Resveratrol Plus - Каливита

Към съдържанието

Resveratrol Plus

Антиоксиданти Каливита
60 капсули

Ресвератрол + коензим Q10
Количество на склад: 26
70.50 Lev
червено вино
Сигурно знаете за лечебните свойства на червеното вино. Resveratrol PLUS е уникален антиоксидант от най-високо качество - източник на концентрирана сила на полифеноли - ресвератрол от червено грозде, обогатен с екстракт от гроздови семки и коензим Q10.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Resveratrol Plus

транс ресвератрол и коензим q10

Ресвератрол + коензим Q10

Полифенолът, който е най-характерен за червеното вино се нарича ресвератрол. Това съединение се намира в големи количества в гроздето, главно в люспите и чепките. В нашия продукт сме комбинирали ресвератрол от червено грозде, гроздови семки и коензим Q10. Тези съставки предпазват организма от вредното действие на свободните радикали, осигурявайки пълна защита на сърдечно-съдовата система, като същевременно забавят процесите на стареене.


На кого го препоръчваме?
  • За хора с проблеми на сърдечно-съдовата система, високо кръвно налягане и фамилна обремененост от тези заболявания.
  • При повишено умствено и физическо натоварване и повишен стрес.
  • На активните и пасивните пушачи.
  • На всички, които искат да се възползват от полезните ефекти на ресвератрола, без да консумират червено вино.
  • На онези, които искат да поддържат дълъг,
  • изпълнен с повече енергия живот.

Знаете ли че?

Ще трябва да изпиете 10 бутилки червено вино и да изядете 4 кг. сьомга, за да си набавите количеството ресвератрол и CoQ10, което съдържа само една таблетка Resveratrol Plus!

60 капсули

Дозировка
1 капсула дневно

Съдържание
Ресвератрол екстракт 100 mg
Екстракт от семки на грозде 50 mg
Коензим Q10 20 mg

Ако страдате от хронично заболяване или приемате медикаменти трябва да се консултирате с лекар преди да ползвате продукта!

ВНИМАНИЕ!

Формулата не може да замени разнообразния, балансиран режим на хранене, както и здравословния начин на живот.
Да не се превишава препоръчаната дневна доза!
Да се съхранява на място, недостъпно за деца!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ!

Няма контраиндикации, ако се приема в препоръчаните дози.
Ресвератрол с коензим Q10

Според една стара популярна мъдрост чаша червено вино е много полезна за здравето. Може би това е причината то, измежду всички останали напитки, да получи значително внимание в литературата, изкуството, а в последно време и в науката.

В началото на 90-те години на 20-ти век стана широко известно, че съществува тясна връзка между развитието на сърдечно-съдовите заболявания и високите нива на кръвните липиди и холестерола. При анализа на резултатите от изследванията на националното здраве в т. нар. индустриални страни, обаче, се оказа, че такава връзка наистина съществува в повечето страни, но не и във Франция. Въпреки че и при французите нивата на холестерола и липидите в кръвта са еднакво повишени, съдържанието на наситени мастни киселини в храната и начинът им на живот са сходни с живеещите в другите развити страни, честотата на сърдечно-съдовите заболявания при тях е много по-ниска отколкото в останалите страни. Учените наричат този феномен френския парадокс.

Накратко, оказва се, че обяснението на феномена се дължи основно не на генетичното предразположение на французите, а по-скоро на редовната консумация на висококачествено червено вино. Това означава вино, по-специално червено вино, богато на полифеноли, които упражняват редица полезни ефекти в организама. Названието полифеноли е сборно обозначение на семейство органични съединения. То включва флавоноиди, лигнини, кумарини и т. н. Днес ние познаваме над 4000 полифенола, чиито физиологични ефекти зависят от тяхната молекулна структура.

Растителните полифеноли са мощни антиоксиданти, които защитават нашите клетки и тяло и подкрепят защитната ни система, неутрализирайки вредните свободни радикали, получени по време на физиологичните процеси, както и в резултат на увреждащи въздействия, произхождащи от околната среда; в допълнение, полифенолите могат да забавят процесите на стареене.

Полифенолът, който е най-характерен за червеното вино се нарича ресвератрол. Това съединение се намира в големи количества в гроздето, главно в люспите и чепките. В по-малки количества се съдържа в пачата трева, фъстъците и боровинките. Растенията го произвеждат за да се защитят от инфекции. Количеството му зависи от вида вино, климата и от методите на култивиране на лозята (например, при редовно пръскане, когато защитата се осигурява отвън, съдържанието на ресвератрол е по-ниско). В природата съединението съществува в четири химически форми, от които транс-ресвератролът изглежда е с най-висока биологична активност.

Името на Харвардския професор д-р Дейвид Синклер (David Sinclair) е завинаги свързано с това съединение. Д-р Синклер получава отлични резултати в изследванията си върху остаряването, за които голям принос имат и неговите изследвания, свързани с ресвератрола. Той доказва експериментално, че мишки, третирани с ресвератрол живеят много по-дълго от очакваното. Освен това, той установява, че мишки с наднормено тегло, третирани с ресвератрол, въпреки свръхтеглото си остават в почти същото здравословно и физическо състояние, както и тези с нормално телосложение. Това не означава, че ресвератролът елиминира вредите от затлъстяването, но резултатите са значими и изглеждат мотивиращи за едно бъдещо изследване при хора относно ефектите на ресвератрола върху телесната маса.

При едно друго изследване ресвератролът е сравняван с витамин Е и един синтетичен антиоксидант. Макар че за всичките субстанции е доказана ефективността им за елиминиране на свободните радикали, ресвератролът е осигурил най-голяма защита срещу определени видове свободни радикали. Това доказва, че дори и да поставяме антиоксидантите в една и съща категория в нашето ежедневие, те се различават помежду си и не е без значение за кой от тях става дума в определен контекст.

Resveratrol PLUS е новият член на антиоксидантното семейство на CaliVita. Неговата главна активна съставка, както показва названието, е ресвератролът, допълнен с ценен екстракт от гроздови семки и Коензим Q10. Най-добре познатият компонент на екстракта от гроздови семки са флавоноиди с антиоксидантно действие, наречени олигомерни проантоцианидини (ОПЦ), чиято най-известна роля е поддържането на кръвоносните съдове. Коензим Q10, който участва в превръщането на хранителние вещества в енергия, е отговорен за енергийното обезпечаване на клетките. Комбинацията от коензим Q10 и ресвератрол притежава не само блокиращ остаряването ефект, но и енергизиращо действие, с помощта на което можем по-лесно да посрещнем предизвикателствата на забързаното ни ежедневие.

Ресвератролът е един от най-търсените и популярни антиоксиданти на пазара на хранителните добавки. Според едно съвсем ново проучване на American ConsumerLab, компания, извършваща независими проучвания и тестове на продукти, измежду петте най-популярни активни съставки на хранителните добавки ресвератролът предизвиква най-бързо нарастващ интерес. Докато през предходната година „само” 11.7 % от потребителите са взимали някакъв продукт, съдържащ ресвератрол, то през годината, обект на изследването, те са достигнали
Много хора са чували за ефекта от червено вино за здравето подкрепа. Resveratrol PLUS е антиоксидант формула премия за качество, който съдържа стойност свойства на полифенолите на червеното вино кондензират в капсула. Други Активните му съставки работят в синергия, за да допълнят своите клетъчни защита ефекти.

Чували ли сте за здравето подкрепа ефекти на червено вино? Resveratrol PLUS е антиоксидант формула премия за качество, който съдържа стойностни свойства на полифенолите на червеното вино кондензират в капсула. Това, както и от друга страна, си сътрудничи активни съставки, които работят в синергия може да допълни клетката защита ефекти на Resveratrol PLUS.

Според една стара популярна мъдрост, една чаша дневно на червено вино не е вредно. Напротив, то е много полезно за здравето ни. В началото на 1990 г., тази мъдрост причинява значително раздвижване, когато изразът "френски парадокс" стана известно в медицината. Тази дума се отнася до наблюдението, че честотата на сърдечно-съдови заболявания сред французите, живеещи в някои райони е много по-ниска в сравнение с хората, живеещи в страни от подобно развитие, което води подобен начин на живот и отнема Подобни количества наситени мазнини. Обяснението се крие не в гените, но най-вече в винени Енергийна консумация навици, характерни за тези региони.

Благоприятните ефекти не се дължат на самия алкохол, но на полифенолни съединения, открити в червеното вино, които предлагат мощна антиоксидантна защита срещу клетката вредните ефекти на свободните радикали, подпомагат кръвоносните съдове и притежават анти-стареене ефект.

Най-добре познат полифенол съединение среща в червеното вино е ресвератрол и сред неговите четири натурални химични форми е транс-ресвератрол, който притежава най-добрата биологична активност. Той се произвежда в най-големи количества в лозаро-стреля и корите на грозде, което обяснява присъствието си в червеното вино, както и (на 1 литър червено вино съществува 2-3 мг / л средно). Явлението френски парадокс е възбудило интереса на учените и в резултат днес ресвератрол е смятан за един от най-обещаващите естествени антиоксиданти.

Resveratrol PLUS формулата на CaliVita е повече от обикновен ресвератрол продукт. Това е сложна формула, съдържаща не само тази активна съставка в концентрирана форма, но също така и други допълнителни антиоксиданти, както добре. Ценният екстракт от гроздови семки, които в допълнение към своя антиоксидантен ефект също е добре известен със своите кръвоносен съд в подкрепа на ефекти и коензим Q10, която поддържа здравословното функциониране на сърцето и също е необходима за производството на енергия процеси на клетъчно ниво.
стрелка

Resveratrol Plus - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Resveratrol PLUS
Назад към съдържанието