Organic Noni - Каливита

Към съдържанието

Organic Noni

плодове нониOrganic Noni е висококачествен биологичен сок нони с естествен аромат от органични малини.

Пакет Органичен сок от полинезийско Нони
Вземете 3 и ще получите 1 безплатно!

Пакетът съдържа 4 бутилки био сертифициран сок от Нони, опаковани с удобна и практична кутия.
Само за членове 25% отстъпка >>
Organic Noni Liquid
Каливита премиум органичен
Сок от органично Нони и органични плодове

946 мл.
Количество на склад:
117.50 Lev
Organic Noni Pack
Пакет Органичен сок от полинезийско Нони

4 X 946 мл.
стрелка
Calivita Organic Noni

органичен сок от Нони

Сок от органично Нони и органични плодове

Моринда цитрифолия (както наричат Нони в Полинезия) е специален екзотичен плод, който съдържа значим брой жизненоважни нутриенти, аминокиселини, витамини и минерали.
 
Те намаляват възпалителните процеси, които протичат в тялото и подпомагат здравословните функции в клетките, включително и размножаването на клетките. Тези процеси допълнително се подсилват от тройния ефект на органичните нар, череша и грозде, които са добавени към сока от органично нони, и му придават интензивен плодов вкус.
 
Активните съставки на сока от полинезийско Нони идват от девствената природа на Полинезия, докато тези на сока от органично нони се набавят от сертифицирани органични ферми.


На кого го препоръчваме?

- За подобряване на съпротивителните сили на организма

- За подкрепа на цялостното здравословно състояние на тялото

- За повишаване и поддържане на нивата на енергия

- За ускоряване на очистителните процеси

Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
сертификат за органично стопанство може да се получи само ако са постигнати извънредно стриктни изисквания и че органичната продукция не само повишава качеството на продукта, но и в значителна степен защитава почвата?

Според някои изследвания орга-ничните плодове, зеленчуци исокове могат да съдържат пове-че антиоксиданти, полифеноли,минерали и пр., в сравнение сконвенционално отглежданите.Плодовете, отглеждани в орга-нични ферми са по-ароматни ихранителни и, според изследва-нията, имат значителнопо-висока антиоксидантнаактивност, по-висока концен-трация на аскорбинова кисели-на и повече сухо вещество.

Как да знаем коя храна е органична?
Органична може да бъде само храна, обозначе-на като такава от одобрен сертифициращ орган,след като е доказано, че храната отговаря настрогите стандарти. Когато проверявате етикетане търсете само термина „oрганично”, но и иметона сертифициращия орган!Кои са „практическите” различия между орга-ничната и „обикновената” храна?Органичната храна е направена/произведена/култивирана без употребата на арогантни химика-ли като синтетични торове и пестициди. Пестици-дите могат да останат в тялото и да се вградят вчерния дроб, което води до повишен риск за опре-делени хронични заболявания. Що се отнася доорганичното месо, яйца, птици, животните не тря-бва да са третирани с антибиотици или хормони нарастежа. Биоинженерство, генна модификация ийонизираща радиация също не са допустими.Органичните храни обикновено са по-скъпи.Този факт е болезнено известен за потребителитеи често е главната причина да се откажат от орга-нична храна.Но защо струва повече?Химическите торове и пестициди са „евтини” всравнение с технологията, която трябва да спазваторганичните земеделци: те трябва да садят опре-делени растения, като ги предпазват от плевели ивредители. Поради това oрганичното земеделиеизисква повече труд, като същевременно добивите от него са по-ниски. „Нормалната” култивация е едромащабна („едър” бизнес), което означава по-ниски производствени разходи, докато органичната култивация обикновено означава малки и средни земеделски производители. В резултат на тези фактори производствените разходи нарастват. Неорганичното земеделие може да има повече негативни ефекти върху околната среда. Използвайки химикали, замърсявайки въздуха, водите и почвите, производителите обикновено не трябва да плащат за щетите, които нанасят. Може да изглежда парадоксално, но по-високата цена за органична продукция отразява и допълнителните разходи, необходими за намаляване на ефекта от това замърсяване. Кое го прави Според някои изследвания органичните плодове, зеленчуци и сокове могат да съдържат повече антиоксиданти, полифеноли, минерали и пр., в сравнение с конвенционално отглежданите. Плодовете, отглеждани в органични ферми са по-ароматни и хранителни и, според изследванията, имат значително по-висока антиоксидантна активност, по-висока концентрация на аскорбинова киселина и повече сухо вещество.
1 бр

Дозировка
2 супени лъжици (30 ml)

Съдържание
Органично сертифициран Нони плод 23900 mg
Концентриран сок от бяло грозде 3200 mg
Концентриран сок от органични черни череши 2200 mg
Концентриран сок от органичен нар 1300 mg

ВНИМАНИЕ!
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • хранителни добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Органичен сок от плод на поленезийско Нони

Има отдалечени точки на Земята, където блажените ефекти на цивилизацията не е оставил почти никаква следа. Вземи балансирано с Noni продукти CaliVita, че са от тези райони, където все още съществува хармонията между човека и природата.

Това вечнозелено растение е характерно за Полинезия, Малайзия, Австралия и Югоизточна Азия, както и нейната височина варира от големината на малък храст до 10 метра. Въпреки това, гъвкавостта на неговия размер не печелят вниманието на света толкова, колкото и невероятно богата композиция от плода му.

Той съдържа 18 вида аминокиселини, включително много съществени такива, че тялото се нуждае, но не е в състояние да синтезира. Също така е богат на витамини и минерали, които допринасят за изпълнението на ежедневните нужди на организма. Съдържащи други съединения с антиоксидантно действие, тя може да допринесе за защитата на нашите клетки срещу определени вредното въздействие на свободните радикали. Тя има благоприятен ефект върху самолечение способността на тялото. Един от най-важните съставки е гигантска молекула, наречена proxeronin. От proxeronin тялото ни произвежда xeronin в черния дроб. Той е съставка на ензими, ефективна поддръжник на клетките и подпомага тяхното здравословно функциониране на имунната-и хормонална система.

Има много неща, които могат да повишат изискванията xeronin на тялото. Най-често срещаните реакции са, стрес и повишени психическо и / или физическо натоварване. В определен размер на proxeronin се поглъща с нормална храна, но нони тя съдържа в изключително големи количества.

Тъй като търсенето на сертифицирани биологични продукти се увеличава значително, популярната Polinesian Нони разположение е направен от чисти органични сертифицирани съставки. Докато Polinesian нони идва от девствена природа, CaliVita Organic Нони е от контролирани биологично отглеждане.
стрелка

Organic Noni - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Organic Noni
Organic Noni Pack
4x 946 ml
Назад към съдържанието