Vital A - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Vital A
90 таблетки

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Vital A състав/таблетка:
Бета каротин 1,2мг
Витамин E 6,7мг
Витамин C 60 мг
Витамин B1 1.4 мг
Витамин B2 1.6 мг
Ниацин 18 мг
Пантотенова киселина 5 мг
Витамин B6 2 мг
Фолиева киселина 150 мкг
Витамин B12 1 мкг
Холин 20 мг
Инозитол 20 мг
ПАБК 5 мг
Биотин 40 мкг
Рутин 4 мг
Цитрусов биофлавоноиден
к-кс 4 мг
Кверцетин 5.0 мг
Хесперидинов комплекс 5 мг
Йод 50 мкг
Калций 193 мг
Магнезий 50 мг
Желязо 8 мг
Мед 0.5 мг
Цинк 8 мг
Хром 50 мкг
Селен 40 мкг
Манган 1 мг
Молибден 80 мкг
Бор 50 мкг
Силиций 1 мг
L-глутатион
комплекс 5 мг
L-цистеин 20 мг
Бромелаин 25 мг
Листа от глог (стд. 2%
флавоноиди) 10 мг
Лист от зелен чай екстракт (
стд. 20% полифеноли) 10 мг
Листа от магданоз 50 мг
Плод черна боровинка 20 мг
Плод слива 20 мг
Лист риган 50 мг
Корен от женшен екстракт
(стд. 5% гингероли) 5.0 мг
Мултивитамини за кръвна група А

Ефикасни мултивитамини, създадени според специфичните особености на кръвните групи. Съдържат в оптимално количество над 40 активни съставки от естествен произход и осигуряват добавянето на витамини, минерали и лечебни растения. Продуктите Vital влияят имуностимулиращо и възстановяващо защитните сили, като осигуряват оптимално здраве.

На кого го препоръчваме?
Към кръвна група А принадлежат хора, на чийто генетичен код отговаря предимно растителна храна и съдържащите се витамини и минерали в организма са сравнително в оптимално количеството. Намаленото отделяне на солна киселина при тях може да причини рак на стомаха. Имат склонност към заболявания на сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове и имат потребност от допълнително внасяне на желязо, витамин В12, витамин С, фолиева и пантотенова кискелина, биофлавоноиди (квeрцетин), витамин Е. Продукта Vital A съдържа 44 активни съставки от естествен произход.
Резюме
В Vital линия на продукти е ефективен, индивидуализиран мултивитамини формула с повече от 40 активни съставки. Те са били усложнява според най-новите научни резултати, както и на конституционните характеристики и витамин / минерални изисквания на отделните видове кръвни. Те съдържат здравословни подкрепа билки, както добре.

Последно научно изследване показа, че различните видове кръвни могат да имат малко по-различни хранителни нужди за оптимално здраве и метаболитен функциониране. The CaliVita® "Vital" линия на мултивитамини е специално разработен, за да помогне за "по поръчка" хранителна подкрепа за всеки отделен вид кръв. Всеки член на това семейство, включително Vital A, Vital B, Vital AB, и Vital O, съдържа много изчерпателна гама от най-високо качество витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и полезни билки, получен само от фармацевтично качество суровини, и смесени и при най-строги одобрен от FDA за контрол на качеството околната среда. Резултатът е по-високо качество на храненето формулиран с вашата кръвна група в ума.

Кръвна група "А"

Кръвна група А се смята, че са се развили по-късно от тип O в еволюцията на човека. По това време човек се е установил и израснал растения. Тази кръвна група е малко по-тревопасните характеристики. Тип А е сравнително добре снабден с витамини и минерали, но да се запази устойчивост и за оптимално функциониране на метаболизма, допълнително желязо, витамин В12, витамин С, фолиева киселина, пантотенова киселина, биофлавоноиди и витамин Е може да бъде полезно. Някои билки като зелен чай, джинджифил, глог и магданоз може да бъде от полза за тип A. Vital A съдържа 44 активни съставки.

ВНИМАНИЕ!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието