Acidophilus - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Acidophilus
100 капсули

Съдържание

2 милиард Жив лактобацилус ацидофилус
100мг Слуз от семена на живовлек
Деликатният баланс на чревната флора може лесно да бъде нарушена от нездравословен начин на живот, консумация на алкохол, антибиотична терапия и др .. CaliVita на AC-Zymes и Acidophilus са направени с Lb. ацидофилус, който е един от най-популярните пробиотичните щамове, които допринасят за нормалното функциониране на храносмилателната и имунната система.

Има много голям брой microrogansims в стомашно-чревния тракт, които са колективно означени като "чревната флора". Тези "пробиотични" организми са жизненоважни за правилното функциониране на дебелото черво, както и на храносмилателната система. Функцията и равновесие на чревната флора, обаче, е много чувствителен и може лесно да бъде увреден или разстроен поради различни нездравословни влияния. Тези влияния могат да включват лекарства (особено антибиотици), консумация на алкохол, стомашно разстройство, хранителни добавки, замърсяването на околната среда, на ефектите от стреса (например: за пътуване диария), или размножаването на нежелани или вредни чревни бактерии поради заболяване, стрес, или диета.

Lactobacillus ацидофилус е особено устойчив и благоприятен бактерия. Тя може да живее толкова дълго, колкото 10 или повече дни в храносмилателната система, и тя е склонна да създаде неблагоприятна среда за различни вредни патогени като clostridiums, коли бактерии или гъбички. Тя може да се насърчи използването на млечни протеини, аминокиселини, мазнини и лактоза, и подпомага синтеза на витамини от група В. Lactobacillus ацидофилус помага да подкрепя създаването на здрава храносмилателна система, като помага да се поддържат нормални бактерията флора на храносмилателния канал.

Псилиум е влакна, получени от семената на Plantago овата. Fiber е много полезно за храносмилателния тракт, тъй като се свързва с хаотичен отпадъчни продукти в червата и спомага за отстраняването им. Както е добре, влакна действа като гъба, абсорбираща вода и по този начин много от вредни вещества, които могат да присъстват в храносмилателния тракт, като например токсини, тежки метали, жлъчни киселини, мазнини и холестерол. A високо съдържание на фибри диета също помага за запазването на здравето на сърдечно-съдовата система.

Показания:
поддържа правилното функциониране на храносмилателния тракт

Дозировка
По 1-2 капсули дневно, или по предписание. За деца дозата е по-малка.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Ако приемате лекарства или други хранителни добавки, трябва да има минимум два часа интервал между приема на тези, и като Acidophilus с Psyllium
В случай на каквито и да било стомашно-чревния дискомфорт, състояние или заболяване (например: диария, язва, болест на Крон) търсят квалифицирана медицинска помощ, преди приема на продукта.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието