TrimeX WMS - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
TrimeX WMS
473 мл.

Дозировка
1 супена лъжица преди лягане, 3 часа след последното хранене.

Съдържание
2мг Манган
120мкг Хром
3мг Протеин
500мг Патентована смес
Течна формула за отслабване

TrimeX е течен препарат, допълващ режима за отслабване. Той съдържа аминокиселинен комплекс, патентована антиоксидантна смес и хром, спомагащи за постигане и поддържане на идеално тегло. Аминокиселините защитават мускулите от загуба на мускулна маса и допринасят за тяхното развитие. Силните антиоксиданти от патентованата смес подкрепят организма, а ХЦК, извлечена от Garcinia cambogia, пречи на консумираните хранителни вещества да се трансформират в мазнини. Вие също ще го постигнете с помощта на активен стил на живот, подходяща диета и TrimeX!

На кого го препоръчваме?
на онези, които търсят естествена подкрепа за спазване на диета за отслабване, като допълнение към активния и здравословен стил на живот и хранене,
за стимулиране на обмяната на веществата,
за по-лесно постигане на промяна в стила на живот.
Активните съставки, съдържащи се в продукта, оказват върху организма тройно действие: спомагат за намаляване на телесното тегло, служат като храна на мускулите и са необходими за запазване на здравето.

Знаете ли?
свръхтеглото може да повлияе негативно на състоянието на сърцето, кръвоносните съдове, ставите, хормоналната и сексуалната дейност, фертилитета, дори на настроението?

Продуктът подпомага функцията на черния дроб и разграждането на мазнините.


Описание:
Физическите упражнения и активен начин на живот играят съществена роля за поддържане на нормалното тегло и общо благосъстояние. Trimex е отлична хранителна добавка, чий активни съставки помагат да се поддържа здравословно тегло и добре оформено тяло. Тя е силно препоръчително за активни хора, тъй като тя е най-ефективна, когато се използва в комбинация с физически упражнения.

Trimex WMS е сложна хранителна добавка, която може да ви помогне да допринесе за ефективността на програма за отслабване, когато се комбинира с подходящ контрол на калориите диета и упражнения план. Тя е под формата на течност, за да се гарантира бързо абсорбиране и максимална бионаличност на активните съставки. Тези съставки включват:

Хром
Chromium е съществен елемент в процеса, който се превръща мазнините и въглехидратите в организма ни в използваема енергия. Смята се, че да се увеличи ефикасността на инсулин, хормон, който се изисква за транспортиране на тези хранителни вещества през клетъчната мембрана с които може да бъде окислен за енергия в митохондриите. Внезапни колебания в нивото на кръвната захар може да се утаи глад и жажда за бонбони, и по-ефективно използване на инсулин може да помогне за намаляването на тези стремления, като помага да се балансира кръвната захар по-ефективно.

Манган:
Манганът участва в въглехидрати, мазнини, белтъчини и енергийния метаболизъм. Освен манган е известен като антиоксидант и участва в защитата на клетките от свободните радикали щети.

Протеин (аминокиселини от hydrydrolysed колаген)
Поддържа телесната маса чрез синтеза на протеини в отговор на упражняване.

Екстракт от семена на грейпфрут
Екстракт от семена на грейпфрут е с високо съдържание на разтворими във влакна пектин, който помага на по-ниски нива на серумния холестерол. Той е добър източник за полифенолни антиоксиданти, и е показал някои антибиотични ефекти. ,

Aloe Vera желе:
Алое Вера помага да enhace очистителен отговор (дефекация) и по този начин подкрепи отстраняване на отпадъците и токсините от организма.

Хидроксицитратът (HCA)
Извлича се от Гарциния Камбоджа растителния, Хидроксицитратът киселина (HCA), може да бъде полезен като средство за потискане на апетита. Там също са били някои признаци, че HCA може да е от полза при инхибиране на липогенезата, превръщане на излишните въглехидрати в мазнини.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Този продукт е предназначен единствено като хранителна помощ за програма за отслабване, които включват редовни физически упражнения и контрол на калориите в храната. Тя не трябва да се разглежда като заместител на подходяща диета и физически упражнения.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието