ПараПротекс - Каливита

Към съдържанието

ПараПротекс

Лечебни билки и растения
комплекс от билкови екстракти срещу паразити

100 таблетки
Количество на склад: 625
75.50 Lev
отравяне
Детокс, по-добро храносмилане и съпротива

Продуктът е богат на антисептици, почистващи съставки, подобрява съпротивлението на организма

Продуктът традиционно се използва при почистващи лечения заедно с Nopalin и Ac Zymes пробиотик
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita ПараПротекс

билкови екстракти срещу паразити

комплекс от билкови екстракти срещу паразити

ParaProteX предлага ефективна помощ срещу паразитите, причиняващи значителен брой здравословни неудобства. Вредното действие на паразитните заболявания се проявява под формата на: недостиг на минерали в организма, главоболие, безсъние, скърцане със зъби, подуване, тежест в стомаха, повръщане, храносмилателни проблеми, отпадналост, болки в гърба и врата, алергии, артрит, колит, хипогликемия, диабет, туберкулоза на кожата, смущения в щитовидната жлеза, дори злокачествени заболявания. Активните съставки на ParaProteX са извлечени от растения като семки от грейпфрут, чесън, черен орех и Кралски орех, карамфил, смола от мирта кисел трън, Пау Д`Арко, плод от увивно дърво Рангун и горчив пелин, които усилват имунната система в чревната лигавица, осигурявайки ефикасна защита при чревни инфекции, бактерии, гъбички и вируси.На кого го препоръчваме?
  • На тези, които искат да подпомогнат своя организъм в борбата му срещу бактерии, вируси, гъбички и чревни инфекции.
  • На всички, които искат да подсилят своята имунна система, поддържайки здрава чревна флора. 
  • При проблеми с храносмилането и подпомагане нормалната функция на червата.
  • При програма за детоксикация.
  • Като помощ срещу гъбичките Candida.

Знаете ли че?
Човешкият организъм представлява свръхинтелигентен биологичен инструмент и ако имунната система функционира добре, тя може да го защити от “натрапници”. В противен случай организмът става идеален “домакин” за паразитите.
 
Профилактиката за укрепване на имунната система е първото и най-важното нещо, което можем и трябва да направим, за да се предпазим от паразити и глисти. Трябва да създадем такава среда, която да не им позволява да намерят подходяща почва за размножаване. Правилният начин на хранене (достатъчно количество стомашен сок в стомаха, здрава жлъчка и наличие на “приятелски” бактерии в тънките черва) и спазването на необходимите хигиенни изисквания, не позволяват на паразитите да попаднат в нашия организъм.
 
Паразитите и глистите не обичат чисто тяло. Не обичат и минерали. Това подсказва, че за преодоляването на подобен проблем можем да се възползваме от лечебни растения, съдържащи минерали и други подходящи активни съставки, които ще помогнат на тялото ни да отстрани нежеланите “натрапници”.

Пау Д`Арко не потиска  развитието на “приятелските“ бактерии, но спира размножаването на потенциално опасните бактерии, намиращи се в червата (E.coli, Clostridium prefinger)?*

Установено е, че около 30% от населението на света страда от някое паразитно заболяване, което се е превърнало в хронично. Еволюционната адаптивност на паразитите е развила у тях много ефикасни начини за преодоляване на специфичния имунитет.

ИЗТОЧНИЦИ
* The chemical composition and biological activity of clove essential oil, Eugenia caryophyllata (Syzigium aromaticum L. Myrtaceae): a short review - Chaieb K. et al, Phytother Res. 2007 Jun; 21(6):501-6. Selective growth-inhibiting effects of compounds identified in Tabebuia impetiginosa inner bark on human intestinal bacteria - Park BS et al, J Agric Food Chem. 2005 Feb 23;53(4):1152-7
100 таблетки

Дозировка
3 до 6 таблетка дневно, по време на хранене

Съдържание
Плод от увивно дърво Рангун 150 mg
Пелин 100 mg
Екстракт от кисел трън 50 mg
Смирна 50 mg
Масло от карамфил 50 mg
Прах от Pau d`Arco 50 mg
Прах от черен орех 37.5 mg
Масло от Кралски орех 37.5 mg
Екстракт от семена на грейпфрут 25 mg
Чеснов прах 12.5 mg

В много редки случаи може да се появи алергия към грейпфрут. Приложението на продукта не отменя необходимостта от медицински преглед и консултация! В случай, че установите наличието на паразити или глисти във вашето тяло, незабавно посетете вашия лекар!

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
  • Този продукт е предназначен само за възрастни и не трябва да се приема по време на бременност или кърмене. Билките не са заместител на правилното лечение.
  • В случай на здравословни проблеми, свързани с паразити, посетете Вашия лекар веднага! Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
ПараПротекс - билков комплекс против паразити и гъби

Паразитите – насекоми, бактерии, гъби, вируси – са непрекъснато около нас. Някои от тях са полезни (например определени бактерии), други могат да са опасни за нашия организъм. Незабелязани те атакуват дълго време, но си даваме сметка за тях едва когато вече се появи проблем. ParaProtex предлага ефективна помощ срещу паразити, причиняващи значителни неудобства. Активните съставки на Paraprotex са основно билки, които се използват в народната медицина от хилядолетия и които предлагат защита срещу някои познати паразити.

Червен жасмин
Растение от Индия, от чиито листа се прави мехлем. В народната медицина се използва заради анитивирусните си и антипаразитни свойства.

Миризлива кучешка лобода
Притежава качества на дезинфектант и се използва за изхвърляне на глисти.

Миризлива мирта
Укрепва имунната система, подпомага функционирането на черния дроб и го защитава от токсини. Високото му съдържание на калий, натрий, силиций, цинк и хлор пречиства тялото от отпадните продукти.
Масло от Карамфилче

Активното вещество е етеричното масло еугенол. Това е мощен антиоксидант, подпомагащ храносмилането и заедно с другото активно вещество юнглан играе важна роля в защитата срещу чревните паразити.

Семе от грейпфрут
Неговите активни съставки имат изключително мощно антисептично, дезинфекционно и антигъбично действие; все пак не уврежда животворната среда. И най-невероятното е, че той е безвреден за нормалната чревна флора.

Чесън
Богатият му на витамини и минерали състав оказва изключително полезно действие върху организма. Той е природен антибиотик, а в народната медицина от столетия се прилага срещу чревни паразити.
Благодарение на активните си съставки, ParaProtex стимулира храносмилането и може да бъде отлична добавка за детоксикация и като имуностимулиращо средство.

ПараПротекс oписание:
Паразити - червеи, бактерии, гъбички, вируси - са непрекъснато присъстват в нашата околна среда. Някои от тях са полезни (например бактерии), докато други могат да бъдат вредни за тялото ни. Те могат да останат незабелязани за дълго време и по времето, когато забелязваме нещо, там вече е проблем. ParaProteX може да предложи ефективна помощ срещу паразити, които причиняват редица неудобства.

Има няколко ароматни билки, масла и плодове в природата, които са показали, укрепване на имунната система свойства. Тези вещества могат да бъдат полезни при защитата на тялото срещу нежелани паразити.

Рангун Creeper е цъфтящо растение характерни за Индия. Нейната плодове и семена отдавна са използвани в традиционната източна медицина за неговите антисептични и antihelmintic (antiparasite) свойства.

Пелин е годишна цъфтящо растение, роден в Централна и Южна Америка, че както на ацтеките и маите, използвани да експулсира глисти (откъдето идва и името). Пелин също е доказано, че има противогъбични и противовъзпалителни свойства.

Активният агент в трън е алкалоид берберин, който е показал някои антибиотични свойства и може да помогне да се инхибира развитието на вредни бактерии.

Смирна е смолата на Близкия изток храст Commifora Мира. Тя е била използвана от древни времена като тоник за подобряване на кръвообращението, и се смята, че благотворно влияе на черния дроб и далака. В съвременната фармакология, смирна се използва най-често в освежители за уста и паста за зъби за неговите антисептични свойства.

Маслото от ароматните подправки карамфил съдържа евгенол, вещество, което е показано antihelmintic, антисептични и болкоуспокояващи свойства. Има индикации, че карамфил също помагат подкрепят чревната функциониране и правилното отстраняване.

Кората на южноамериканското дърво Pau D'Arco съдържа над 20 активни съставки, както и някои тестове са показали, че някои от тези съединения могат да имат антибиотична и противогъбични ефекти.

Много богат на витамини и минерални, Чесънът също демонстрира силни антимикробни свойства. В народната медицина, тя се прилага в продължение на векове срещу паразити вероятно живеещи в червата.

