Panax Ginseng - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Panax Ginseng

женшенКорейски жен-шен
По време на тежка физическа и умствена умора, тя естествено укрепва жизнеността и толерантността към стреса. Жен-шен често се препоръчва и за потентност. Жен-шен увеличава либидото на мъжете и жените и също така е полезен при еректилна дисфункция.
Само за членове 25% отстъпка >>
Panax Ginseng
Лечебни билки и растения
Екстракт от корейски жен-шен

100 таблетки
Незабавен достъп
31,00 лв
стрелка
Calivita Panax Ginseng

корейски жен-шен

Екстракт от корейски женшен


Формула с корен от жен-шен за повишаване на виталността.

Известен още и като “мъжки корен”, женшенът е един от най-старите, известни природни стимуланти. Съдържащите се в продукта активни съставки спомагат за повишаване на физическата и умствена работоспособност и концентрацията, но женшенът се препоръчва и за намаляване на нервното напрежение и тревожността. Редовното използване на женшен може да бъде полезно за всяка възраст и пол.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • На всички, в периоди на нервно напрежение, за намаляване на умората и изтощението.
  • За повишаване на концентрацията, например по време на изпити.
  • За повишаване устойчивостта на организма при стресови ситуации.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Многогодишно растение от семейство Araliaceae, наричано “корен на живота”. Използва се в храненето и като лечебно средство повече от 5 000 години. Заради изключителните му свойства за профилактика на различни заболявания, китайците го смятат за панацея. Panax ginseng е познат от хиляди години. Установено е, колкото е по-стар жен-шена, толкова е по-качествен и съдържа повече активни съставки. Според общите изследвания стимулира психическата и физическа активност. Според китайците с жен-шен може да подпомогне лечението на импотентност, високо и ниско кръвно налягане, анемия, артрит, храносмилателни проблеми, безсъние, умора, недостатъчна кръвна циркулация и хипогликемия. Жен-шенът подобрява усвояването на витамини и минерали, което го прави подходящ за хора, които се хранят непълноценно. Смята се, че това растение повишава мозъчната активност и отсрочва настъпването на умора, а също така повишава освобождаването на адреналин. Подобрява умствената и физическата работоспособност, многократно увеличава издръжливостта на натоварвания, а умората настъпва по-бавно. Това го прави подходящ както за спортисти, така и за хора, подложени на големи физически натоварвания и хората на умствения труд. Подпомага също ефективната работа на белия дроб, значително намалява нивото на млечна киселина в кръвта, което води до повишаване на състезателните резултати при спортисти.

в Далечния Изток женшенът е смятан за афродизиак?
100 таблетки

Дозировка
1-2 таблетки дневно, преди хранене

Съдържание
500мг Корейски жен-шен

Неактивни съставки: *Вещества растителен произход: стабилизатори (калциев карбонат, микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев двуокис, магнезиев стеарат), преносители (пропилен гликол, триацетин).
Употребата на продукта не се препоръчва при хора, страдащи от високо кръвно налягане или сърдечно-съдови заболявания.
Препоръчителна употреба на женшен с лечебна цел: Да не се приема повече от 6 седмици, т. е. след този период трябва да се направи прекъсване за 1 месец.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Този продукт не се препоръчва за тези, които имат сърдечно-съдово състояние или заболяване, или тези, които страдат от високо кръвно налягане.
  • Благодарение на своите адаптоген ефекти, се препоръчва да си вземе почивка от използването на този продукт, след като в продължение на около 6 седмици.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Жен-шен


Женшенът се отглежда на Изток в продължение на 400 години, въпреки човечеството е да го използвате в продължение на хилядолетия. По време на периоди overstraining нашия ум и тяло, като увеличава жизнеността и устойчивост на стресови фактори по естествен начин.

Корен на женшен съдържа много полезни хранителни вещества, включително флаваноиди, антиоксиданти, аминокиселини, минерали, витамини, и е особено богата на фолиева киселина и ниацин. Той също така съдържа уникален органично съединение, известно като Ginsenoside. Ginsenoside е сапонин на семейството на тритерпеноид и изглежда има някакъв благоприятен ефект върху няколко метаболитни пътища.

Проучванията сочат, че е адаптоген, който помага засили съпротивата на метаболизма си на стрес и умора. Смята се, че е полезно в подкрепа на умствената и физическата работоспособност, и някои изследвания показват, че може да помогне за повишаване на либидото и сексуалната активност. Изглежда да допринесе за поддържането на имунната система, както и задълбочаване на синтеза на протеини, и кръвообращението. Сапонините също може да подкрепи постигането и поддържането на здравословни нива на холестерол и триглицериди в кръвта.
стрелка

Panax Ginseng - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Panax Ginseng
Назад към съдържанието