Panax Ginseng - Каливита

Към съдържанието

Panax Ginseng

женшенКорейски жен-шен
По време на тежка физическа и умствена умора, тя естествено укрепва жизнеността и толерантността към стреса. Жен-шен често се препоръчва и за потентност. Жен-шен увеличава либидото на мъжете и жените и също така е полезен при еректилна дисфункция.
Само за членове 25% отстъпка >>
Panax Ginseng
Лечебни билки и растения
Екстракт от корейски жен-шен

100 таблетки
Количество на склад: 19
40.00 Lev
стрелка
Calivita Panax Ginseng

корейски жен-шен

Екстракт от корейски жен-шен

Известен още и като “мъжки корен”, женшенът е един от най-старите, известни природни стимуланти. Съдържащите се в продукта активни съставки спомагат за повишаване на физическата и умствена работоспособност и концентрацията, но женшенът се препоръчва и за намаляване на нервното напрежение и тревожността. Редовното използване на женшен може да бъде полезно за всяка възраст и пол.На кого го препоръчваме?
  • На всички, в периоди на нервно напрежение, за намаляване на умората и изтощението.
  • За повишаване на концентрацията, например по време на изпити.
  • За повишаване устойчивостта на организма при стресови ситуации.

Знаете ли че?

Многогодишно растение от семейство Araliaceae, наричано “корен на живота”. Използва се в храненето и като лечебно средство повече от 5 000 години. Заради изключителните му свойства за профилактика на различни заболявания, китайците го смятат за панацея. Panax ginseng е познат от хиляди години. Установено е, колкото е по-стар жен-шена, толкова е по-качествен и съдържа повече активни съставки. Според общите изследвания стимулира психическата и физическа активност. Според китайците с жен-шен може да подпомогне лечението на импотентност, високо и ниско кръвно налягане, анемия, артрит, храносмилателни проблеми, безсъние, умора, недостатъчна кръвна циркулация и хипогликемия. Жен-шенът подобрява усвояването на витамини и минерали, което го прави подходящ за хора, които се хранят непълноценно. Смята се, че това растение повишава мозъчната активност и отсрочва настъпването на умора, а също така повишава освобождаването на адреналин. Подобрява умствената и физическата работоспособност, многократно увеличава издръжливостта на натоварвания, а умората настъпва по-бавно. Това го прави подходящ както за спортисти, така и за хора, подложени на големи физически натоварвания и хората на умствения труд. Подпомага също ефективната работа на белия дроб, значително намалява нивото на млечна киселина в кръвта, което води до повишаване на състезателните резултати при спортисти.


в Далечния Изток женшенът е смятан за афродизиак?
100 таблетки

Дозировка
1-2 таблетки дневно, преди хранене

Съдържание
Корейски жен-шен 500 mg

Употребата на продукта не се препоръчва при хора, страдащи от високо кръвно налягане или сърдечно-съдови заболявания.
Препоръчителна употреба на женшен с лечебна цел: Да не се приема повече от 6 седмици, т. е. след този период трябва да се направи прекъсване за 1 месец.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Този продукт не се препоръчва за тези, които имат сърдечно-съдово състояние или заболяване, или тези, които страдат от високо кръвно налягане.
  • Благодарение на своите адаптоген ефекти, се препоръчва да си вземе почивка от използването на този продукт, след като в продължение на около 6 седмици.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Жен-шен


Женшенът се отглежда на Изток в продължение на 400 години, въпреки човечеството е да го използвате в продължение на хилядолетия. По време на периоди overstraining нашия ум и тяло, като увеличава жизнеността и устойчивост на стресови фактори по естествен начин.

Корен на женшен съдържа много полезни хранителни вещества, включително флаваноиди, антиоксиданти, аминокиселини, минерали, витамини, и е особено богата на фолиева киселина и ниацин. Той също така съдържа уникален органично съединение, известно като Ginsenoside. Ginsenoside е сапонин на семейството на тритерпеноид и изглежда има някакъв благоприятен ефект върху няколко метаболитни пътища.

Проучванията сочат, че е адаптоген, който помага засили съпротивата на метаболизма си на стрес и умора. Смята се, че е полезно в подкрепа на умствената и физическата работоспособност, и някои изследвания показват, че може да помогне за повишаване на либидото и сексуалната активност. Изглежда да допринесе за поддържането на имунната система, както и задълбочаване на синтеза на протеини, и кръвообращението. Сапонините също може да подкрепи постигането и поддържането на здравословни нива на холестерол и триглицериди в кръвта.
стрелка

Panax Ginseng - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Panax Ginseng
Назад към съдържанието