Vital A - Каливита

Към съдържанието

Vital A

Vital A
Мултивитамини Каливита
Мултивитамини за кръвна група А

90 таблетки
Количество на склад: 4
59.00 Lev
кръвен тест
Допълване на диета, съвместима с кръвната група A

Оптимално количество активни съставки от естествен произход и осигуряващи добавянето на витамини, минерали и лечебни растения, специално за кръвна група A.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Vital A

витамини за кръвна група A

Мултивитамини за кръвна група А

Кръвна група А

Кръвна група А еволюира, след като земеделието е започнало да се разпространява, и метаболизмът с тази кръвна група реагира добре на повече зеленчуци и плодове. Всяка таблетка съдържа цели 40 ключови микроелементи, формулирани специално за хора с кръвна група А.На кого го препоръчваме?
  • За ежедневно поддържане на здравословни физиологични процеси и за съхраняване на виталността.
  • За подкрепа на имунната система.
  • За повишаване на съпротивителните сили по време на грипни епидемии и настинки.
  • За допълване на храненето според кръвната група.
  • За по-добро възстановяване след заболяване.

Знаете ли че?

Към кръвна група А принадлежат хора, на чийто генетичен код отговаря предимно растителна храна и съдържащите се витамини и минерали в организма са сравнително в оптимално количеството. Намаленото отделяне на солна киселина при тях може да причини рак на стомаха. Имат склонност към заболявания на сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове и имат потребност от допълнително внасяне на желязо, витамин В12, витамин С, фолиева и пантотенова кискелина, биофлавоноиди (квeрцетин), витамин Е. Продукта Vital A съдържа 40 активни съставки от естествен произход.


Индивидуално здраве.
активните съставки в ригана включват флавоноиди, които са известни като отлични антиоксиданти?
90 таблетки

Дозировка
3х1 таблетка дневно след хранене

Съдържание
Калций 100 mg
Витамин C 60 mg
Магнезий 50 mg
Магданоз 50 mg
Листа от риган 50 mg
Бромелаин 25 mg
Слива 20 mg
Плод от черна боровинка 20 mg
Калий 20 mg
Холин битартарат 20 mg
Инозитол 20 mg
Ниацин/Никотинамид 18 mg
Листа от глог 10 mg
Бетаин хидрохлорид 10 mg
Екстракт от листа на зелен чай 10 mg
Цинк 8 mg
Желязо 8 mg
Витамин E 6.7 mg
РАВА (пара-амино бензоена киселина) 5 mg
Пантотенова киселина 5 mg
Хесперидинов комплекс 5 mg
L-Глутатион 5 mg
Екстракт от корен на джинджифил 5 mg
Кверцетин 5 mg
Рутин 4 mg
Цитрусов биофлавоноид на прах 4 mg
Витамин B6 2 mg
Витамин B2 1.6 mg
Бета-каротин 1.2 mg
Манган 1 mg
Витамин B12 1 µg

ВНИМАНИЕ!
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Мултивитамини за кръвна група А

Ефикасни мултивитамини, създадени според специфичните особености на кръвните групи. Съдържат в оптимално количество над 40 активни съставки от естествен произход и осигуряват добавянето на витамини, минерали и лечебни растения. Продуктите Vital влияят имуностимулиращо и възстановяващо защитните сили, като осигуряват оптимално здраве.

В Vital линия на продукти е ефективен, индивидуализиран мултивитамини формула с повече от 40 активни съставки. Те са били усложнява според най-новите научни резултати, както и на конституционните характеристики и витамин / минерални изисквания на отделните видове кръвни. Те съдържат здравословни подкрепа билки, както добре.

Последно научно изследване показа, че различните видове кръвни могат да имат малко по-различни хранителни нужди за оптимално здраве и метаболитен функциониране. The CaliVita® "Vital" линия на мултивитамини е специално разработен, за да помогне за "по поръчка" хранителна подкрепа за всеки отделен вид кръв. Всеки член на това семейство, включително Vital A, Vital B, Vital AB, и Vital O, съдържа много изчерпателна гама от най-високо качество витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и полезни билки, получен само от фармацевтично качество суровини, и смесени и при най-строги одобрен от FDA за контрол на качеството околната среда. Резултатът е по-високо качество на храненето формулиран с вашата кръвна група в ума.

Кръвна група "А"

Кръвна група А се смята, че са се развили по-късно от тип O в еволюцията на човека. По това време човек се е установил и израснал растения. Тази кръвна група е малко по-тревопасните характеристики. Тип А е сравнително добре снабден с витамини и минерали, но да се запази устойчивост и за оптимално функциониране на метаболизма, допълнително желязо, витамин В12, витамин С, фолиева киселина, пантотенова киселина, биофлавоноиди и витамин Е може да бъде полезно. Някои билки като зелен чай, джинджифил, глог и магданоз може да бъде от полза за тип A. Vital A съдържа 44 активни съставки.
стрелка

Vital A - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Vital A
Назад към съдържанието