семена от грейпфрут
Това е изключително мощен антисептичен агент; обаче тя не вреди на околната среда. И невероятно, той е мек в приятелски чревни бактерии.

ПараПротекс, поради неговите съставки, има стимулиращ ефект върху храносмилането, както и може да бъде отлична добавка за детоксикация режими.

Ключови думи: ParaProteX, ПараПротекс, CaliVita, пречистване, устойчивост, противовъзпалителни, антисептични, кожни лезии, екзема, паразити, некроза, бори бактерии, вируси, гъбички.
ПараПротекс - Помощ срещу нарушители
Знаете ли, че можете да срещнете няколко милиона паразити всеки ден? Как да се предпазите от тях? Чрез измиването на ръцете или по-често проветряване на стаята? Ние сме склонни да мислим, че човешката имунна система е отслабена през зимата, отколкото през останалото време на годината, но ние трябва да помним, че нашето тяло е изложено на атака от различни бактерии, вируси и гъбички, през цялата година. Въпреки че има микроорганизми, които живеят в симбиоза с нас има някои, които може да бъде определено вредни за здравето ни, а оттам и че има смисъл да се защитава срещу тях.

Стартирането на нашата формула ParaProteX на пазара е предшествано от продължително проучване, и това не е случайно, че от нейното развитие е постоянно е една от най-успешните продукти на компанията.

Чрез създаването ParaProteX, нашата нескрита цел е да помогне на защита на тялото ни срещу тези паразити, ние може да влезе в контакт с на дневна база.
Сред неговите активни съставки има такива известни компоненти, като масло от семена на грейпфрут, чесън, орех, карамфил, докато ние също така добави, такива полезни билки, които са били използвани в традиционната медицина успешно хиляди години дълго, например Рангун пълзящо растение, смирна, берберис, както и Пау Д'Арко.
Нека накратко да разгледаме как тези съставки поотделно да допринесат за успеха на нашата формула.
Рангун пълзящо растение е растение, характерни за Индия, която се използва в традиционната медицина особено при вирусни сезона, а те също правят лечебна паста от листата му.

Карамфил действа като мощен антиоксидант, докато обикновените орехи, поради тяхното съдържание на йод може да помогнат за защита срещу паразити. В допълнение, първата укрепва стомаха и в традиционната медицина се използва също за вътрешно почистване.

Другите ни билков съставка, която е също така мощен почистване, е семена от грейпфрут, по-точно нейният масло, допълнително предимство на който е, че не може да повреди приятелски чревни бактерии.

Pau d'Arco съдържа значителни количества от витамини и минерали. В традиционната медицина се използва главно при вирусни сезона и той може също да помогне за защитата на организма в гъбични среди.

Берберис има пречистващи ефекти, които могат да помогнат на съпротивителните сили на организма при бактериалните среди. Той стимулира имунната система, като плодовете му съдържа витамин C, както и различни микроелементи и минерали.

Смирна е богат на калий, натрий, силиций, цинк и хлор и може да помогне за премахване на отпадъци от тялото. Той защитава и помага на функционирането на черния дроб, и тя може да се засили храносмилателната ни система.

Някои от най-древните ръкописи се отнасят до използването на чесън от египетските войници, за да помогне на здравето си пребиваване в добро състояние. Той е отличен избор, за да помогне за очистване на организма, тъй като тя е антиоксидант, който стимулира имунната система и тя може също да помогне за запазване на нашето здраве в гъбични и бактериални среди. Някои от нашите баби и дядовци са го прилага успешно, когато те са имали настинки, поради основната активна съставка, алицин, който има антибиотични ефекти. Нейното потребление стимулира храносмилането и намалява степента на холестерол прилепване към стените на кръвоносните съдове.

Сигурен съм, че вече сте виждали някои продукти на пазара, които са изградени само на един от посочените по-горе, добре познати съставки. Но защо да ги изберем над един продукт, където можете да намерите всичко в една таблетка, в уникална комбинация?

Опитайте нашия продукт ParaProteX възможно най-скоро, и ще видите, че нашата хранителна добавка, ще се превърне в неизменна част от лечението си домашен лек.

ВНИМАНИЕ!
Прием на формулата може да бъде заместител на медицински прегледи и консултации. Ако забележите наличието на чревни червеи или други паразити, незабавно да се потърси медицинска помощ.
стрелка

ПараПротекс - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Paraprotex
Назад към съдържанието