ProBio Balance - Каливита

Към съдържанието

ProBio Balance

ProBio Balance
Пробиотици Каливита
синбиотиок за възстановяване на чревната флора

60 дъвчащи таблетки
Количество на склад: 49
53.50 Lev
синбиотиок за възстановяване на чревната флора

ProbioBalance е комплексна формула (синбиотиок), съдържаща пробиотици от три вида пробиотични бактерии: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum и Lactobacillus rhamnosus) и пребиотици - фруктоолигозахариди. Продуктът се предлага под формата на таблетки за смучене с аромат на череша. Идеален за хора, които имат проблеми с преглъщането на големи таблетки.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Probio Balance

синбиотиок

синбиотиок за възстановяване на чревната флора

Функционирането на дебелото черво и здравето на човека са тясно свързани, което се дължи основно на множеството биохимични процеси, протичащи в червата. Доминирането на гнилостни бактерии произвеждащи вредни вещества (например токсини, метан, амоняк и т. н.), може да доведе до развитието на много болести. Тези вредни процеси могат да бъдат блокирани успешно от т. нар. пробиотици. Това са онези полезни микроорганизми, които издържат на разрушителните ефекти на стомашните киселини, жлъчните киселини и храносмилателните ензими, достигащи живи до дебелото черво, и които са в състояние да се колонизират
и размножават. ProbioBalance е синбиотик и се предлага под формата на лесни за използване таблетки за дъвчене, с вкус на череша. Формулата е идеална и за деца, тъй като веднъж сдъвкана, таблетката по-трудно може да се погълне неправилно. Няма противопоказания и може безопасно да се прилага от всички.


На кого го препоръчваме?
  • За възстановяване на чревната флора след антибиотично лечение.
  • За поддържане на бактериалното равновесие на чревната флора, включително и за профилактика, по време на пътуване.

Знаете ли че?
Добре известно е, че 80% от нашата имунна система се намира в червата, поради което баланса на нашата микрофлора е особено важен. В идеалния случай, полезните бактерии са в по-голямо количество от това на вредните микроорганизми в тялото ни, но въпреки това тази идеална ситуация може лесно да бъде разстроена.
Функционирането на дебелото черво и здравето на човека са тясно свързани, което се дължи основно на множеството биохимични процеси, протичащи в червата. Доминирането на гнилостни бактерии произвеждащи вредни вещества (например токсини, метан, амоняк и т.н.) може да доведе до развитието на много болести. Тези вредни процеси могат да бъдат блокирани успешно от т. нар. пробиотици. Това са онези полезни микроорганизми, които издържат на разрушителните ефекти на стомашните киселини, жлъчните киселини и храносмилателните ензими, достигащи живи до дебелото черво и които са в състояние да се колонизират и размножават.
Какво може да повреди нашата чревна флора?
• Един от най-честите вредни фактори е лечението с антибиотици, тъй като те унищожават не само патогените, но и полезните микроорганизми.
• Пушенето.
• Повишеният стрес.
• Консумирането на твърде пикантни и мазни храни.
• Прекомерната консумация на алкохол.
• Среща с чужди „бактериални култури” (например при смяна на местопребиваването).
• Както и други „диарични” състояния (например, лошо храносмилане).
Какво можем да направим, за да възстановим баланса си?
Едно добро решение е приемът на пробиотични бактерии и пребиотици. Пробиотиците са полезни микроорганизми, които оцеляват на разрушителното действие на стомашните киселини, жлъчните киселини и храносмилателните ензими, запазвайки способността си да се размножават в дебелото черво, като по този начин благоприятстват състоянието на чревната флора. Пребиотиците са сложни въглехидрати и незаменима храна за пробиотиците. Формули, съдържащи едновременно пробиотици и пребиотици се наричат синбиотици.
ProbioBalance е сложна формула, съдържаща 3 пробиотични щама (Lb. Ацидофилус, LB. Rhamnosus и B. Longum) при концентрация от 4 милиарда CFU (колонообразуващи единици). Въпреки това ProbioBalance съдържа по-голям брой полезни чревни бактерии в сравнение с много други формули и може да се прилага безопасно, тъй като не може да се предозира. Всеки един от използваните бактериални щамове се намира в естествената храносмилателната система на човека. В допълнение към полезните щамове, формулата съдържа и т. нар. пребиотици (фрукто-олигозахариди). Пребиотиците не са бактерии, а сложни въглехидрати, които са незаменима храна на пробиотиците. След поглъщане те достигат непокътнати до дебелото черво и въпреки че оттам преминава цялата усвоена храна, там има относителен “хранителен дефицит”. Те могат да бъдат изключително полезна храна за бактериите, насърчавайки размножаването на пробиотиците. Формули съдържащи пробиотици и пребиотици, се наричат синбиотици.
CaliVita® ProbioBalance е синбиотик и се предлага под формата на лесни за използване таблетки за дъвчене, с вкус на череша. Формулата е идеална и за деца, тъй като веднъж сдъвкана таблетката по-трудно може да се погълне неправилно. Няма противопоказания и може безопасно да се прилага от всички.

някои щамове на Lactobacilus може да намалят честотата на алергичните симптоми и проявите на екзема в детска възраст?

ИЗТОЧНИЦИ
* a gyártás időpontjában
** в момента на производството
60 дъвчащи таблетки

Дозировка
1-2 дъвчащи таблетки дневно

Съдържание
Пробиотична култура CFU: 4 miliardy
Фрукто-олигозахариди 25 mg

Ако страдате от сериозно стомашно-чревно заболяване (например язва, болест на Крон), се консултирайте с лекар преди да ползвате продукта. В случай на диария, независимо от употребата на продукта, спазвайте общите мерки (консумирайте голямо количество течности)!

ВНИМАНИЕ!
  • В случай на диария, освен като ProbioBalance, щедри мерки като голяма течност потребление също трябва да се вземат!
  • В случай на сериозни стомашно-чревни заболявания (например язва, болест на Крон) се потърси медицинска помощ преди да го прилагат!
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Про и пребиотик /дъвчащи таблетки/

Добре известно е, че 80% от нашата имунна система се намира в червата, поради което баланса на нашата микрофлора е особено важен. В идеалния случай, полезните бактерии са в по-голямо количество от това на вредните микроорганизми в тялото ни, но въпреки това тази идеална ситуация може лесно да бъде разстроена.

ProbioBalance е сложна формула, която предвижда три пробиотични бактериални щамове и допълнителни пребиотици за здравословен баланс на чревната флора и имунната система. Благодарение на своя приятен вкус, че е лесно да се консумират дори и за деца.

Чревната флора се състои от бактериални видове, които са колонизирани на лигавицата на червата. Има няколко стотин бактерията видове като че на дебелото черво, които живеят в симбиоза с приемащата тялото, те обща маса може да надвишава сумата от 1,5 кг. Те имат многостранна роля: те могат да създадат баланса на чревната функции, може да помогне за усвояването и използването на някои хранителни вещества, може да насърчи съответния перистална движение, могат да произвеждат витамини (К, В, фолиева киселина), освен това, тъй като 70% на имунните вещества се синтезира в червата, те могат значително да подпомага нормалното функциониране на имунната система, както и.

За правилното функциониране на пробиотици, са необходими твърде пребиотици. Пребиотиците са сложни въглехидрати, които като единствената храна на пробиотиците са в състояние да стимулира техния растеж и насърчаване на тяхната колонизация.

В идеалния случай, черва и бактерии, които живеят там, са в състояние на баланс, което може лесно да се разстрои от външни обстоятелства. Ако балансът се наруши, нормално иначе присъстват патогенни бактерии и други микроорганизми могат да се размножават по-бързо, за да е в ущърб на полезни бактерии. Основната причина за дразнене на баланс е най-вече на стреса, дефектни диета, антибиотични терапии, както и различни диарийни заболявания (например по време на пътуване).

ProbioBalance е комплекс с формула (т.нар симбиоза). Тя съдържа три пробиотични щамове (Lb. ацидофилус, Lb. rhamnosus и B. Longum) в 4 милиарда зародиш номер, допълнени с пребиотици (фруктоолигозахарид). Поради сдъвкване си формула и мек плодов вкус е лесен за използване, идеален дори и за деца, тъй като, когато дъвчат, че е по-трудно да го погълнат по грешен начин. Поради своята повишена брой зародиши ние препоръчваме особено това след антибиотична терапия, както и по време на пътувания.
стрелка

ProBio Balance - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Probio Balance
Назад към съдържанието