Pro-STP - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Pro-STP
60

Дозировка:
2 капсули дневно

СЪДЪРЖАНИЕ
300 mg Плод от палма-трион
150 mg Екстракт от листа на коприва
150 mg Масло от ленено семе
15 mg Цинк
2.5 mg Ликопенов комплекс
80 µg Селен
1 mg Черен Пипер Екстракт
: Съдържа още: *вещества с естествен произход
: калциев карбонат
: хидроксипропил метилцелулоза
: силициев диоксид
: магнезиев стеарат

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: калциев карбонат (стабилизатор), хидроксипропил метилцелулоза (емулгатор), антиаглумериращи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат).
за възстановяване на хормоналния баланс при мъжете
Доброкачественото уголемяване на простатата може да бъде причина за неприятни симптоми (често уриниране през нощта, а по-късно и през деня) при мъжете в напреднала възраст, но те могат ефективно да бъдат лекувани с натурални продукти. Екстрактите от палма-меч и коприва могат да редуцират симптомите, предизвикани от уголемяването и възпалението на простатата. Копривата е добре позната със своето диуретично и прочистващо действие. Цинкът и селенът са не само отлични антиоксиданти; те допринасят и за правилното функциониране на мъжките полови органи.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • На мъжете, които имат проблеми с простатата, за редуциране на симптомите;
  • на мъжете над 40-годишна възраст за превенция на проблеми с простатата.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Екстракт от плодовете на палма - меч стимулира отделянето на урина и намалява честотата на нощното уриниране. Заедно с екстракт от лико на африканска палма забавя нарастването на простатата. Биоперина е смес от екстракти от черен пипер, която съществено повишава ефикасността на растителните активни съставки и използването на микроелементите. Ликопина е силен антиоксидант и в състава на продукта Pro-State Power е включен, поради действието му срещу рак. Лененото семе съдържа лигнани, които дезактивират естрогените, предизвикващи и стимулиращи нарастването на туморите. Копривата действа профилактично при симптоми на увеличена простата, както и за хормонално забавяне на критическата възраст. Селен е необходим при спермогенезата. Смята се, че селена насърчава половото желание на мъжа и ограничава неприятните симптоми, дължащи се на проблеми в хормоналния баланс.
уголемяването на простатата засяга половината мъже на възраст между51 и 60 години, а във възрастта над 80 засегнатите са повече от 90 процента?*

ВНИМАНИЕ!
Този продукт е предназначен изключително за мъже. Не се препоръчва за деца, както и за жени, особено при бременност и кърмене!
В случай, че приемате естрогени или антиепилептични медикаменти, преди употребата на продукта трябва да потърсите лекарска консултация!

ИЗТОЧНИЦИ
*Prostate health: more than just prostate cancer, Linthicum, MD, September 15, 2008, American Urological Association
Назад към съдържанието