GraVital - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
GraVital
946 ml

Дозировка:
30 ml

СЪДЪРЖАНИЕ
9.585 mg Гравиола сок
8.58 mg Алое вера сок
1.43 mg Мангустен
1.43 mg Нопал

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: пречистена вода, органична гума гуар (стабилизатор), пектин (влакнин), лимонена киселина (консервант), органичен аромат на червена боровинка, аскорбинова киселина (витамин С), органична стевия (органична захар).
Gravital Juice Pack
GraVital Pack -  3=4 = 25% намаление

3х946ml.+1х946ml(бонус)
Cупер плодов сок с алое вера, органично производство.
Главните съставки на сокът GraVital са Гравиола и Алое вера, широко разпространеното и познато в медицината растение. Гравиола се използва от далечни времена срещу бактериални и гъбични инфекци и множество възпаления. Екстрактът от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериална полиферация и разпространението на херпес вируса, а полифенолите в Алое вера потискат бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus or Pseudomona. Плодът съдържа минерали и големи количества витамин С и В, а вкусът му наподобява този на ягода и ананас. Другите две важни и добре познати съставки на сока са Мангостен и Нопал. Комбинацията от съставки в сока GraVital доказано могат да противодействат на болките и възпаленията при артрит или ревматизъм.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • За всеки, за справяне с патогените.
  • В случаи на гъбични инфекции.
  • При възпаления, като артрит или ревматизъм.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Течен ParaProtex
ParaProtex е популярен вече на клиентите на  CaliVita  от много години. Доказано и ефикасно средство в борбата срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Течната форма ще бъде подходяща за хора, на които е трудно поглъщането на ParaProtex капсули или просто предпочитат подобни продукти органично производство.

Естествена  защита
Човешката система често е атакувана от  бактериални зарази. Примерите включват пиелит (възпаление на таза от бъбреците) тонсилитис (често срещано през зимата) пневмония и бронхит. Антибиотика в случая е най-използвания лек.Често сме споменавали нуждата от пробиотици заедно с тях. Рядко споменаван  факт е, че антибиотиците могат да бъдат заменени при малко по-безобидни инфекции, или техните ефекти да са подсилени в различни случаи с натурални добавки.
Екстракта от Гравиола е с доказан ефект в инхибирането на бактериалната пролиферация докато полифенолите в алое вера подтискат бактерии като Е.coli, Staphylococcus aureus or Pseudomona.

Факти
Херпес симплекс , вирусът зад който се крият причините за възникване на  редица херпеси, и трови живота на толкова много хора. Действието му отслабва имунната система, повишава температура. Антибиотиците, стреса  и менструални неразположения воддят до появата на мехури, които понякога са болезнени и често възпрепятсват ежедневната работа.
Лабораторни експерименти откриха, че екстракта от гравиола инхибира разспространението нахерпес вируса. Противо-възпалителните съставки на  Алое вера могат добре да подпомагат ефекта му.
Забравете за ревматизма

Възпаленията са естествена предпазна реакция срещу някои патогени  или външни или вътрешни наранявания. Противо-възпалително лечение е необходимо, защото често се стига до остра болка.Типичен промер за което е артрит или ревматизъм. Гравиола, алое вера и мангостан поравно могат да противодействат на подобно възпаление.
са проведени многобройни проучвания от най-големия частен Институт за проучване на рак в Мемориалния център Слоан Кетеринг, относно противо-раковите свойства на Гравиола? Макар тестването върху хора още да не е започнало, предварителните данни сочат, че екстрактът от Гравиола може успешно да предотврати разпространението на рак на панкреаса, гърдата и кожата.

ВНИМАНИЕ!
Не се препоръчва при невродегенеративни болести!
Няма данни за потенциална опасност по време на бременност и кърмене.
Назад към съдържанието