OxyMax - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
OxyMax
60 мл.

OxyMax® състав:
Молекули стабилизиран кислород в разтвор на
натриев хлорид, съдържащ окиси на хлор, натриев
карбонат и дестилирана вода.

Дозировка: КАТО ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА: 20 капки
OxyMax®, разтворени в 200 мл течност 3 пъти дневно.
ОксиМакс - молекули стабилизиран кислород

Билогочески активна кислородна добавка съдържаща стабилизиран кислород.

На кого го препоръчваме?
Като последица от индустриализацията, човешкия организъм ежедневно е подложен на вредните влияния от замърсяването на околната среда. Нашите дробове са натоварени максимално от химикали, цветен прашец, въглероден оксид, прах, кадмий, олово, изхвърляни непрекъснато в атмосферата. Консерванти, оцветители, а в някои случаи вредни замърсители натоварват допълнително тялото, като увеличават необходимостта от кислород. Преди 100 години съдържанието на кислород във въздуха е било 22%. Днес то е средно 19%, а в големите градове – само 12–15%.

В Съединените щати разработки са довели до заключението, че от всички видове, стабилизирания кислород, каквато е и биологичната формула на този продукт, е най-ефективен и допълва необходимите за организма количества от този елемент.

Особености на стабилизирания кислород:
• най-ефективен, не се разгражда с годините;
• не оказва негативно въздействие и е съвършено безвреден;
• не води до образуване на свободни радикали;
• приема се лесно от организма.

Най-важните полезни
действия са:
• подобрява снабдяването с кислород, засилва метаболизма;
• има детоксифициращо и пречистващо действие, като допринася за унищожаването на анаеробните бактерии;
• зарежда тялото с енергия и подобрява физиологичните процеси;
• подобрява абсорбцията и усвояването на витамини, минерали, аминокиселини и билки;
• стимулира кръвообръщението и така предпазва от поява на сърдечно-съдови заболявания;
• облекчава симптомите, причинени от затруднения в дихателната система;
• въздейства благоприятно на аеробните и физически дейности, значително повишава атлетичността;
• увеличава притока на кислород към мозъка, като въздейства положително на мисловните процеси.
Резюме:
Без кислород, човешкият живот е невъзможен. Нашето тяло може да функционира хармонично, балансирано само ако клетките получават адекватни количества кислород. Ако по някаква причина клетките получават по-малко кислород, отколкото е необходимо, на процесите за производство на електроенергия, които гарантират жизнените функции са повредени. OxyMax® може ефективно да помогне за снабдяване с кислород на клетките.

Ние всички знаем, кислород е от жизненоважно значение за живота, което е крайно необходим елемент от процеса, чрез който нашите клетки произвеждат енергия. Обикновено нашите органи да получат това кислорода във въздуха, който дишаме, но все по-големи емисии на въглероден двуокис и други форми на замърсяване може да означава, че на въздуха в градските центрове може да има намалено съдържание на кислород. Oxymax съдържа молекули на лесноусвоим стабилизирани кислород, и, чрез въвеждане на кръвта през храносмилателната система, тя има за цел да помогне на нива подкрепа на кислород в метаболизма.
чаша вода
Както подаване на кислород към клетките е необходимо за по преработка на хранителни вещества и производството на енергия, повишена доставка на кислород може да бъде от полза за подпомагане на спортните постижения и други форми на физическа активност. Oxygen също спомага за събиране на боклук на свободните радикали. Някои учен взе клетъчно увреждане причина със свободните радикали, като един от основните причини за стареенето.

Увеличаване на предлагането на кислород може да допринесе за поддържането на имунната система като патогенни микроби често могат да бъдат анаеробни. Това означава, че те се нуждаят от среда, лишена от кислород, за да оцелеят и да се размножават. В присъствието на кислород може действително да убие тези микроби.

ВНИМАНИЕ!
Този продукт трябва да се използва разреден само според указанията.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието