Mega qProtect - Каливита

Към съдържанието

Mega qProtect

Mega qProtect
Антиоксиданти Каливита
За защита на живота с гинко билоба (+ q10)

90 таблетки
Количество на склад: 28
87.50 Lev
действие на гинкоПродуктът допълва ежедневната диета с антиоксиданти - бета каротин, витамини С и Е, селен и прахообразни листа от гинко билоба (Ginkgo biloba).
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Mega qProtect

антиоксиданти, Гинко билоба и коензим Q10

За защита на живота с гинко билоба (+ Q10)

С напредване на възрастта или в периоди на повишено напрежение често се появяват проблеми с отслабване на концентрацията, замъглено зрение или циркулаторни изменения. Mega qProtect е високодозиран антиоксидантен продукт, съдържащ витамини, микроелементи, аминокиселини и растителни екс-тракти, които по-ефективно и целенасочено защитават нашите клетки. Зеленият чай, Гинко билоба и коензим Q10 енергизират, стимулират кръвообращението и поддържат нормалната функция на мозъка и сърцето. Боровинките и бета каротинът, наред с другите си ефекти, защитават очите, а аминокиселините значимо забавят процесите на стареене в клетките.На кого го препоръчваме?
  • За подобряване на концентрацията при интензивно физическо и умствено натоварване, при стрес и по време на изпити.
  • На хора в напреднала възраст, за поддържане на паметта и нормални мозъчни функции.
  • При проблеми със сърдечно-съдовата система, повишено натоварване на очите, шум в ушите и студени крайници.
  • На активни и пасивни пушачи и на хората, консумиращи редовно алкохол.
  • За търсещите по-висока антиоксидантна защита.

Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
обстоятелствата, които в днешно време смятаме за нормални, като например стрес, непълноценно хранене, хронични заболявания или употреба на лекарства, повишават необходимостта от ежедневен прием на антиоксиданти.

Много високи дози антиоксидантен комплекс

Комплексна антиоксидантна формула с великолепна комбинация от минерали, микроелементи и витамини от растителни масла и естествени екстракти. Активен агент е екстактът от Ginkgo biloba.

Гинко билоба

Ginkgo biloba е най-стария растителен вид в историята на Земята, познат от над 200 милиона години. Изключителен антиоксидант, оказващ благотворно действие при подобряване на периферното кръвообръщение и оросяването на мозъка и при сърдечно-съдови заболявания. Най-широко познато, разпространено и използвано свойство на Ginkgo biloba е способността да подобрява паметта. При приемане на екстракт от Ginkgo biloba се наблюдава значително повишаване скоростта на запаметяване и обработка на постъпващата информация. Повишава се способността за концентрация, будността на съзнанието, бдителността, съкращава се времето за реагиране и се преодолява депресията. Защитава нервните клетки от вредното действие на токсичните вещества, постъпващи от външната среда или образуващи се в организма и от вредното действие на свободните радикали. Екстракт от листата на Ginkgo Biloba подпомага поддържане целостта и пропускливостта на стените на клетките.

Антиоксиданти

Антиоксидантите са вещества, оказващи благотворно въздействие неутрализирайки свободните радикали. Здравият организъм продуцира завидни количаства антиоксиданти, но тази му способност зависи от възрастта, генетичната заложба и храненето.

Организмът на по-възрастните и по-слабите хора и на тези, които се хранят с еднообразна и непълноценна храна, произвежда по-малко антиоксиданти и по този начин дава възможност на свободните радикали да проявят вредните си въздействия. Най-важните антиоксиданти са витамин С, витамин Е, В-каротен и селен и др. Антиоксидантите подобряват общото състояние на организма. Вземането им може да бъде от полза за по-възрастните хора, за хората, живеещи в градовете, заради масовото замърсяване на околната среда, както и при спортистите – защото осигуряват защита от вредното действие на свободните радикали
90 таблетки

Дозировка
По 2-4 таблетки дневно, след хранене

Съдържание
Витамин C 100 mg
Аскорбил палмитат 100 mg
L-Цистеин 100 mg
Екстракт от Гинко Билоба 20 mg
Екстракт от зелен чай 15 mg
Бета-каротин 10 mg
Коензим Q10 10 mg
L-Глутатион 10 mg
Витамин E 10 mg
Цинк 8 mg
Екстракт от боровинка 5 mg
Ликопенов комплекс 5 mg
Манган 2 mg
Алфа-липоева киселина 100 µg
Ретинол 1.5 mg
Селен 50 µg

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Употребата на продукта не се препоръчва по време на бременност, кърмене, за тези, приемащи антикоагуланти, или за тези с предстояща операция или медицинска процедура.
Диабетиците трябва да се консултират с квалифициран лекар преди да използвате този продукт.
Mega qProtect е формула с високо качество, разработена специално за увеличаване на антиоксидантна защита. Основните съставки на формулата са различни растителни екстракти (гинко билоба, зелен чай, и боровинки), които са известни със своите антиоксидантни свойства и много други витамини и микроелементи, за да подкрепят нашето здраве. Той също така съдържа витамини и микроелементи, които допълнително подобряват своето антиоксидантно действие, и да подкрепят нашето здраве. Mega qProtect е уникален, високо качество формула, разработена специално за повишаване на антиоксидантна защита, чието внимателно подбрани съставки ефективно поддържат здравословното функциониране на тялото ни.

Много учени смятат, че основната причина за стареенето, или най-малко един допълнителен фактор, е вредата, причинена на клетките на нашите тела от силно нестабилни и реактивни атоми, известни като свободни радикали. Обикновено, електрони около ядрото на атома са по двойки. Окислителните процеси в нашето тяло, като например превръщането на храна за енергия, причинява някои от тези атоми да загуби един електрон, като ги превръщат в свободни радикали ... това е, един атом с upaired електрон във външната пръстен. Както електрони имат силно пристрастие да съществува по двойки, а не поединично, на свободните радикали ще открадне електрона се нуждае от още една нормална атом, превръщайки нормално атом в свободен радикал, и като се започне верижна реакция на образуване на свободни радикали.

Липидите, които изграждат клетъчните мембрани и ДНК в митохондриите на клетките показват, че са податливи да допринесе за този верижна реакция, която с течение на времето може да причини увреждания в клетъчната функция. Ако достатъчно щети е кауза, клетката може да умре.

Антиоксиданти
Антиоксидантите са вещества, които са в състояние да забави или да прекъсне верижната реакция на образуване на свободни радикали, с умението си да дарят един електрон на свободните радикали, без да стане нестабилна себе си. Тази група вещества включват витамин А (ретинол, бета каротин), витамин С, витамин Е (токоферол), ликопен, и убихинон (CoQ10). Както е добре, флаваноиди и полифеноли, богати на растителни видове, като например Гинко билоба, зелен чай и боровинки, са изложени на силни антиоксидантни свойства.

Други вещества, които са показали, мравка-оксидант свойства, или да допринесат за постигането на антиоксидантни процес включва L-цистеин, L-gluthionine, алфа липоева киселина и селенът микроелементите, цинк и манган.

Растителни екстракти
Гинко билоба е специален завод. Тя има мощен антиоксидантен ефект, неговите флавоноиди подпомагат нормалното функциониране на системата на кръвообращението и притока на кръв, осигуряване на кислород и хранителни вещества доставка до клетките, за да помогнете на запазване физическата-активна умствена дейност. Зеленият чай съдържа значителни количества кофеин, който увеличава скоростта на метаболитни процеси, и спомага за поддържане на бдителността. Той е богат на полифеноли на антиоксидант.
стрелка

Mega qProtect - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Mega qProtect
Назад към съдържанието