qProtect - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
qProtect
90 таблетки

Дозировка
За деца: 1 таблетка дневно. За възрастни: 1-3 таблетки дневно.

Съдържание
3000I.U. Бета-каротин
60мг Витамин C
10I.U. Витамин E
20мкг Селен
50мг Листа от Гинко Билоба
Антиоксидантен комплекс

Един мощен и модерен антиоксидант. Компонентите в него дейтват синергично, увеличавайки ефекта от въздейстието му. Съдържащ екстракт от Ginkgo biloba в чудесна пропорция.

На кого го препоръчваме?
Ginkgo biloba е най-стария растителен вид в историята на Земята, познат от над 200 милиона години. Изключителен антиоксидант, оказващ благотворно действие при подобряване на периферното кръвообръщение и оросяването на мозъка и при сърдечно-съдови заболявания. Най-широко познато, разпространено и използвано свойство на Ginkgo biloba е способността да подобрява паметта. При приемане на екстракт от Ginkgo biloba се наблюдава значително повишаване скоростта на запаметяване и обработка на постъпващата информация. Повишава се способността за концентрация, будността на съзнанието, бдителността, съкращава се времето за реагиране и се преодолява депресията. Защитава нервните клетки от вредното действие на токсичните вещества, постъпващи от външната среда или образуващи се в организма и от вредното действие на свободните радикали. Екстракт от листата на Ginkgo Biloba подпомага поддържане целостта и пропускливостта на стените на клетките.
Резюме
Основната съставка на формулата е Гинко билоба, който е най-древното дърво в историята на Земята. Известно е, че освен неговите антиоксидантни свойства, то благоприятно влияе на функцията на тялото по много други начини. Формулата съдържа полезни витамини и микроелементи, както и.

Обикновено всички атоми са сдвоени електрони около ядрото. Нашите естествени метаболитни процеси да причинят някои от тези атоми да загуби един електрон, което води до силно нестабилни частици, наречен свободен радикал. Свободните радикали, ще се опитате да решите неестествено състояние на свободен електрон от кражба на електрон от друга нормална атом. Това води до верижна реакция на свободните радикали творение, че с течение на времето вреди на клетките на тялото. Този процес се нарича окисляване, и много учени считат окислително увреждане на клетките, причинени от свободните радикали може да бъде една от основните причини за метаболитен влошаване, която идва с остаряването.

Антиоксидантите са вещества, които са в състояние да дарят един електрон да конвертирате свободните радикали обратно към нормално състояние, без да стане нестабилна себе си. Така антиоксиданти спомагат за защита на клетките и тъканите на организма от окислително увреждане. Витамини със силни антиоксидантни свойства включват бета каротин (витамин А), витамин С и витамин Е. минерал селен също показа подобни имоти.

Фосилните показва, че дървото богородичен, широко известен със своето научно наименование Гинко билоба, съществувал преди около 270 милиона години, което я прави най-древните дървесни видове. Тази жива реликва е много богат на антиоксиданти и флавоноиди, и може да помогне за подобряване на притока на кръв и микроциркулацията в капилярите. Микроциркулация е важно за кислород и хранителни вещества, за да проникне в мозъка през кръвно-мозъчната бариера.

Японски Гинко (Ginkgo Biloba) е най-старото дърво на земята. Тя е с дълъг живот, някои екземпляри могат да живеят около 1000 години. Още в древни времена в Китай използват листата и семената за лечение на астма, бронхит и белодробни заболявания, както и за подобряване на периферната циркулация и кръвоснабдяването на мозъка. Днес науката оценява много ползи на гинко, предпазващи и лекуващи. Екстракт от листата на дървото е един от най-честите лекарства от естествен произход, използвани в Европа. Само през 1988 г. Германия, лекарите предписват повече от 5 милиона рецепти за гинко препарати. В листата на Ginkgo много уникален активно вещество бяха открити. Всеки един от тях действа върху тялото по различен начин. Ето защо терапевтичния ефект на Ginkgo е толкова широк. Най-голямата група се съдържа в листата на гинко са флавонови гликозиди (кемпферол, кверцетин, izoramnetyna) и терпеноиди (билобалид и ginkgolides A, B, C), която допълва действията на другия. В допълнение, в това растение има проантоцианидини, лигнани, етерични масла, танини и много други по-малко познати активни вещества.

ВНИМАНИЕ!
Консултирайте се с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
Този продукт не се препоръчва по време на бременност или кърмене, за хемофилици, за тези, приемащи антикоагуланти, и преди операции или операция, като гинко билоба може да увеличи времето на кръвосъсирването.
Диабетиците трябва да получат квалифицирана медицинска помощ, преди да приемете този лекарствен продукт.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието