Arginine Plus - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Arginine Plus
100 таблетки

Съдържание

500мг L-Аргинин
600мкг Манган
50мкг Кобалт
50мг Алфа-кетоглутарова киселина
Въпреки, че тялото ни е в състояние да синтезира аргинин, съществуват определени ситуации в живота, когато производството му намалява. Едно нещо, което може да предизвика такова намаление и често е опитен и познат на много от нас е стрес. Използването на аргинин се увеличи значително, тъй като има няколко добре известни благоприятни ефекти. Това се отразява на общото физиологично разширение на кръвоносните съдове, което го прави предпочитан добавка за спортисти прави.

Аминокиселината L-аргинин присъства в повечето източници на протеини като месо, млечни продукти и пълноценни зърна. Както е добре, тялото ни може да синтезира малки количества от него. Аргининът изпълнява няколко важни функции в метаболизма. Нашите тела използват аргинин да произвежда азотен оксид. Азотният оксид има ефекта на разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвния поток, което води до повишена хранителна и доставката на кислород към клетките и повишена отстраняване на отпадъците. Както е добре, аргинин е прекурсор на креатин, който играе важна роля в мускулната енергия и мощност. Да помогнем да подкрепя подобряването на кръвообращението, съчетано с ролята аргинин в синтеза на протеини, клетъчното делене, и мускулната енергия, е причината добавка на аргинин е популярен сред спортисти.

Аргининът помага да подкрепят детоксикация, като помага за отстраняване на амоняка от организма. Както е добре, аргинин играе важна роля в имунната система на организма, тъй като регулира активността на тимусната жлеза, който обработва белите кръвни клетки, известни като Т-лимфоцити. Аргинин също играе важна роля в производството на растежен хормон и инсулин. Естественото производство на аргинин тялото ни може да бъде нарушена от фактори като физическа или психически стрес, неправилно хранене, или заболяване.

Знаете ли?
One tablet of Arginine Plus provides as much l-arginine as 4.5 kg of walnuts!

Показания:
допълнят аргинин пропуски в диетата си

Дозировка
По 1 таблетка дневно или по предписание.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Допълнителен прием на аргинин не се препоръчва за диабетици, тъй като това може да повлияе на инсулиновата секреция.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието