ImmunAid - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
ImmunAid
180 капсули

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

ImmunAid състав/капсула:
Котешки нокът на прах 400.00 мг
Цинков глюконат 3.00 мг
съдържание на елементарен цинк 0.43 мг
Имунейд - имуномодулатор с котешки никът и цинк

Когато съпротивителните сили на организма отслабват, той става по-податлив на инфекции, причинени от различни патогени (вируси, бактерии). Някои хора преживяват това по-често от други. Имунната система и защита, както и възстановителните функции на тялото ни трябва да бъдат подпомагани непрекъснато, а не само когато вече сме болни. Активните съставки на продукта ImmunAid оказват изключително благотворно влияние върху правилното функциониране на имунната система и ефективно подпомагат защитата на нашия организъм.

На кого го препоръчваме?

Котешки нокът
Използваното от хилядолетия лечебно растение Котешки нокът, от което съвременната наука е успяла да извлече активното вещество, се смята за едно от най-ефективните средства, укрепващи имунната система. То е увивно растение често израстващо до 30 метра, разпространено в Амазонските планини и крайречни местности, както и в джунглите на Перу.
Значително увеличава възпроизводството и активността на лимфоцитите, които имат свойството да установяват наличието на проникнали в човешкия организъм чужди тела, както и изродили се клетки и подпомагат тяхното унищожаване.
Котешкият нокът притежава и антиоксидантен ефект. Подобрява функцията на белите кръвни клетки, подпомагайки отстраняването на попадналите в човешкото тяло микроорганизми и чужди тела, причинители на болести.
Понижава високата температура.

Цинк
Минерал с уникално действие върху имунната система. Цинкът има специфична роля за правилната дейност на имунната система, защото ускорява активността при създаването на защитни клетки – антитела, способни да разпознаят и обезвредят попадналите в организма вредни чужди тела. Участва и в нормалното клетъчно делене.
Резюме:
Имунната система: съпротивата и силата на тялото ни трябва да се поддържа непрекъснато; само по време на бедствие! Котешкият нокът в активни агенти на ImmunAid може да поддържа нормалното функциониране на имунната ни система, за да помогнете запази нашата съпротива.

Котешкият нокът (Котешки нокът) е тропическо лоза роден в джунглите на Южна Америка. Той получава името си от малки, закачен тръните в основата на неговите листа, която прилича на нокти на котка. Културите, роден в Амазонската басейна са считани Котешкият нокът ценна билка от векове. Той е едва наскоро, че съвременната наука е започнала да проучвате този сади уникални хранителни свойства. Изследванията са показали доказателства, че алкалоиди, танини и Фитовеществата в Котешкият нокът помогнат подпомагане на производството и активността на лимфните клетки, както и на цялостното оптималното функциониране на имунната система. Той може също да показва някои антибиотици и противовъзпалителни свойства. Котешкият нокът е показан също антиоксидантни ефекти.

Zinc осигурява хранителна подкрепа за здравословното функциониране на имунната система, както и участва в нормално клетъчно делене.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
Този продукт е само за възрастни, и не трябва да се приема, ако сте бременна или кърмите.
В случай на заболявания на храносмилателната система, или каквато и да е медицинско състояние, или алергия, потърсете квалифицирана медицинска помощ, преди да използвате този продукт.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието