Arginine Plus - Каливита

Към съдържанието

Arginine Plus

Arginine Plus
Комплексни и други продукти Каливита
аргинин за защита на кръвоносната система

100 таблетки
Количество на склад: 15
61.50 Lev
мъж
Аргининът спомага за синтеза на протеини, може да повлияе на секрецията на растежен хормон и инсулин, което прави спортистите често достъпни за тази аминокиселина, за да увеличи телесната маса. Той също така подпомага процесите на почистване на тялото чрез разграждане на странични продукти, получени от метаболитни процеси.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Arginine Plus

Естествен аргинин

аргинин за защита на кръвоносната система

Аргининът е аминокиселина, която участва във функционирането, развитието и регенерацията на мускулите. Като прекурсор на азотния окис, който разширява кръвоносните съдове, аргининът допринася за поддържане на кръвообращението и кръвоносните съдове в добро здравословно състояние. Освен това, стимулира отделянето на растежен хормон и инсулин.


На кого го препоръчваме?
• На спортисти и хора занимаващи се с бодибилдинг, тъй като стимулира притока на кислород и хранителни вещества в организма, както и растежа и регенерацията на мускулите
• На онези, които извършват тежък физически труд
• За подпомагане синтеза на протеини и секрецията на растежен хормон и инсулин
• За поддържане на сърдечно-съдовата система
• За подпомагане процесите на детоксикация
• За подобряване на сексуалността
 

Знаете ли че?
Една таблетка Arginine Plus предоставя толкова l-arginine колкото 4.5 kg орехи!
 
Аргининът и другите аминокиселини са едни от най-важните природни защитници на черния дроб. Аргининът предпазва от развитие на тумори, допринася за синтеза на растежния хормон и подпомага поддържането на здрава имунна система.
 
Аминокиселината метионин подпомага неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките.
 
Друга, още по-ефикасна съставка за неутрализиране на свободните радикали е L-цистеинът, особено ако се комбинира с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения, черния дроб и мозъка от вредните влияния на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина има детоксикираща функция.
 
Аргининът и орнитинът помагат и за изхвърлянето на вредния амоняк от организма, като по този начин оптимизират неговата работата.
 

Знаете ли, че производството на аргинин в организма може да се понижи в резултат на определени обстоятелства, като стрес или физическо изтощение?
100 таблетки

Дозировка
1 таблетка дневно

Съдържание
L-Аргинин 500 mg
Алфа-кетоглутарова киселина 50 mg
Манган 600 µg

Продуктът не се препоръчва на диабетици, тъй като оказва влияние върху секрецията на инсулин! Не се препоръчва при бременност и кърмене! Пациенти на медикаментозна терапия, например понижаващи кръвното налягане средства, диуретици или антикоагуланти, трябва да се консултират с лекар преди да приемат аргинин.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Допълнителен прием на аргинин не се препоръчва за диабетици, тъй като това може да повлияе на инсулиновата секреция.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Въпреки, че тялото ни е в състояние да синтезира аргинин, съществуват определени ситуации в живота, когато производството му намалява. Едно нещо, което може да предизвика такова намаление и често е опитен и познат на много от нас е стрес. Използването на аргинин се увеличи значително, тъй като има няколко добре известни благоприятни ефекти. Това се отразява на общото физиологично разширение на кръвоносните съдове, което го прави предпочитан добавка за спортисти прави.

L-аргинин

Аминокиселината L-аргинин присъства в повечето източници на протеини като месо, млечни продукти и пълноценни зърна. Както е добре, тялото ни може да синтезира малки количества от него. Аргининът изпълнява няколко важни функции в метаболизма. Нашите тела използват аргинин да произвежда азотен оксид. Азотният оксид има ефекта на разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвния поток, което води до повишена хранителна и доставката на кислород към клетките и повишена отстраняване на отпадъците. Както е добре, аргинин е прекурсор на креатин, който играе важна роля в мускулната енергия и мощност. Да помогнем да подкрепя подобряването на кръвообращението, съчетано с ролята аргинин в синтеза на протеини, клетъчното делене, и мускулната енергия, е причината добавка на аргинин е популярен сред спортисти.

Аргининът помага да подкрепят детоксикация, като помага за отстраняване на амоняка от организма. Както е добре, аргинин играе важна роля в имунната система на организма, тъй като регулира активността на тимусната жлеза, който обработва белите кръвни клетки, известни като Т-лимфоцити. Аргинин също играе важна роля в производството на растежен хормон и инсулин. Естественото производство на аргинин тялото ни може да бъде нарушена от фактори като физическа или психически стрес, неправилно хранене, или заболяване.

Показания:
допълнят аргинин пропуски в диетата си
стрелка

Arginine Plus - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Arginine Plus
Назад към съдържанието