Ocean 21 - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Ocean 21
946 мл.

Ocean 21 състав/30 мл:
Патентована смес 7,500.33 мг
Алое вера (сок от вътрешни листа) 2,000.00 мг
Патентована смес
екстракти от морски водорасли: 3,100.00 мг
Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Chondrus
crispus, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Porphyra
yezoenzis, Palmaria palmate, Ulva lactuca
Пау Д’Арко екстракт
(десетократно концентриран) 1,100.00 мг
Червена боровинка концентриран сок 600.00 мг
Червено цвекло екстракт 350.00 мг
Моркови екстракт 350.00 мг
Комплекс от микроелементи 330.00 мкг

Дозировка: 2 супени лъжици 1-2 пъти дневно
сок от алкализиращи морски алги и Алое вера

Флората на океаните, за разлика от селскостопанската земя и почвените растения, е относително непокътната дори и в началото на 21-и век. Ocean21 съдържа повече от 200 ценни активни вещества, полезни за тялото (8 вида морски алги, билки, витамини и антиоксиданти, 60 вида минерали, 24 аминокиселини и ензими).

На кого го препоръчваме?

Морски алги
Морските алги са изключително богати на йод. Той е необходим за нормалното производство на съдържащите йод хормони на щитовидната жлеза, жизнено важен е за правилния метаболизъм и участват в производството на енергия. Освен това морските алги са богати на протеини, аминокиселини и ензими. Но и това не е всичко, благодарение на високото им съдържание на минерали (желязо, калций, калий, селен и витамини), морските алги помагат за правилното функциониране на тялото. Богатото съдържание на фибри подпомага чревната функция.
Алое Вера

Алое Вера е растение, което принадлежи към семейство лилиеви и е една от билките, известни и прилагани от най-дълго време. То съдържа почти 200 вида активни вещества – включително много витамини и минерали. Може да се прилага както външно, така и вътрешно и оказва изключителен полезен ефект върху организма.
Pau d’Arco (Tabebuia impetiginosa)

Наричано още лапачо или мравчено дърво. Кората на дървото, което се намира в джунглите на Андите, може да живее до 700 години и има много високо съдържание на минерали. Богато е на калий, калций и желязо; освен това съдържа много вещества с антиоксидантно действие (витамин С, селен) и други витамини. Растението се прилага в народната медицина от векове.
Ocean 21 може да бъде отлична добавка за детоксикация; ревитализира и изпълва с енергия, а освен това подпомага естествените физиологични процеси.
Резюме:
Флората на океаните - за разлика от селскостопанската земя и растенията се хранят с почвата - е сравнително непокътнати и дори в началото на 21 век. Ocean 21 съдържа повече от 200 ценни активни средства полезни за тялото (8 вида морски водорасли, билки, витамини, антиоксиданти и, около 60 вида минерали, около 24 аминокиселини и ензими).

Морски водорасли
Морски водорасли е изключително богата на йод. Йодът е необходим за производството на хормони на щитовидната жлеза и е необходима за производство на енергия от процесите на тялото на. Освен това, морски водорасли е богат на протеини, аминокиселини и ензими, както и няколко полезни минерали, включително желязо, калций, калий, магнезий и селен.

Aloe Vera
Въпреки че е най-позната на хората като съставка в лосиони за кожа (поради своята изглаждане и хидратиращи ефекти), сочен растение Алое Вера съдържа почти 200 вида активни агенти, които могат да бъдат от полза за здравето, включително множество витамини и минерали.

Pau D'Arco
Едно дърво расте в тропическите гори и планини на Южна Америка, кората му е с много висока минерализация, който е богат на калий, калций и желязо. Както е добре, че съдържа няколко отлични антиоксиданти като витамин С и селен. Някои изследвания показват, че Pau D'Arco може да помогне за подпомагане функцията на имунната система.

Ocean 21 помага за осигуряване на качеството на хранителна помощ за здрава и жизнена физиологични процеси.

ВНИМАНИЕ!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието