Нопалин - Каливита

Към съдържанието

Нопалин

Nopalin
В помощ на храносмилането
екстракт от дехидратиран Нопал

200 таблетки
Количество на склад: 84
68.90 Lev
nopalПрепарат, съдържащ изсушения ствол на кактус Nopal, който помага да се поддържа правилното телесно тегло, контролира количеството на секрецията на стомашния сок и понижава холестерола.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Нопалин

Нопал - естествено влакно

екстракт от дехидратиран Нопал

Nopalin е съвременен продукт, създаден на базата на дехидратиран нопал. Нопалинът има многобройни полезни ефекти и може да се прилага, както за профилактика, така и като подпомагащо лечението средство при нарушения в кръвообращението, лимфообращението, имунната система, стомашно-чревния тракт, жлъчната, чернодробна и бъбречна системи. Особено благоприятно е неговото действие в програмите за намаляване на телесното тегло и оточния синдром. Нопалът пречи на абсорбцията на мазнините и ускорява тяхното разграждане и секреция. Благодарение на своя диуретичен ефект подпомага функциите на пикочния мехур и бъбреците.На кого го препоръчваме?
  • На спазващите диета за отслабване, поради усещането за ситост;
  • За снижаване нивата на холестерола и триглицеридите, за намаляване на запек и при целулит;
  • На страдащите от диабет, с цел повишаване консумацията на фибри.

Знаете ли че?

Nopal е бодлив мексикански смо­кинов кактус (Prickly pear Cactus) от семейството на кактусите Opuntia. Богат е на витамини, предимно С, В1, В2, В3, бета каротин, пектин, както и разтворими в етанол въглехидрати, глюкоза, фруктоза. Съдържа 17 вида аминокиселини, 8 от които есенциал­ни. В кората му се съдържат калций и калий. Нопалът съдържа специфичен белтък, който потиска размножа­ването на вируси и бактерии, което обяснява благоприятния му ефект при грип, херпес, дори СПИН. За пос­тигане на този ефект се изисква про­дължително приложение от няколко месеца.


Едно от важните приложения на тази добавка е способността й да регулира телесното тегло. Подпомага отслаб­ването, като увеличава чувството за ситост, намалява апетита и по този начин предпазва от вредния навик за преяждане. Намалява вероятността от образуване на целулит и от преко­мерно задържане на течности. Конт­ролира производството на стомашни киселини, като с това намалява риска от поява на гастрит или язва.


Колкото повече излишно тегло има човек, толкова по-вероятно е да се образуват болести при него. Отлага­щата се в коремната област мастна възглавница е по-опасна от напъл­няването в областта на задните части и бедрата.

200 таблетки

Дозировка
3х2 таблетки преди хранене с 200ml вода

Съдържание
Нопал 300 mg

Винаги приемайте Nopalin с голямо количество течност, за да подпомогнете набъбването на фибрите, които се съдържат в него и създават усещането за ситост.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да приемате някаква добавка.
  • Винаги пийте много течности при приема на този продукт, тъй като помага на набъбване на неговите влакна и развитието на ситост
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца
Нопалин - Дехидратиран плод от смокинов кактус Нопал

Формула съдържаща цветове от кактуса Nopal. Натурален продукт, решаващ проблемите с метаболизма.

Нопалин - На кого го препоръчваме?

Нопалът е растение от семейството на кактусите с родина Мексико и Съединените щати, но се среща и на Канарските острови. Заема челно място в списъка от билки на Световната Здравна Организация (СЗО). Билката е богата на витамините С, В1, В2, В3, минералите калций и калий, бета-каротен, пектин, както и разтворими в етанол въглехидрати, глюкоза, фруктоза, различни природни хранителни вещества, 17 вида аминокиселини, 8 от които есенциални. Добър източник е на специфичен белтък, който подтиска размножаването на вируси и бактерии, както и на биофлавоноиди. Едно от важните приложения на нопалина е способността му да регулира метаболизма и телесното тегло. Нормалния метаболизъм води до понижаване на телесното тегло, намалява вероятността от образуване на целулит и от прекомерно задържане на течности. Увеличава чувството за ситост, намалява апетита и по този начин предпазва от вредния навик за преяждане. Нопалинът е билка с многобройни полезни ефекти, което позволява прилагането му при здрави хора с профилактична цел и при болни с различни нарушения в здравния статус. Особено благоприятно е действието му в програмите за намаляване на телесното тегло и оточния синдром.

Препарат, съдържащ изсушена Nopal кактус стъбло. Nopal е растение, което принадлежи към семейството на кактус Opuntia и е много богата на витамини и минерали. Поради съдържание на фибри, тя също така подкрепя здравословното функциониране на тялото ни. Помага поддържа правилното телесно тегло, контролира количеството на секрецията на стомашна киселина и намалява холестерола и триглицеридите в кръвта. Това може да бъде идеално добавка за детоксикация режими и намаляване на телесна маса диети и.

Нопал

Nopal (Opuntia streptacantha), известен също като бодлива круша кактус, е пустинен кактус, роден в Мексико, югозападните САЩ, и може да бъде намерен и на Канарските острови. Той има изключителни хранителни качества, тъй като съдържа няколко важни витамини и минерали, както и диетични фибри.

Nopal е богат на витамини В1 (тиамин), В2 (рибофлавин), и B3 (ниацин), както и витамин С. Тя съдържа биофлавоноиди и полезни минерали като калий и калций. Той е добър източник на лесно смилаем протеин, съдържащ 17 вида аминокиселини, включително осем основни аминокиселини.

Освен осигуряване на всички тези хранителни вещества, Nopal кактус може да помогне за осигуряване на хранителна помощ за управление на тегло диети, както и детоксикиращи режими. Това е така, защото влакно качество намерени в естествено Nopal е хидрофилен. Nopalin е еднакво отлично храносмилането помага, глад потискане формула, насърчаване на нормализиране на телесното тегло и може ефективно да допълнят диетата за отслабване. Тенденцията да абсорбира вода причинява влакното да се подува, което на свой ред може да помогне за подкрепа на чувствата на saiety, както и намаляване на приема на калории, като резултат. До степен, че отпадъците и токсините могат да бъдат суспендирани във вода, фибри може да помогне да абсорбира и да свързва тези вещества и елиминиране подкрепа от тялото. В Мексико тя се използва и като храна. Той е също толкова се радваше като салата, в супи или като гарнитура.

Традиционните средства за отслабване не се препоръчват, защото въздействат основно върху загубата на тегло, вследствие на което, често се получава загуба на жизненоважни вещества. В този случай
е необходима комплексна помощ, каквато може да ни достави растението Nopal.

неуспехът на диетите за отслабване често се дължи на психическо или физическо чувство на глад? Фибрите на смокиновия кактус, който е в основата на Nopalin, набъбват в храносмилателната система, създавайки усещане за ситост.

Ключови думи: Нопалин, Nopalin, CaliVita, Нопал кактус Opuntia, фибри, холестерол, триглицериди, антиоксидант, антиоксидант, почистване, загуба на тегло, simming диета.
стрелка

Нопалин - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Nopalin
Назад към съдържанието