Spirulina Max - Каливита

Към съдържанието

Spirulina Max

Spirulina Max
Морски дарове
синьо-зелени водорасли Спирулина

60 таблетки
Количество на склад: Изчерпана наличност!
32.50 Lev
спирулинаАлкализиращи синьо-зелени водорасли Спирулина

Формула, съдържаща синь0-зелени водорасли, един един ествествен източник на витамини, като витамините C, E, и B, също така и минерали. Съдържа всички основни аминокиселини. Основна съставка при растителните диети.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Spirulina Max

чиста спирулина

синьо-зелени водорасли Спирулина

Благодарение на своето алкализиращо действие, сладководните водорасли спирулина, могат да бъдат подходяща добавка за детоксикация на организма. Тези водорасли съдържат всички незаменими аминокиселини и притежават силно алкализиращо действие. Спирулина са богат източник на протеини,
желязо, цинк, витамин В и фибри.На кого го препоръчваме?
  • Като допълнение към алкализираща диета.
  • За хора, консумиращи големи количества подкиселяващи храни (месо, животински мазнини, рафинирани олио и захар, бяло брашно и др.).
  • Като източник на есенциални аминокиселини

Знаете ли че?

Водораслите са прости растения, с почти съвършен състав, съдържащи витамини (С, Е и В), минерали, аминокиселини и пълноценни белтъчини (протеини). Те са един от най-добрите природни източници на йод, желязо, витамин А и линоленова киселина. Съдържат също витамин В12 и големи количества нуклеинови киселини и хлорофил. Алгите имат отлични антибактериални и регенериращи свойства, което ги прави изключително необходими, като добавки към храната и незаменимо средство за профилактика на много заболявания.


научни изследвания са установили положителната роля на водораслите спирулина, като противовъзпалително и регулиращо мастите в кръвта средство? Следователно, те могат ефективно да допринесат за здравословното поддържане на сърдечно-съдовата система.
60 таблетки

Дозировка
2-4 таблетки дневно преди хранене

Съдържание
Спирулина 500 mg

Пациенти, страдащи от повишена функция на щитовидната жлеза, преди да използват продукти, съдържащи водорасли спирулина, трябва да се консултират с лекар!

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Поради съдържанието на йод на този продукт, хора с всякакъв вид състояние на щитовидната жлеза или проблем, трябва да потърсят квалифицирана медицинска помощ, преди да приемете този лекарствен продукт.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Флората и фауната на сладките води са приятни, за да видите и те са източници на определени хранителни съставки здравни защита. Spirulina Max е продукт, съставен от спирулина водорасли съдържат много витамини, минерални вещества и други полезни съставки, които стимулират нашето здраве ефективно.

Спирулина е генерирана голям интерес към здравето хранителни среди заради невероятната си концентрация на лесноусвоим, качествени хранителни вещества. Това може да се дължи на факта, че спирулина има степен на конверсия на фотосинтезата приблизително три пъти този на почвата базирани растения.
Спирулина е пълен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Това е и един от малкото отлични растителни източници на витамин В12, който обикновено се среща само в животинските тъкани. Като такава, тя е подходяща добавка за вегани, които могат да имат проблеми с получаване на достатъчно В12 в диетата си. Спирулина е богат на витамини А, В1 (тиамин), В2 (рибофлавин), В3 (ниацин), В5 (пантотенова киселина), В6 (пиридоксин), витамин С, витамин D, витамин Е, витамин К, фолиева киселина, биотин и инозитол.

Освен това отлично набор от витамини, спирулина съдържа концентрации на много важни минерали, включително йод, бром, желязо, манган и калий. Това, което прави спирулина Такава е отличен източник на тези жизненоважни микроелементи, е фактът, че много от тях са естествено се съдържа в органични хелатни облигации, увеличаване на тяхната бионаличност. Този естествен хелация може да се дължи на съдържанието на спирулина висока аминокиселина.

Спирулина също съдържа много полезни ензими, и е богат на няколко от най-ефективните антиоксиданти, известни, Комо супероксид dimutase, хлорофил и phytocyanin. Със сушата и цялостен спектър на концентрирани хранителни вещества в лесноусвоим вид, не е чудно, че мнозина се отнасят до като спирулина на природата "супер храна".
стрелка

Spirulina Max - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Spirulina Max
Назад към съдържанието