Calivita URX - Каливита

Към съдържанието

Calivita URX

URX
Комплексни и други продукти Каливита
Защита на уринарния тракт

60 таблетки
Количество на склад: 28
62.50 Lev
жена на снегаURX – първият продукт на CaliVita, създаден като комплексна формула за предпазване на пикочните пътища

За здравето на пикочните пътища

Препоръчваме го на всеки, който е по-податлив на простуди, на хора, които често посещават закрити и открити басейни, както и на всеки, за когото предпазването на пикочните канали е важно.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita URX

Защита на уринарния тракт

Защита на уринарния тракт

Формулата URX съдържа комплекс от ценните активни съставки: червена боровинка, коприва, бучу, мечо грозде, кресон, D-маноза и витамин С, специално подбрани и предназначени да защитават пикочните пътища.На кого го препоръчваме?

• На хора, по-податливи към простуди.
• На хора, които често посещават закрити и открити плувни басейни.
• На хора, които не се обличат достатъчно топло в студено време.
• На хора, консумиращи малко течности.


Знаете ли че?

Комбинацията на активните му съставки може да предложи много защити:

Д-маноза (D-mannose): Представлява проста захарна молекула с шест въглеродни атома, която не се трансформира в гликоген в тялото, а се изхвърля почти изцяло през бъбреците. По специалното при него е, че молекулите могат да се свързват с тази част на бактерията Escherichia coli, която би залепнала за стените на пикочните пътища, така, че те ги елиминират почти „верижно”.

Боровинки (Vaccinium macrocarpon): Те са един от най-популярните „знаменателни планове”, който е използван в помощ на пикочните канали. Той може не само да предпази от залепване на патогени, но може да повлияе благоприятно на рН на урината, с което помага за поддържане здравето на пикочните пътища.

Коприва (urtica dioica): Заради слабият диуретичен ефект, листата и семената на копривата спомагат за опазването на здравето на бъбреците, както и за нормалното функциониране на долните пикочни пътища, а корените могат да бъдат използвани в случай на доброкачествена хипертрофия на простатата.

Бучу (Agathosma betulina): Листата на бучу са богати на флавоноиди, което придава на растението слаб диуретичен ефект, а благодарение съдържанието на diosphenol (камфор от бучу) то е идеалният дезинфектант.

Формулата съдържа и екстракт от кресон (Nasturtium officinale) и витамин C.


Знаете ли, че по-голямата част от инфекциите на пикочните пътища се причиняват от бактерията E.coli? D-манозата се свързва с E.coli и я извежда навън заедно с урината.*

ИЗТОЧНИЦИ
C S Edén and H A Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary tract epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21(1): 229–237.
60 таблетки

Дозировка
2-4 таблетки дневно

Съдържание
Д-маноза 150 mg
Екстракт от плодове на боровинки 100 mg
Екстракт от листа на коприва 100 mg
Екстракт от листа на мечо грозде 100 mg
Екстракт от листа на бучу 30 mg
Витамин C 20 mg
Екстракт от листа на кресон 17 mg

Формулата не може да замени медикаментозното лечение и лекарската консултация. В случай на оплаквания, потърсете медицинска помощ!

ВНИМАНИЕ!
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Защита на уринарния тракт

URX е формула, разработена специално за вътрешния подкрепата на пикочните пътища Кои активни съставки - са били известни и използвани с предпочитание в традиционната медицина от векове - може да предложи помощ в ситуации, когато в подкрепа на отделителната система е силно препоръчително.

При здрави хора, отделителната система обикновено е стерилна, така му функциониране изглежда почти "естествен". Въпреки това при някои хора пикочните инфекции възникват по-често, за които причината може да бъде просто "чувствителност", или неподходящи дрехи, или редовно посещаване на места с по-висок риск от инфекция като плувни басейни.

Защитата на нашите пикочните пътища може да бъде особено важно, обаче ние не го даде много мисъл. Някои хора смятат, улов хлад като почти обикновен нещо, които, ако не се лекува адекватно, може да се превърне в сериозно заболяване.

Разбира нашата основна цел е превенция. Чрез адекватен прием на течност, пластове дрехи, подходящи за времето, повишени нива на хигиена, и в обществени бани, като се избягва да седи на студени повърхности и редовно посещение на тоалетна, самите ние можем да направим много за здравето на нашите пикочните пътища. Освен това, от сега нататък е възможно също така да се прилага URX вътрешна защита.
стрелка

URX Calivita - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
URX
Назад към съдържанието