-Аргинин 133 mg
L-Лизин 100 mg
L-Глутамин 100 mg
Екстракт от бакла 83 mg
L-Орнитин 66.66 mg
Лецитин 61 mg
Витамин C 40 mg
GABA (гама-амино-маслена киселина) 33.33 mg
L-Глицин 16.66 mg
Витамин B6 2 mg
Хром пиколинат 4 µg

Продуктът трябва да се взема винаги на празен стомах! Не се препоръчва на страдащи от хормонални нарушения и болни от захарна болест (HGH повишава нивото на захарта в кръвта!) Продуктът не се препоръчва на лица под 25 години, с нормален ръст, без лекарско предписание.
След 30-годишна възраст, синтезът на растежен хормон намалява, което неблагоприятно засяга някои процеси, протичащи в нашето тяло. Мускулната маса намалява, ставаме по-малко активни и т.н. Същите симптоми се проявяват при дългосрочен стрес. С помощта на активни съставки Power Booster можете да помогнете на тялото си.

Продуктът Power Booster допълва диетата наред с другите в аминокиселини: L-аргинин, L-орнитин, L-лизин, L-глицин, L-глутамин, които се използват за синтез на протеини. L-глутаминът е най-разпространената свободна аминокиселина в плазмата и мускулите.

Съдържащият се в продукта витамин В6 допринася за поддържането на правилния метаболизъм на протеините и гликогена, енергийния метаболизъм, регулирането на хормоналната активност и намаляването на умората и умората. Той помага за правилния синтез на цистеин (аминокиселина).

Хромът влияе върху поддържането на правилния метаболизъм на макронутриентите (протеини, мазнини и въглехидрати) и правилното ниво на глюкоза в кръвта.

Витамин С допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, намалява умората и умората и помага за предпазването на клетките от оксидативния стрес - е важен антиоксидант. Предимството на продукта е, че съдържащият се в него лецитин е стандартизиран за съдържанието на фосфатидилхолин. Той участва в метаболизма на мазнините и подпомага правилното функциониране на черния дроб.

С възрастта се наблюдава постепенно намаляване на секрецията на растежен хормон. Много хора, за да се отърват от неприятните симптоми, свързани с него, се опитват да допълнят дефицита си със синтетични средства. Въпреки това, той има много нежелани ефекти, хората чувстват отвращение към него, което разбира се е разбираемо. Power Booster НЕ СЪДЪРЖА (!) Синтетичен растежен хормон - препарат, съдържащ висококачествени активни съставки, стимулиращи секрецията на собствен растежен хормон, в зависимост от нуждите на организма. Освобождаването на този хормон се повлиява положително от вещества като аминокиселини (особено аргинин, орнитин, лизин) и гама-аминомаслена киселина (GABA), отговорни за предаването на нервните импулси. Тези съставки, на базата на синергия, също работят с витамини В6 и С, хром и лецитин. Същият ефект се дължи на екстракта от боб (Vicia faba major).

Растежният хормон, естествено произведен в нашето тяло, има изключително благоприятен ефект върху нас, без никакви странични ефекти. Поддържа правилното функциониране на имунната система. Той ускорява синтеза на протеини, в резултат на което увеличава мускулната маса - поради тази причина спортистите често достигат до него. С подобен резултат, той може да се използва от по-възрастните хора, за да спре загубата на мускулна маса. Препоръчва се за всеки човек над 30 години, особено за тези, които водят активен начин на живот, който не страда от диабет и хормонални нарушения.
стрелка

Power Booster - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Power Boster
Назад към съдържанието