Organic Noni - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Organic Noni

плодове нони
Organic Noni е висококачествен биологичен сок нони с естествен аромат от органични малини.

Пакет Органичен сок от полинезийско Нони
Вземете 3 и ще получите 1 безплатно!

Пакетът съдържа 4 бутилки био сертифициран сок от Нони, опаковани с удобна и практична кутия.
Само за членове 25% отстъпка >>
Organic Noni Liquid
Каливита премиум органичен
Органичен екстракт от поленезийско Нони, сок

946 мл.
Незабавен достъп
99,90 лв
Organic Noni Pack
Пакет Органичен сок от полинезийско Нони

4 X 946 мл.
Незабавен достъп
299,70 лв
стрелка
Calivita Organic Noni

органичен сок от Нони

Morinda citrifolia (наричана нони на полинезийски език) е екзотичен, специален плод, който съдържа редица жизненоважни вещества. Polinesian Noni и Organic Noni са комплексни продукти, предназначени да подкрепят здравето, богати на витамини, аминокиселини и минерали. Те поддържат здравословното функциониране на клетките и нормалното клетъчно деление; освен това намаляват възпалителните процеси в организма.Нони притежава антибактериално, антивирусно и антигъбично действие и подпомага детоксикиращата функция на черния дроб.

С произход от контролирани екологични стопанства, плодовете на Organic Noni са ароматизирани с малини също от органични стопанства. Докато Polinesian Noni идва от девствената природа, Organic noni произхожда от стопанства, сертифицирани като органични.
НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • за повишаване на съпротивителните сили на организма;
  • за подкрепа на неговото балансирано функциониране;
  • за повишаване и поддържане на общото енергийно ниво;
  • за по-пълноценна детоксикация.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
сертификат за органично стопанство може да се получи само ако са постигнати извънредно стриктни изисквания и че органичната продукция не само повишава качеството на продукта, но и в значителна степен защитава почвата?

Според някои изследвания орга-ничните плодове, зеленчуци исокове могат да съдържат пове-че антиоксиданти, полифеноли,минерали и пр., в сравнение сконвенционално отглежданите.Плодовете, отглеждани в орга-нични ферми са по-ароматни ихранителни и, според изследва-нията, имат значителнопо-висока антиоксидантнаактивност, по-висока концен-трация на аскорбинова кисели-на и повече сухо вещество.

Как да знаем коя храна е органична?
Органична може да бъде само храна, обозначе-на като такава от одобрен сертифициращ орган,след като е доказано, че храната отговаря настрогите стандарти. Когато проверявате етикетане търсете само термина „oрганично”, но и иметона сертифициращия орган!Кои са „практическите” различия между орга-ничната и „обикновената” храна?Органичната храна е направена/произведена/култивирана без употребата на арогантни химика-ли като синтетични торове и пестициди. Пестици-дите могат да останат в тялото и да се вградят вчерния дроб, което води до повишен риск за опре-делени хронични заболявания. Що се отнася доорганичното месо, яйца, птици, животните не тря-бва да са третирани с антибиотици или хормони нарастежа. Биоинженерство, генна модификация ийонизираща радиация също не са допустими.Органичните храни обикновено са по-скъпи.Този факт е болезнено известен за потребителитеи често е главната причина да се откажат от орга-нична храна.Но защо струва повече?Химическите торове и пестициди са „евтини” всравнение с технологията, която трябва да спазваторганичните земеделци: те трябва да садят опре-делени растения, като ги предпазват от плевели ивредители. Поради това oрганичното земеделиеизисква повече труд, като същевременно добивите от него са по-ниски. „Нормалната” култивация е едромащабна („едър” бизнес), което означава по-ниски производствени разходи, докато органичната култивация обикновено означава малки и средни земеделски производители. В резултат на тези фактори производствените разходи нарастват. Неорганичното земеделие може да има повече негативни ефекти върху околната среда. Използвайки химикали, замърсявайки въздуха, водите и почвите, производителите обикновено не трябва да плащат за щетите, които нанасят. Може да изглежда парадоксално, но по-високата цена за органична продукция отразява и допълнителните разходи, необходими за намаляване на ефекта от това замърсяване. Кое го прави Според някои изследвания органичните плодове, зеленчуци и сокове могат да съдържат повече антиоксиданти, полифеноли, минерали и пр., в сравнение с конвенционално отглежданите. Плодовете, отглеждани в органични ферми са по-ароматни и хранителни и, според изследванията, имат значително по-висока антиоксидантна активност, по-висока концентрация на аскорбинова киселина и повече сухо вещество.
946 мл.

Дозировка
2 супени лъжици (30 мл) дневно

Съдържание
Organic Noni състав:
органично сертифициран плод нони (Morinda citrifolia)
ВНИМАНИЕ!
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • хранителни добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Органичен сок от плод на поленезийско Нони

Има отдалечени точки на Земята, където блажените ефекти на цивилизацията не е оставил почти никаква следа. Вземи балансирано с Noni продукти CaliVita, че са от тези райони, където все още съществува хармонията между човека и природата.

Това вечнозелено растение е характерно за Полинезия, Малайзия, Австралия и Югоизточна Азия, както и нейната височина варира от големината на малък храст до 10 метра. Въпреки това, гъвкавостта на неговия размер не печелят вниманието на света толкова, колкото и невероятно богата композиция от плода му.

Той съдържа 18 вида аминокиселини, включително много съществени такива, че тялото се нуждае, но не е в състояние да синтезира. Също така е богат на витамини и минерали, които допринасят за изпълнението на ежедневните нужди на организма. Съдържащи други съединения с антиоксидантно действие, тя може да допринесе за защитата на нашите клетки срещу определени вредното въздействие на свободните радикали. Тя има благоприятен ефект върху самолечение способността на тялото. Един от най-важните съставки е гигантска молекула, наречена proxeronin. От proxeronin тялото ни произвежда xeronin в черния дроб. Той е съставка на ензими, ефективна поддръжник на клетките и подпомага тяхното здравословно функциониране на имунната-и хормонална система.

Има много неща, които могат да повишат изискванията xeronin на тялото. Най-често срещаните реакции са, стрес и повишени психическо и / или физическо натоварване. В определен размер на proxeronin се поглъща с нормална храна, но нони тя съдържа в изключително големи количества.

Тъй като търсенето на сертифицирани биологични продукти се увеличава значително, популярната Polinesian Нони разположение е направен от чисти органични сертифицирани съставки. Докато Polinesian нони идва от девствена природа, CaliVita Organic Нони е от контролирани биологично отглеждане.
стрелка

Organic Noni - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Organic Noni
Organic Noni Pack
4x 946 ml
Назад към съдържанието