Samburex - Каливита

Към съдържанието

Samburex

Samburex
За добър имунитет
имуностимулант с ехинацея и бъз

240мл
Количество на склад: Изчерпана наличност!
73.00 Lev
Защо препоръчваме употребата на SambuRex?

 • Активните му съставки присъстват във високи дози и концентрирана форма, допълвайки се по синергичен начин.
 • Изцяло натурален
 • Без добавена захар
 • Без изкуствен подсладител
 • Без изкуствен консервант
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Samburex

имуностимулант с ехинацея и бъз

Самбурекс - течен, мощен имуностимулатор


Началото на годината не е само сезон на зимните спортове и снежните топки, а често и на неприятни настинки. SambuRex, новият течен продукт на CaliVita поддържа адекватното функциониране на имунната система благодарение на всяка една своя грижливо подбрана съставка. Той е идеален не само през студените месеци от есента до пролетта, но е подходящ и за целогодишна употреба заради отличите си антиоксидантни, имуноукрепващи и витализиращи свойства.

имуностимулант с ехинацея и бъз

Когато искате да енергизирате или обновите тялото си, когато искате да укрепите имунната си система – особено при настинка или грип, когато предпочитате приемането на антиоксиданти в течна форма, а не под формата на капсули или таблетки, или когато сте изложени на стрес и екологични увреди, вследствие на съвременния начин на живот, SambuRex е точно за вас. Концентриран, високодозиран екстракт от Черен бъз, комбиниран с билков комплекс, съдържащ Ехинацея и Астрагалус, с включени витамин С и цинк, под формата на вкусна течност, без захар, изкуствени аромати и оцветители, е идеален за всеки не само през студените месеци от есента до пролетта, но и за целогодишна употреба.На кого го препоръчваме?

• Благодарение на течната му форма е подходящ за укрепване на имунната система при хора в напреднала възраст и бременни жени, както и при тези, които имат проблеми с гълтането;
• за облекчаване на симптомите при простуда и грип, възпалено гърло и кашлица;
• при стомашно-чревни проблеми, за подобряване на храносмилането;
• продуктът не съдържа алкохол, което го прави подходящ за деца и шофьори.


Знаете ли че?

Бъзът вероятно е добре познат на всеки, тъй като е широко разпространен в цяла Европа. От цветовете му се прави сироп, но малко хора знаят, че ако се приготвят по подходящ начин, плодовете също могат да се консумират. Освен това, той има редица полезни ефекти за нашия организъм. В народната медицина се използва отдавна, главно срещу настинка и кашлица, а също и за подобряване на храносмилането. Напоследък бъзът възстанови своята невероятна популярност на Запад, особено през зимния сезон, но също и по всяко време на годината в случай на прекомерно физическо и нервно напрежение. Всичко това се дължи на високите му концентрации на редица полезни вещества, в т.ч. флавоноиди (кверцетин, рутин), витамини A и C, плодови киселини, както и различни гликозиди, които, освен че са мощни антиоксиданти, притежават имуноукрепващи, забавящи стареенето и подобряващи общото състояние ефекти.

Другият главен компонент на формулата е комбинация от билкови екстракти, чиито две съставки са използвани целенасочено в народната медицина от векове (ако не и хилядолетия). Ехинацеята е една от най-добре познатите билки, произхождаща от тревистите низини на Северна Америка. Индианците са я използвали при прстуда, рани, дори срещу ухапване от змии, както външно, така и вътрешно. Aстрагалусът е също толкова популярен в Китайската медицина. Дълго време той е бил смятан за един от главните източници на жизнена енергия (чи), със силен витализиращ ефект.

Към билките във формулата добавихме витамин С и цинк, които също са добре познати със своето имуноукрепващо действие.

 


Защо препоръчваме употребата на SambuRex?
   • Съдържанието му е изцяло естествено.
   • Не съдържа добавена захар, изкуствени подсладители и консерванти.
   • Не съдържа алкохол, което дава възможност за широката му употреба.
   • Активните му съставки присъстват във високи дози и концентрирана форма, допълвайки се по синергичен начин.

