Liquid Chlorophyll - Каливита

Към съдържанието

Liquid Chlorophyll

Liquid Chlorophyll
Лечебни билки и растения
Течен хлорофил

473 мл.
Количество на склад: 75
105.00 Lev
течен хлорофилВ момента се занимаваме с химически вещества, които оказват отрицателно въздействие върху нашите тела, които са между другото в хранителни продукти, лекарства, замърсяване на въздуха или в резултат на различни метаболитни процеси. Хлорофилът предлага естествена защита срещу неблагоприятните ефекти на тези вещества!
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Liquid Chlorophyll

течен хлорофил

Течен хлорофил

Хлорофилът, който придава зеленият цвят на растенията е изключително ефикасно средство, с помощта на което може да се съхрани или възстанови киселинно-алкалното равновесие в организма.
Отлично средство за детоксикация и леко диуретично действие, което го прави основен елемент към терапиите за прочистване на организма.На кого го препоръчваме?
  • За възстановяване на нормалното pH.
  • За детоксикация, за подпомагане на храносмилането и като вътрешен дезодорант при лош дъх.
  • За по-бързо заздравяване на рани и намаляване страничните ефекти от лъче- и химиотерапия.

Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
целулитът се състои от токсични вещества, натрупани в мастната тъкан и задържащи вода? Ето защо, детоксикацията е първа стъпка към лечението на целулит.

Хлорофилът

Практически всяка субстанция може да бъде отровна и да доведе до дразнещи и/или вредни въздействия за нашето тяло. Такива субстанции обременяват биохимичните процеси в нашия организъм, могат да действат като свободни радикали и да му навредят. С токсините се срещаме при неправилно хранене, странични ефекти от някои лекарства, вредни влияния на околната среда или във вид на странични продукти при определени метаболитни процеси. Хлорофилът ни предлага естествена защита срещу тези вредни субсанции.

Хлорофилът е пигмент на зелените хлоропласти в клетките на растенията. По-голямата част от хлоропластите се намира в клетките на листата, но хлоропласти има и в останалите части на растенията. Всеки хлоропласт съдържа пигмент, наречен хлорофил. Пигментите са химически съединения, които абсорбират определени дължини на вълните на видимата част на спектъра. Хлорофилът поглъща зелената светлина и това е причината, поради която листата, които са богати на хлорофил, имат зелен цвят. В светлата фаза на фотосинтезата пигментите превръщат слънчевата енергия в химическа енергия.
От векове навсякъде по света хлорофилът от люцерната се използва за детоксикация и като субстанция с общо стимулиращо действие. Той представлява богат източник на белтъчини, каротин, ензими и витамините А, Д, Е, В-6 и К. Някои изследвания показват, че хлорофилът може да намали вредното въздействие на някои храни, които внасяме в организма, и то в черния дроб и червата, преди да успеят да му навредят. Поради това най-важният ефект от хлорофила е неговата способност за неутрализиране на токсините и неговата помощ при тяхното отстраняване от организма. Той притежава изключително силен алкален ефект върху храносмилателната система, чието значение расте с всеки изминат ден. В случай на прекалена употреба на белтъчини и сладкиши, на кафе и газирани напитки организмът се вкиселява и става податлив на различни заболявания. В такива ситуации се препоръчва да се проведе режим на детоксикация, при който течният хлорофил може да окаже голяма помощ.
Той може да се използва и за външна употреба: за дезинфекция, за отстраняване на по-малки синини и за изплакване на устата и гърлото.

ИЗТОЧНИЦИ
*Kohán József Dr.: A bőr és különböző cellulitterápiák. Nutrition&Health, 2008. szeptember
473 мл.

Дозировка
1 чаена лъжичка (5мл.) разтворена във вода дневно

Съдържание
Хлорофилин 15 mg

Няма данни за ефекта на хлорофила при бременни и кърмачки, ето защо в тези случаи приложението му трябва да става само под лекарско наблюдение. Приеман през устата, хлорофилът може да оцвети изпражненията и урината в зелено и да промени цвета на езика.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
  • Ако сте бременна или кърмите, получи квалифицирана медицинска помощ, преди да приемете този лекарствен продукт.
  • Прекалено дневен прием на хлорофил може да причини обезцветяване на езика и зеленикаво урината.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Течен хлорофил - Течна алкализираща формула


Практически всяка субстанция може да бъде токсин, който оказва дразнещо и / или вредно въздействие върху организма. Той натоварва нашите биохимични функции и неблагоприятно влияние върху функционирането на нашето тяло. Ние може да срещнете токсини в резултат на неправилно хранене, странични ефекти на лекарства, вреди на околната среда или вследствие на определени метаболитни процеси. Хлорофилът предлага естествена защита срещу тези щети.

Хлорофилът е добър източник на витамини A, C, D, E, B6, и магнезий. Той е богат на антиоксиданти, които помагат защитават клетките от увреждане причина със свободните радикали. Структурно, е подобен на хема част на хемоглобин, по този начин допринася за поддържане доставката на кислород към клетките и тъканите на тялото, и отстраняване на въглероден диоксид и въглероден монооксид.

Проучванията показват, че хлорофилът може да подпомага и защитава здравословна функция на черния дроб, като помага за намаляване на необосновано натрупване на токсини, холестерол и триглицериди в този жизненоважен орган. Той също така може да помогне при Хелирането и отстраняване на тежки метали, както и да стимулират чревната функция. Изследванията са показали, че помага за намаляване на телесното, уринарна и фекална миризма.
стрелка

Liquid Chlorophyll - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Liquid Chlorophyll
Назад към съдържанието