GraVital - Каливита

Към съдържанието

GraVital

Каливита премиум органичен
супер плодов сок с алое вера, органично производство

946 ml
Количество на склад: 33
128.00 Lev
Gravital Juice Pack
Каливита премиум органичен
плодов сок с гравиола и алое вера, пакет

3х946ml +1х946ml (бонус)
стрелка
Calivita Gravital Juice

Гравиола сок

супер плодов сок с алое вера, органично производство

Главните съставки на сокът GraVital са Гравиола и Алое вера, широко разпространеното и познато в медицината растение.

Гравиола се използва от далечни времена срещу бактериални и гъбични инфекци и множество възпаления. Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериална полиферация и разпространението на херпес вируса, а полифенолите в Алое вера потискат бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus or Pseudomona.

Плодът съдържа минерали и големи количества витамин С и В, а вкусът му наподобява този на ягода и ананас.

Другите две важни и добре познати съставки на сока са Мангостен и Нопал.

Комбинацията от съставки в сока GraVital доказано могат да противодействат на болките и възпаленията при артрит или ревматизъм. На кого го препоръчваме?
 • За всеки, за справяне с патогените
 • В случаи на гъбични инфекции
 • При възпаления, като артрит или ревматизъм

Знаете ли че?
Течен ParaProtex
ParaProtex е популярен сред клиентите на CaliVita от много години. Доказано и ефикасно средство в борбата срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Течната форма ще бъде подходяща за хора, на които е трудно поглъщането на ParaProtex капсули или просто предпочитат подобни продукти органично производство.
 
Естествена  защита
Човешката система често е атакувана от  бактериални зарази. Примерите включват пиелит (възпаление на таза от бъбреците) тонсилитис (често срещано през зимата) пневмония и бронхит. Антибиотикът в случая е най-използвания лек. Често сме споменавали нуждата от пробиотици заедно с тях. Рядко споменаван факт е, че при малко по-безобидни инфекции антибиотиците могат да бъдат заменени или техните ефекти да са подсилени в различни случаи с натурални добавки.
 
Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериалната пролиферация докато полифенолите в алое вера подтискат бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus or Pseudomona.
 
Факти
Херпес симплекс, вирусът зад който се крият причините за възникване на  редица херпеси, трови живота на толкова много хора. Действието му отслабва имунната система и повишава температура. Антибиотиците, стресът  и менструалните неразположения водят до появата на мехури, които понякога са болезнени и често възпрепятсват ежедневната работа.
 
Лабораторни експерименти откриха, че екстрактът от гравиола инхибира разпространението на херпес вируса. Противовъзпалителните съставки на  Алое вера могат добре да подпомагат ефекта му.
 
Забравете за ревматизма
Възпаленията са естествена предпазна реакция срещу някои патогени или външни и вътрешни наранявания. Противовъзпалително лечение е необходимо, защото често се стига до остра болка. Типичен промер са това са артрит или ревматизъм. Гравиола, алое вера и мангостан поравно могат да противодействат на подобно възпаление.
946 ml

Дозировка
30 ml

Съдържание
Гравиола сок 9.585 mg
Алое вера сок 8.58 mg
Мангустен 1.43 mg
Нопал 1.43 mg

Не се препоръчва при невродегенеративни болести!
Няма данни за потенциална опасност по време на бременност и кърмене.
Имате ли нужда от цялостна подкрепа на тялото на всяко ниво? Вие сте уморени от непрекъснато чудене дали вече сте приели препоръчителната дневна доза от основни хранителни вещества и физиологични елементи, необходими на тялото ви да функционира правилно!

Достигнете единствения подобен продукт на пазара - GraVital Juice - идеалното решение в днешно време, когато живеете в постоянна бързаме, стрес, искате да сте здрави и да се чувствате добре.

GraVital Juice е иновативен продукт с най-високи стандарти за качество, който отговаря на очакванията на днешните потребители!

GraVital Juice се състои от внимателно подбран от групата експерти най-важните активни съставки за вашето здраве: състав от ценни, органични сокове и пюрета от растителни суровини. Това е революционна комбинация от изящни свойства на гравиола, алое, нопал и мангостан от биологични култури в лесна за преглъщане течна формула.

Как действат активните съставки на GraVital Juice?


Екологична Grawiola
Gravioli активни съставки:
 • те укрепват имунитета
 • те помагат за предпазване на клетките от неправилно разделяне
 • те се борят със стреса
 • те се грижат за микробиологичния баланс на червата
 • показват над средното антиоксидантно действие

Био алое
Активни съставки на алое:
 • намаляват чувството за умора
 • те помагат за поддържане на правилното ниво на глюкоза в кръвта
 • те имат положителен ефект върху имунитета
 • те работят фантастично на кожата
 • Според легендата, Клеопатра дължи своята неустоима благодат и красота на алое!

Органичен нопал
Nopal активни съставки:
 • те помагат за очистването на организма от токсините
 • те имат положителен ефект върху процеса на отслабване, усилвайки празника на ситост и помагайки в борбата срещу изкушението да се превъзмогне между храненията, особено желанието да се достигне за сладкиши.

Органичен мангостан
Активни съставки на мангостин:
 • те помагат за предпазване на клетките от окислителни повреди
 • те се грижат за поддържането на правилното ниво на холестерола в кръвта
 • те имат благоприятен ефект върху нервната система
 • те се презареждат с енергия

Според легендата, мангостан е бил даден на хората от Буда и поради голямата композиция, той е бил наречен "Плодовете на боговете".
стрелка

Gravital Juice - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
GraVital
Не забравяйте: Сока GraVital се произвежда в ограничени количества. Затова при първа възможност не пропускайт да го закупите!

GraVital Pack -  3=4 = 25% намаление
3х946ml.+1х946ml(бонус)
Назад към съдържанието