Acidophilus - Каливита

Към съдържанието

Acidophilus

Acidophilus
Пробиотици Каливита
жив лактобацилус ацидофилус с клей от Плантаго овата

100 капсули
Количество на склад: 75
61.50 Lev
пробиотик с влакна
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка

лактобацилус ацидофилус и Плантаго овата

жив лактобацилус ацидофилус с клей от Плантаго овата

Acidophilus съдържа също фибри от семена на псилиум. Тези фибри могат да ферментират в дебелото черво, подпомагайки функционирането на полезните бактерии, населяващи тази част от храносмилателната ни система.

При лечение с антибиотици се получава нежелан ефект. Антибиотиците възпрепятстват развитието на бактериите, но в това число и на полезните или казано по друг начин, антибиотиците унищожават нормалната чревна флора. В резултат на това могат да се създадат подходящи условия за възникване на различни патогени и съпровождаща антибиотичното лечение диария. За да се възстанови и запази нормалната бактериална флора, т.е. увредената от антибиотика чревна флора отново да е способна да функционира, трябва да се приемат полезните бактерии Acidophilus


На кого го препоръчваме?
  • По време на, и след антибиотично лечение, както и за профилактика на стомашно-чревния тракт от увреждащите ефекти при продължително приемане на медикаменти;
  • Като допълващо лечението средство при дълбоки гъбични инфекции (кожни или гинекологични проблеми), възникнали в резултат на стрес;
  • Като допълващо лечението средство при стомашни разтройства и диария. Поради съдържанието на фибри, Аcidophilus се препоръчва при запек;
  • За профилактика на увреждащите ефекти на алкохола и тютюнопушенето върху чревната флора.

Знаете ли че?

Lactobacilus Bulgaricus

Lactobacilus Bulgaricus се съдържа в киселото мляко. Тази полезна бактерия се задържа по-продължително време в храносмилателния тракт при хора, които редовно консумират кисело мляко в по-големи количества.

Lactobacilus Acidophilus

Устновено е, че съществува друг микроорганизъм, с по-силно действие, наречен Lactobacilus Acidophilus, който може да преживее в храносмилателния тракт 10 и повече дни. Acidophilus е т.нар. “непатогенна” приятелска бактерия, за която многобройни изследвания доказаха, че тя не само не е вредна за нашия организъм, а е полезна бактерия, която създава неблагоприятни условия за възникване на различни патогени – микрококи, клостридии, някои коли бактерии и гъби.
Редовното вземане на Acidophilus може да подпомогне запазването и поддържането чистотата на червата, смилането на млечните белтъчини, аминокиселините, мазнините и лактозата и играе важна роля в синтеза на витамините от групата В. С нейна помощ може да се осигури нормална бактериална флора в стомашно-чревния тракт и да се запази нормалното му състояние при попаднали отровни вещества.
С помощта на бактериите Acidophilus може да се запази и облекчи увредената чревна флора при и след лечение с антибиотици, както и да бъде полезна при проблеми с храносмилането, свързани със слаба дейност на червата и запек.
Acidophilus е изключително важна за запазване здравето на човека и се препоръчва на всички възрастови групи от цялото семейството.
Нормалната вътрешна чревна флора се състои от над 400 вида бактерии, като една от тях е Acidophilus
или т. нар. „непатогенна”, приятелска бактерия.

ИЗТОЧНИЦИ
*http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11297958 Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus
** А gyártás időpontjában
100 капсули

Дозировка
По 1-2 капсули дневно, или по предписание. За деца дозата е по-малка.

Съдържание
Жив лактобацилус ацидофилус 2 miliardy
Клей от семена на Plantago Ovata /живовляк 100 mg

При диария трябва да се спазват общите мерки (повишен прием на течности), независимо от приложението на продукта! В случай на сериозно заболяване на стомаха или червата (например язва или възпалително чревно заболяване), е необходимо да се консултирате с лекар преди да ползвате продукта!

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Ако приемате лекарства или други хранителни добавки, трябва да има минимум два часа интервал между приема на тези, и като Acidophilus с Psyllium
  • В случай на каквито и да било стомашно-чревния дискомфорт, състояние или заболяване (например: диария, язва, болест на Крон) търсят квалифицирана медицинска помощ, преди приема на продукта.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Деликатният баланс на чревната флора може лесно да бъде нарушена от нездравословен начин на живот, консумация на алкохол, антибиотична терапия и др .. CaliVita на AC-Zymes и Acidophilus са направени с Lb. ацидофилус, който е един от най-популярните пробиотичните щамове, които допринасят за нормалното функциониране на храносмилателната и имунната система.

Има много голям брой microrogansims в стомашно-чревния тракт, които са колективно означени като "чревната флора". Тези "пробиотични" организми са жизненоважни за правилното функциониране на дебелото черво, както и на храносмилателната система. Функцията и равновесие на чревната флора, обаче, е много чувствителен и може лесно да бъде увреден или разстроен поради различни нездравословни влияния. Тези влияния могат да включват лекарства (особено антибиотици), консумация на алкохол, стомашно разстройство, хранителни добавки, замърсяването на околната среда, на ефектите от стреса (например: за пътуване диария), или размножаването на нежелани или вредни чревни бактерии поради заболяване, стрес, или диета.

Lactobacillus ацидофилус е особено устойчив и благоприятен бактерия. Тя може да живее толкова дълго, колкото 10 или повече дни в храносмилателната система, и тя е склонна да създаде неблагоприятна среда за различни вредни патогени като clostridiums, коли бактерии или гъбички. Тя може да се насърчи използването на млечни протеини, аминокиселини, мазнини и лактоза, и подпомага синтеза на витамини от група В. Lactobacillus ацидофилус помага да подкрепя създаването на здрава храносмилателна система, като помага да се поддържат нормални бактерията флора на храносмилателния канал.

Псилиум е влакна, получени от семената на Plantago овата. Fiber е много полезно за храносмилателния тракт, тъй като се свързва с хаотичен отпадъчни продукти в червата и спомага за отстраняването им. Както е добре, влакна действа като гъба, абсорбираща вода и по този начин много от вредни вещества, които могат да присъстват в храносмилателния тракт, като например токсини, тежки метали, жлъчни киселини, мазнини и холестерол. A високо съдържание на фибри диета също помага за запазването на здравето на сърдечно-съдовата система.

Показания:
поддържа правилното функциониране на храносмилателния тракт
стрелка

Acidophilus - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Acidophilus
Назад към съдържанието