Green Care - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Green Care
240 таблетки

Дозировка
До 2-4 таблетки дневно

Съдържание

500мг Листа от люцерна
100мг Магнезиев карбонат
Грийн кеър - зелена енергия от листа на люцерна

Таблртки, съдържащи обикновена люцерна, но с магнезиев карбонат.

На кого го препоръчваме?
Люцерната (Medicago sativa) се използва в народната медицина от дълги години. Листата и надземните й части съдържат бета–каротен, витамини В, С, D, Е и К, минерали – калий, желязо, калций и фосфор. Калция и фосфора са важни за развитието на костната система и зъбите, а хлорофила има детоксикиращо действие. Люцерната успешно се прилага при остри и хронични заболявания на гастроинтестиналния тракт – газове, язвена болест, безапетитие. Подпомага неутрализирането на солната киселина и е добър лаксатив и природен диуретик. Подобрява абсорбцията и асимилацията на въглехидрати, белтъчини, калций, желязо и други олигоелементи. Укрепване имунната система, забавя процесите на стареене и благоприятно повлиява безсънието. Нейното действие е бавно, но с продължително последействие.
Резюме:
Green Care се прави с люцерна, която е била в употреба в традиционната медицина за дълго време поради голямото разнообразие от положителни ефекти, които има. Той е естествен диуретик и може да бъде подходяща хранителна добавка за алкализира диети. Активните съставки са полезни за облекчаване на симптомите на стомашна и дуоденална язва. Той съдържа много витамини и минерални вещества, които спомагат за нормалното функциониране на тялото ни.

Люцерната (Medicago Sativa), е може би най-известен като един от фуражни култури, но той също е бил използван в продължение на дълъг период от време в традиционната медицина, защото тя показва благоприятни ефекти върху здравето. Например, китайските лечители през 6 век след Христа, използвани люцерна да се смекчат последиците от няколко заболявания. Днес, научни изследвания показват, че люцерната е наистина много полезно растение, толкова много, така че биолог Frank Bouer я нарича "великия лечител".

Люцерната листа са в изобилие в бета каротин, витамини B, C, D, E и K, и минерални соли, включително калий, желязо, калций и фосфор. Поради високото си съдържание на хлорофил, люцерна може да допринесе за насърчаването на методите за детоксикация на тялото. Освен хлорофил е отличен антиоксидант, помага да се защитават клетките от увреждане причина със свободните радикали.

Показания:
Green Care съставки имат широко поле на действие:
- Профилактика на стомашна и дуоденална язва,
- Срещу разширяването на щитовидната жлеза!
- Укрепва имунната система и жизнеността
- Използва се за събиране на газове, парене, загуба на апетит, и киселинност,
- Възстановява нормалната чревна бактериална флора, има противогъбични свойства
- Препоръчва се за хронично възпаление на пикочния мехур и простатата,
- За да се избегне прекомерно кървене (от носа и по време на менструация),
- Поддържа лечение на анемия,
- Увеличава кръвосъсирването поради витамин K,
- Осигурява по-добър сън,
- Облекчава стреса, хиперактивност и депресия, главоболие, тревожност,
- Подкрепя лечението на диабет, артрит, астма и рак.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Големият процент на мазнини разтворима витамини в люцерна означава, че ако го приемате непрекъснато, то е от полза да си вземе почивка от ползване за период от един месец, всеки 2-3 месеца.
  • Ако приемате антикоагулант за кръвта ви, консултирайте се с квалифициран медицински специалист, преди да приемете този лекарствен продукт, или всеки друг продукт, който съдържа витамин К.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието