Pure Inulin - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Pure Inulin
198.5 г.

Дозировка:
1 ч.л. до 3 пъти дневно

СЪДЪРЖАНИЕ
198.5 g Инулин на прах
инулин на прах (влакнини за здравословна чревна флора)
Милиони хора по света страдат от Синдрома на раздразнено дебело черво, което само по себе си не е сериозно заболяване, но силно влошава качеството на живот. Освен от диария и запек, пациентите се оплакват от гадене, подуване, тежест, болки и спазми в корема, както и от главоболие, нарушения на съня и концентрацията, които също могат да насочат към проблеми с червата. Инулинът е естествена субстанция от семейството на пребиотиците. Той може да възстанови променената чревна флора, като намалява образуването на токсини, играейки важна роля, включително в превенцията на рак на дебелото черво. Инулинът намалява токсичните метаболити, намалява чернодробния холестерол и триглицеридите, дейст-ва против запек, понижава кръвното налягане, нормализира нивата на кръвната захар и подобрява липидния метаболизъм при пациенти с диабет тип 2.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • На хора, които искат да имат здрава чревна флора, способна да снижи риска от някои злокачествени заболявания (като рак на дебелото черво).
  • На хора, страдащи от стомашен дискомфорт.
  • За облекчаване симптомите на диария.
  • За намаляване появата на хемороиди.
  • За понижаване нивата на LDL холестерола и триглицеридите, високо кръвно налягане, за превенция на сърдечно-съдовите заболявания и диабет тип 2.

ДЕФИЦИТИ
Инулинът е просто една естествена субстанция от семейството на пребиотиците, водноразтворими влакнини, които не се разграждат от нашите храносмилателни ензими и достигат в непроменена форма до дебелото черво. Там той служи като отлична храна за размножаването на полезните бактерии като Бифидобактериите и Acidophilus, същевременно инхибира размножаването на вредните бактерии в червата.
В резултат на това той възстановява чревната флора, която е била неблагоприятно променена, намалява образуването на токсични вещества и по този начин играе роля в превенцията на рака на дебелото черво. Полезните чревни бактерии не само поддържат здравето на храносмилателната система и намаляват симптомите на СРДЧ, те също така подкрепят нормалното функциониране на имунната система.

>> Защо да изберем Pure Inulin на CaliVita? <
Защото той е:
100% чист инулин без помощни вещества,
• Влакнини, получени от естествен източник - цикория,
• Може да се смесва с храна и напитки благодарение на леко сладкия си вкус,
Естествен заместител на захарта (не повишава нивото на кръвната захар и не е необходим инсулин за разграждането му),
Лесен за дозиране,
• Продава се в икономична опаковка, достатъчна за около 40 дни.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Почти 45 милиона души в Съединените щати страдат от Синдрома на раздразнено дебело черво (IBS). Това заболяване пряко засяга и нашите членове. Основавайки се на нашия витаминен тест установяваме, че един от всеки петима наши членове има някакъв проблем с храносмилателната система.Това е едно от най-честите заболявания, които карат хората да посетят лекар, но те не са склонни да говорят за него поради смущаващия характер на симптомите.
благодарение на факта, че е водноразтворим, Инулинът може да бъде от полза и за защита на нашите кости? Проучвания показват, че при хора, добавящи Инулин към диетата си, чревната абсорбция на калций и магнезий е по-висока, което означава по-висока костна маса.
Синдромът на раздразнено дебело черво често се свързва с психологически причини? Опитайте Pure Inulin и добавете към него опаковка Rhodiolin!

ВНИМАНИЕ!
Чистият Инулин е водно разтворим влакнин на фруктозна основа, подпомагащ метаболизма на бифидобактериите. Благодарение на пребиотичното си действие, Инулинът може да допринесе за поддържане на нормално рН в дебелото черво, да увеличи честотата на дефекацията и да стимулира усвояването на минерали. Ако започнете да приемате Pure Inulin, трябва да си осигурите висок дневен прием на течности. Приемайте другите медикаменти и хранителни добавки с интервал, най-малко 2 часа от приема на Pure Inulin. Превишеният прием на Инулин може да доведе до подуване на корема, газове и диария при хората, чувствителни към веществото.
Назад към съдържанието