Сега продуктовата гама на CaliVita се обогати с още една нова хранителна добавка от най-високо качество, с приятен вкус, която може да се консумира както самостоятелно, така и добавена към храна или напитка. Така вие можете да съхраните здравето на имунната си система с една естествена и същевременно приятна на вкус напитка.

Астрагалусът е използван от Китайската медицина от преди повече от 2000 години за защита на имунната система и за повишаване на жизнената енергия (чи)?
240мл

Дозировка
1 чаена лъжичка (5 мл) дневно; може да се смеси с вода или храна

Съдържание
Екстракт от черен бъз 5000 mg
Патентована смес 130 mg
Витамин C 100 mg
Цинк 5 mg

Продуктът не се препоръчва на хора, алергични към растения от семейство кръстоцветни, както и на пациенти с автоимунни заболявания и на тези, които са на лечение с имуносупресивни медикаменти! Не се препоръчва на деца под 3-годишна възраст! Периодът на приложение на продукта не трябва да надвишава 8 седмици! Преди употреба, разклатете добре опаковката! След отваряне съхранявайте продукта в хладилник!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
 • Съхранявайте в хладилник след отваряне.
 • Не се препоръчва за хора, които желаят да чувствителен семейство кръстоцветни.
 • Не се препоръчва за деца на възраст под първия
SambuRex е формула, която първо е насочена към защита на имунната система; основните му съставки са бъз и ехинацея, които са били използвани за дълго в народната медицина, и Astragalus, който се прилага с предпочитание в източната медицина. Поради течната си форма, този специален билкова смес може да е подходяща дори и за гостите, които по някаква причина или други не обичат таблетки и капсули формули.

Бъз (Sambucus Nigra) е един от билки, които са били използвани за най-дългата в народната медицина. Това беше най-свещеното немски билката. Той бе разгледана като някаква панацея срещу всички видове болести, и в други области, най-вече при студено време, тя е била използвана за укрепване на имунната система, против кашлица, както и за насърчаване на храносмилането. За съжаление в днешно време само се използват нейните цветя в повечето места, предназначени за консумация от човека, най-вече в хранително-вкусовата промишленост като суровина на сиропи, например. Малко хора знаят, че плодовете му, ако достатъчно подготвен, е подходящ и за човешките Енергийна консумация, тъй като съдържа няколко ценни активни съставки, които могат да допринесат значително за здравословното функциониране на тялото ни. Тя е например богата на антиоксиданти като например: флавоноиди, плодови киселини, както и витамин А и В.

Другият важен компонент на формулата е специална билкова смес, която съдържа ехинацея и Astragalus, която е популярна в източната медицина. Echinacea (ехинацея) е един от най-често използваните билки за подпомагане на имунната система, а също така е подходящ за подпомагане на запазване на здравето на долните пикочни пътища. Тя произхожда от Северна Америка, и е един от най-важните лекарства от индийски местните жители. В него има няколко известни видове с подобни ефекти. SambuRex съдържа два вида Echinacea, Пурпурна ехинацея и Echinacea Angustifolia. Astragalus е бил използван в продължение на повече от две хиляди години в китайската медицина, най-вече, за да се предпази от имунната система, както и за повишаване на жизнеността и жизнената енергия (Чи).
В допълнение към билките, сме завършили формулата withvitamin C и цинк, както и, което също може да допринесе за правилното функциониране на имунната система.

Растителните активни съставки с формула присъстват в не-алкохолен екстракт, така че може да се прилага безопасно от онези, които шофират или работят с машини. Тъй като е без алкохол, може да се дава на деца Въпреки че не се препоръчва за деца под едногодишна възраст. (Виж ВНИМАНИЕ-долу). Това е приятно на вкус, сладък течност, която не съдържа добавена захар, изкуствени подсладители или изкуствени консерванти.
стрелка

Samburex - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
SambuRex
SambuRex Pack
4 x 240 ml
Назад към съдържанието