Papaya PLUS - Каливита

Към съдържанието

Papaya PLUS

Papaya Plus
В помощ на храносмилането
Храносмилателни ензими от папая,

90 дъвчащи таблетки
Количество на склад: 30
36.50 Lev
папая за по-добро храносмилане
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка

естествени храносмилателни ензими и папая

Храносмилателни ензими от папая,

Нашият нов продукт Papaya PLUS съдържа всички важни ензими, подпомагащи храносмилането, под формата на таблетка за дъвчене. По този начин приемът на Papaya PLUS помага на тялото да разгражда протеини, въглехидрати, мазнини и дори лактоза, което е срещан проблем при много хора. Така е възможно да се предотвратяват неприятни храносмилателни нарушения, а лекуването на съществуващите да става по-лесно.
 
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ PAPAYA PLUS?
Служи за разграждането не само на един хранителен елемент, а действа по комплексен начин, съдържайки всички основни ензими, които подпомагат храносмилането на въглехидрати, мазнинини и протеини.
 
• Не съдържа само следи от ензими, а и високо съдържание на активни съставки.
 
• 65% от цялото население страда от някакъв вид развита нетолерантност към лактоза. Както споменахме, нашият нов продукт Papaya PLUS, спомага също и за разтварянето на лактозата.
 
• Представихме ги в търговската верига под формата на дъвчащи таблетки, предлагащи удобно решение на тези, които изпитват затруднение при преглъщане на таблетки.
 
Продуктът е подходящ за всеки, който иска да подобри храносмилането си и да си осигури оптимално количество храносмилателни ензими. 
 
Недостатъчното количество храносмилателни ензими предизвиква нарушения в храносмилането ви. Но не е само това! Освен че организмът ви няма да получава необходимите хранителни вещества, а и самата храна ще ви се стори безвкусна. Продължителното недобро храносмилане и усвояване на хранителните вещества, в един момент може да доведе до отслабване на имунната система, умора, изтощение, раздразнение, кожни проблеми и алергични реакции.
 
Вижте повече в тази статия. 


На кого го препоръчваме?
 

Знаете ли че?
90 дъвчащи таблетки

Дозировка
1 таблетка след хранене

Съдържание
Папая на прах 200 mg
Гъбична Амилаза (5000 DU) 30 mg
Гъбична Липаза (5000 FIP) 25 mg
Гъбична Лактаза (1000 ALU) 5 mg
Хлорофил 1 mg

В сериозни случаи на гастроинтестинални заболявания (напр. язва), преди употреба се консултирайте с лекар!
С възрастта, чрез стрес, хранене в бързаме, ядене на нездравословна храна, неправилно балансирана диета, натрупване на токсини - количеството на храносмилателните ензими, произвеждани от тялото ви, може да е недостатъчно и да доведе до проблеми с храносмилането, стомашно-чревни оплаквания, намалена абсорбция на хранителни вещества, важни за здравето.

Ако количеството на храносмилателните ензими е твърде ниско, тялото не е в състояние да усвои правилно храната и да използва протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали, съдържащи се в храната. В резултат на това - въпреки правилното балансирано хранене - в допълнение към храносмилателния дискомфорт, газове, запек, наддаване на тегло, могат да се появят недостатъци, водещи до развитие на сериозни здравословни проблеми, намален имунитет, умора, кожни проблеми и алергични реакции.

Papaya PLUS CaliVita® съдържа важни за организма ензими, подпомагащи храносмилането на мазнини, въглехидрати, включително лактоза, чиято непоносимост е засегната от 65% от хората по света. Благодарение на високата доза храносмилателни ензими, натриево-меден хлорофилин и прах папая, тя се грижи за храносмилателния комфорт и прави храната удоволствие без неприятни стомашно-чревни дискомфорт и отслабване на тялото.

Защо Papaya PLUS CaliVita® е добър избор?
  • Активните съставки на продукта не подпомагат разлагането, храносмилането само на едно хранително вещество, но благодарение на сложната формула, те подпомагат усвояването на мазнини и въглехидрати, включително лактоза.
  • Високо съдържание на храносмилателни ензими.
  • Формулата на таблетките за смучене е перфектна, удобна за всеки - продуктът може лесно да се приема от хора, които имат проблеми с преглъщането на таблетки и капсули.

Кой може да препоръчаме?
  • Всички хора, които искат да помогнат за функционирането на храносмилателната система.
  • Хората, които консумират тежки продукти.
  • Хората предпочитат хранителни добавки под формата на таблетки за смучене.
  • Трудности при преглъщане на традиционни таблетки / капсули.
Улеснете себе си с новия Papaya Plus
Незаменим помощник за по-добро храносмилане

В днешни дни значителна част от населението страда от храносмилателни проблеми или има нарушена чревна флора. Ако постоянно се оплаквате от дискомфорт в стомаха, то тогава възниква въпросът дали организмът ви си набавя необходимите храносмилателни ензими?

БЕЗ ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ НЯМА КАКВО ДА „СМЕЛИ” ХРАНАТА
Със или без изследвания лесно може да бъде установено, ако нямате достатъчно ензими. Това създава ли проблеми? Да. Защото точно функцията на храносмилателните ензими е да разграждат храната, която консумираме на съставните ù части, като по този начин става достъпна за тялото: с други думи да помогнат абсобцията и оползотворяването на хранителните вещества, витамините и минералите.

Ако нямате достатъчно храносмилателни ензими, това ще предизвика нарушения в храносмилането ви. Не става въпрос само затова, че организмът ви няма да получава необходимите хранителни вещества, но и самата храна ще ви се стори безвкусна. Продължителното недобро храносмилане и усвояване на хранителните вещества, в един моментможе да доведе до отслабване на имунната система, умора, изтощение, раздразнение, кожни проблеми и алергични реакции.

КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА ПОДПОМОГНЕТЕ ХРАНОСМИЛАНЕТО СИ?
Може да постигнете много само с промяна в хранителните си навици, тъй като количеството на хранителните ензими може значително да е намалено от приемането на бедна на хранителни вещества храна (напр. прекомерна консумация на бързооборотни храни, безразборно хранене или преяждане), стрес или лоши условия на хранене (напр. хранене„на крак“). Тяхното количество е възможно да бъде намалено и от прекомерно физическо натоварване или прием на определени лекарства. С годините, количеството ензими може да намаляват поради застаряване на организма.

Нашето тяло може да призвежда определени ензими, а други е потребно да се набавят с храната, както е необходимо да правим при недостиг на лактаза.

PAPAYA PLUS: СЛОЖНО ПО СЪСТАВ СЪДЪРЖАНИЕ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Нашият нов продукт Papaya PLUS съдържа всички важни ензими, подпомагащи храносмилането, под формата на таблетка за дъвчене. По този начин приемът на Papaya PLUS помага на тялото да разгражда протеини, въглехидрати, мазнини и дори лактоза, което е срещан проблем при много хора. Така е възможно да се предотвратяват неприятни храносмилателни нарушения, а лекуването на съществуващите да става по-лесно.

УЛЕСНЕТЕ СЕ! ОПИТАЙТЕ НОВИЯТ НИ ПРОДУКТ, PAPAYA PLUS!
стрелка

Papaya Plus - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Papaya PLUS Calivita
Назад към съдържанието