Spirulina Max - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Spirulina Max
60 таблетки

Дозировка
По 2-4 таблетки, или по предписание.

Съдържание
500мг Спирулина
Алкализиращи синьо-зелени водорасли Спирулина

Формула, съдържаща синь0-зелени водорасли, един един ествествен източник на витамини, като витамините C, E, и B, също така и минерали. Съдържа всички основни аминокиселини. Основна съставка при растителните диети.

На кого го препоръчваме?
Водораслите са прости растения, с почти съвършен състав, съдържащи витамини (С, Е и В), минерали, аминокиселини и пълноценни белтъчини (протеини). Те са един от най-добрите природни източници на йод, желязо, витамин А и линоленова киселина. Съдържат също витамин В12 и големи количества нуклеинови киселини и хлорофил. Алгите имат отлични антибактериални и регенериращи свойства, което ги прави изключително необходими, като добавки към храната и незаменимо средство за профилактика на много заболявания.
Резюме
Флората и фауната на сладките води са приятни, за да видите и те са източници на определени хранителни съставки здравни защита. Spirulina Max е продукт, съставен от спирулина водорасли съдържат много витамини, минерални вещества и други полезни съставки, които стимулират нашето здраве ефективно.

Спирулина е генерирана голям интерес към здравето хранителни среди заради невероятната си концентрация на лесноусвоим, качествени хранителни вещества. Това може да се дължи на факта, че спирулина има степен на конверсия на фотосинтезата приблизително три пъти този на почвата базирани растения.
Спирулина е пълен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Това е и един от малкото отлични растителни източници на витамин В12, който обикновено се среща само в животинските тъкани. Като такава, тя е подходяща добавка за вегани, които могат да имат проблеми с получаване на достатъчно В12 в диетата си. Спирулина е богат на витамини А, В1 (тиамин), В2 (рибофлавин), В3 (ниацин), В5 (пантотенова киселина), В6 (пиридоксин), витамин С, витамин D, витамин Е, витамин К, фолиева киселина, биотин и инозитол.

Освен това отлично набор от витамини, спирулина съдържа концентрации на много важни минерали, включително йод, бром, желязо, манган и калий. Това, което прави спирулина Такава е отличен източник на тези жизненоважни микроелементи, е фактът, че много от тях са естествено се съдържа в органични хелатни облигации, увеличаване на тяхната бионаличност. Този естествен хелация може да се дължи на съдържанието на спирулина висока аминокиселина.

Спирулина също съдържа много полезни ензими, и е богат на няколко от най-ефективните антиоксиданти, известни, Комо супероксид dimutase, хлорофил и phytocyanin. Със сушата и цялостен спектър на концентрирани хранителни вещества в лесноусвоим вид, не е чудно, че мнозина се отнасят до като спирулина на природата "супер храна".

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Поради съдържанието на йод на този продукт, хора с всякакъв вид състояние на щитовидната жлеза или проблем, трябва да потърсят квалифицирана медицинска помощ, преди да приемете този лекарствен продукт.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието