Vital 0 - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Vital 0

Vital 0
Мултивитамини Каливита
Мултивитамини за кръвна група 0

90 таблетки
Незабавен достъп
50,00 лв
кръвен тест
Допълване на диета, съвместима с кръвната група 0

Оптимално количество активни съставки от естествен произход и осигуряващи добавянето на витамини, минерали и лечебни растения, специално за кръвна група 0.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Vital 0

витамини за кръвна група 0

Хората с кръвна група 0, която се е появила най-рано в хода на еволюцията, са се приспособили да се хранят предимно с месо. По този начин те лесно могат да задоволят своите потребности от желязо, но имат нужда от суплементиране на витамините от група В. Продуктът Vital 0 е създаден според специфичните потребности на хората от тази кръвна група и съдържа необходимите витамини и растителни екстракти от юка, куркума и хрян.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • За ежедневно поддържане на здравословните физиологични процеси и съхраняване на виталността;
  • за подкрепа на имунната система;
  • за повишаване на съпротивителните сили в сезона на грипа и простудните заболявания;
  • като допълнение към храната според кръвната група за хора с кръвна група 0;
  • за по-добро възстановяване след боледуване.

ДЕФИЦИТИ
Общите симптоми на витаминен недостиг включват: отслабена имунна система, отпадналост, уморяемост, депресия, неразположение, намалена физическа и умствена работоспособност.

Кръвна група 0

Кръвна група 0 е най-старата и често срещана група, на която съответстват богати на месо храни. Месната храна създава алакална реакция в дебелото черво и следователно условия за гниене и получаване на токсични вещества. Затова само в продукта Vital 0 е включена юка за детоксикация. В продукта са застъпени екстракти, успокояващи стомашната лигавица – сладко коренче, куркума, магданоз и др. Хората от тази кръвна група имат по-голяма нужда от витамин В, необходим за балансиране на страничните влияния, предизвикани от голямата консумация на месо (например възпаления на ставите). Продукта Vital 0 съдържа общо 41 различни съставки и активни елементи.

Индивидуално здраве.
Хрянът притежава антибактериално и антивирусно действие благодарение на гликозидите, които се съдържат в него?
90 таблетки

Дозировка
3х1 таблетка дневно, след хранене

Съдържание
Vital 0 състав / таблетка
Бета каротин 1,2мг
Витамин C 60 мг
Витамин B1 1.4 мг
Витамин B2 1.6 мг
Ниацин 18 мг
Пантотенова киселина 5 мг
Витамин B6 2 мг
Фолиева киселина 50 мкг
Витамин B12 1 мкг
Холин 20 мг
Инозитол 20 мг
ПАБК 5 мг
Биотин 40 мкг
Рутин 4 мг
Цитрусов
биофлавоноиден к-с 4 мг
Хесперидинов
комплекс 50 мг
Йод 80 мкг
Калций 213.2 мг
Магнезий 50 мг
Желязо 3 мг
Мед 0.5 мг
Цинк 5 мг
Хром 20 мкг
Селен 15 мкг
Манган 2 мг
Молибден 80 мкг
Бор 50 мкг
Силиций 1 мг
L-Глутатионов комплекс 5 мг
L-Цистеин 20 мг
Корен от юка на прах 30 мг
Сладък корен
екстракт (4:1) 10 мг
Куркума екстракт
(стд. 9% куркумин) 5.0 мг
Листа от магданоз 50.мг
Плод слива 20 мг
Плод черна боровинка 20 мг
Корен хрян 15 мг

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: микрокристална целулоза (стабилизатор), калиев малат (източник на калий), натрий кроскармелоза (пълнител), антислепващи агенти (стеаринова к-на, магнезиев стеарат), глазиращи агенти (хидроксипропил метилцелулоза, пропилен гликол, триацетин)

Мултивитамини за кръвна група 0

В Vital линия на продукти е ефективен, индивидуализиран мултивитамини формула с повече от 40 активни съставки. Те са били усложнява според най-новите научни резултати, както и на конституционните характеристики и витамин / минерални изисквания на отделните видове кръвни. Те съдържат здравословни подкрепа билки, както добре.

Последно научно изследване показа, че различните видове кръвни могат да имат малко по-различни хранителни нужди за оптимално здраве и метаболитен функциониране. The CaliVita® "Vital" линия на мултивитамини е специално разработен, за да помогне за "по поръчка" хранителна подкрепа за всеки отделен вид кръв. Всеки член на това семейство, включително Vital A, Vital B, Vital AB, и Vital O, съдържа много изчерпателна гама от най-високо качество витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и полезни билки, получен само от фармацевтично качество суровини, и смесени и при най-строги одобрен от FDA за контрол на качеството околната среда. Резултатът е по-високо качество на храненето формулиран с вашата кръвна група в ума.

Кръвна група "0"

Дали това мислех, че това е кръвна група да разработи първата в хода на еволюцията, и изглежда да бъдат адаптирани, за да се яде месо. Като такива, тип O може да бъде добре снабден с мастноразтворимите витамини, желязо и витамин C, обаче увеличава B витамин може да бъде полезно. За да допринесе за подпомагането на оптимално здраве, специални билкови екстракти като юка, магданоз, куркума, хрян и женско биле може да се окажат полезни за Type O лица. Vital 0 предлага 41 различни елементи и активни агенти в общо.
стрелка

Vital 0 - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Vital 0
Назад към съдържанието