Pure Inulin - Каливита

Към съдържанието

Pure Inulin

Pure Inulin
В помощ на храносмилането
инулин на прах (влакнини за здравословна чревна флора)

198.5 г.
Количество на склад: 22
61.00 Lev
>> Защо да изберем Pure Inulin на CaliVita? <
100% чист инулин без помощни вещества,
Влакнини, получени от естествен източник - цикория,
Може да се смесва с храна и напитки благодарение на леко сладкия си вкус,
Естествен заместител на захарта (не повишава нивото на кръвната захар и не е необходим инсулин за разграждането му),
Лесен за дозиране,
Продава се в икономична опаковка, достатъчна за около 40 дни.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка

100% чист инулин

инулин на прах (влакнини за здравословна чревна флора)

Pure Inulin съдържа инулин на прах. Инулинът е естествена субстанция от семейството на пребиотиците. Той може да възстанови променената чревна флора, като играе важна роля в образуването на токсини и намалява риска от рак надебелото черво. Инулинът намалява токсичните метаболити, намалява чернодробния холестерол и триглицеридите, действа против запек, понижава кръвното налягане, нормализира нивата на кръвната захар и подобрява липидния метаболизъм при пациенти с диабет тип 2. Оказва благоприятно влияние при хора, страдащи от синдрома на раздразненото черво, което силно влошава качеството на живот. Страдащите от него се оплакват от диария, запек, гадене, подуване, тежест, болки и спазми в корема, както и от главоболие, нарушения на съня и концентрацията, които също могат да насочат към проблеми с червата. Pure Inulin е едно добро природно решение за облекчаване на тези проблеми.На кого го препоръчваме?
 • На хора, които искат да имат здрава чревна флора, способна да снижи риска от някои злокачествени заболявания (като рак на дебелото черво).
 • На хора, страдащи от стомашен дискомфорт.
 • За облекчаване симптомите на диария.
 • За намаляване появата на хемороиди.
 • За понижаване нивата на LDL холестерола и триглицеридите, високо кръвно налягане, за превенция на сърдечно-съдовите заболявания и диабет тип 2.

Знаете ли че?

Почти 45 милиона души в Съединените щати страдат от Синдрома на раздразнено дебело черво (IBS). Това заболяване пряко засяга и нашите членове. Основавайки се на нашия витаминен тест установяваме, че един от всеки петима наши членове има някакъв проблем с храносмилателната система.Това е едно от най-честите заболявания, които карат хората да посетят лекар, но те не са склонни да говорят за него поради смущаващия характер на симптомите.


благодарение на факта, че е водноразтворим, Инулинът може да бъде от полза и за защита на нашите кости? Проучвания показват, че при хора, добавящи Инулин към диетата си, чревната абсорбция на калций и магнезий е по-висока, което означава по-висока костна маса.

Синдромът на раздразнено дебело черво често се свързва с психологически причини? Опитайте Pure Inulin и добавете към него опаковка Rhodiolin!
198.5 г.

Дозировка
1 ч.л. до 3 пъти дневно

Съдържание
Инулин на прах 198.5 g

Чистият Инулин е водно разтворим влакнин на фруктозна основа, подпомагащ метаболизма на бифидобактериите. Благодарение на пребиотичното си действие, Инулинът може да допринесе за поддържане на нормално рН в дебелото черво, да увеличи честотата на дефекацията и да стимулира усвояването на минерали. Ако започнете да приемате Pure Inulin, трябва да си осигурите висок дневен прием на течности. Приемайте другите медикаменти и хранителни добавки с интервал, най-малко 2 часа от приема на Pure Inulin. Превишеният прием на Инулин може да доведе до подуване на корема, газове и диария при хората, чувствителни към веществото.
Pure Inulin е формула, съдържаща 100% разтворими фибри, които могат да се добавят към ястия и напитки. Инулинът, получен от цикория, се грижи за микробиологичния баланс на червата, участва в разлагането на токсичните вещества, подпомага функционирането на храносмилателната система, подпомага защитата на организма от симптомите на синдрома на раздразнените черва, има благоприятен ефект върху поддържането на правилното телесно тегло, грижи се за сърдечно-съдовата система и участва в регулирането кръвна захар.

Синдром на раздразненото черво (IBS)


Социален проблем
Синдромът на раздразнените черва (IBS) дразни всеки пети полюс и неговите симптоми се засилват по време на периоди на стрес и нервност. Проблемът е три пъти по-чест при жените и обикновено настъпва между 30 и 50 години, значително влошавайки качеството на живот ...
В допълнение към диария и запек, трябва да се притеснявате за метеоризъм, гадене, чувство за пълнота след малко хранене, стомашни болки и спазми, както и нарушения на съня, главоболие и проблеми с концентрацията. Те могат да сигнализират за неправилно функциониране на червата!

>> Не се отказвайте от IBS, подобрявайте качеството си на живот с инулин от цикория
Цикория корен в състава му съдържа толкова, колкото 44% от инулин - естествено вещество, принадлежащи към семейството на пребиотици. Това е разтворима фракция от диетични фибри, която не се усвоява от храносмилателните ензими. В дебелото черво той е отлична среда за развитието на полезни, пробиотични бактерии от вида Bifidobacterium и Lactobacillus acidophilus, необходими за организма, като същевременно ограничава растежа на патогенните бактерии.

Влияние на цикория (инулин)

 • се грижи за микробиологичния баланс на червата,
 • участва в разпространението на токсични вещества,
 • подкрепя функционирането на храносмилателната система,
 • подкрепя защитата на организма от симптоми на синдром на раздразнените черва,
 • има положителен ефект за поддържане на правилното телесно тегло,
 • се грижи за сърдечно-съдовата система,
 • участва в регулирането на кръвната захар.


ДЕФИЦИТИ
Инулинът е просто една естествена субстанция от семейството на пребиотиците, водноразтворими влакнини, които не се разграждат от нашите храносмилателни ензими и достигат в непроменена форма до дебелото черво. Там той служи като отлична храна за размножаването на полезните бактерии като Бифидобактериите и Acidophilus, същевременно инхибира размножаването на вредните бактерии в червата.

В резултат на това той възстановява чревната флора, която е била неблагоприятно променена, намалява образуването на токсични вещества и по този начин играе роля в превенцията на рака на дебелото черво. Полезните чревни бактерии не само поддържат здравето на храносмилателната система и намаляват симптомите на СРДЧ, те също така подкрепят нормалното функциониране на имунната система.

Внимание!
Като консумирате Pure Inulin, осигурете на организма достатъчно количество течности.
Съхранявайте 2-часов интервал между приема на чист инулин и доставката на лекарства и други хранителни добавки.
стрелка

Pure Inulin - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Pure Inulin
Назад към съдържанието