Nopalin - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Nopalin
200 таблетки

Дозировка
По две таблетки преди хранене, или по предписание.

Съдържание
300мг Нопал

Нопалин - Дехидратиран плод от смокинов кактус Нопал
Формула съдържаща цветове от кактуса Nopal. Натурален продукт, решаващ проблемите с метаболизма.

На кого го препоръчваме?
Нопалът е растение от семейството на кактусите с родина Мексико и Съединените щати, но се среща и на Канарските острови. Заема челно място в списъка от билки на Световната Здравна Организация (СЗО). Билката е богата на витамините С, В1, В2, В3, минералите калций и калий, бета-каротен, пектин, както и разтворими в етанол въглехидрати, глюкоза, фруктоза, различни природни хранителни вещества, 17 вида аминокиселини, 8 от които есенциални. Добър източник е на специфичен белтък, който подтиска размножаването на вируси и бактерии, както и на биофлавоноиди. Едно от важните приложения на нопалина е способността му да регулира метаболизма и телесното тегло. Нормалния метаболизъм води до понижаване на телесното тегло, намалява вероятността от образуване на целулит и от прекомерно задържане на течности. Увеличава чувството за ситост, намалява апетита и по този начин предпазва от вредния навик за преяждане. Нопалинът е билка с многобройни полезни ефекти, което позволява прилагането му при здрави хора с профилактична цел и при болни с различни нарушения в здравния статус. Особено благоприятно е действието му в програмите за намаляване на телесното тегло и оточния синдром.

Описание:
Препарат, съдържащ изсушена Nopal кактус стъбло. Nopal е растение, което принадлежи към семейството на кактус Opuntia и е много богата на витамини и минерали. Поради съдържание на фибри, тя също така подкрепя здравословното функциониране на тялото ни. Помага поддържа правилното телесно тегло, контролира количеството на секрецията на стомашна киселина и намалява холестерола и триглицеридите в кръвта. Това може да бъде идеално добавка за детоксикация режими и намаляване на телесна маса диети и.

Nopal
Nopal (Opuntia streptacantha), известен също като бодлива круша кактус, е пустинен кактус, роден в Мексико, югозападните САЩ, и може да бъде намерен и на Канарските острови. Той има изключителни хранителни качества, тъй като съдържа няколко важни витамини и минерали, както и диетични фибри.

Nopal е богат на витамини В1 (тиамин), В2 (рибофлавин), и B3 (ниацин), както и витамин С. Тя съдържа биофлавоноиди и полезни минерали като калий и калций. Той е добър източник на лесно смилаем протеин, съдържащ 17 вида аминокиселини, включително осем основни аминокиселини.

Освен осигуряване на всички тези хранителни вещества, Nopal кактус може да помогне за осигуряване на хранителна помощ за управление на тегло диети, както и детоксикиращи режими. Това е така, защото влакно качество намерени в естествено Nopal е хидрофилен. Nopalin е еднакво отлично храносмилането помага, глад потискане формула, насърчаване на нормализиране на телесното тегло и може ефективно да допълнят диетата за отслабване. Тенденцията да абсорбира вода причинява влакното да се подува, което на свой ред може да помогне за подкрепа на чувствата на saiety, както и намаляване на приема на калории, като резултат. До степен, че отпадъците и токсините могат да бъдат суспендирани във вода, фибри може да помогне да абсорбира и да свързва тези вещества и елиминиране подкрепа от тялото. В Мексико тя се използва и като храна. Той е също толкова се радваше като салата, в супи или като гарнитура.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да приемате някаква добавка.
Винаги пийте много течности при приема на този продукт, тъй като помага на набъбване на неговите влакна и развитието на ситост
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца

Ключови думи: Nopalin, CaliVita, Нопал кактус Opuntia, фибри, холестерол, триглицериди, антиоксидант, антиоксидант, почистване, загуба на тегло, simming диета.

Назад към съдържанието