Vital 0 - Каливита

Към съдържанието

Vital 0

Vital 0
Мултивитамини Каливита
Мултивитамини за кръвна група 0

90 таблетки
Количество на склад: 61
59.00 Lev
кръвен тестДопълване на диета, съвместима с кръвната група 0

Оптимално количество активни съставки от естествен произход и осигуряващи добавянето на витамини, минерали и лечебни растения, специално за кръвна група 0.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Vital 0

витамини за кръвна група 0

Мултивитамини за кръвна група 0

Кръвна група 0 е еволюирала първа и се предполага, че е по-податлива на месна диета. Така че, ако сте с кръвна група 0, пуснете се по течението и вземете Vital 0. Всяка таблетка съдържа изчерпателна гама от микронутриенти, специално формулирани за хора с кръвна група 0.На кого го препоръчваме?
  • За ежедневно поддържане на здравословните физиологични процеси и съхраняване на виталността;
  • за подкрепа на имунната система;
  • за повишаване на съпротивителните сили в сезона на грипа и простудните заболявания;
  • като допълнение към храната според кръвната група за хора с кръвна група 0;
  • за по-добро възстановяване след боледуване.

Знаете ли че?

Кръвна група 0

Кръвна група 0 е най-старата и често срещана група, на която съответстват богати на месо храни. Месната храна създава алакална реакция в дебелото черво и следователно условия за гниене и получаване на токсични вещества. Затова само в продукта Vital 0 е включена юка за детоксикация. В продукта са застъпени екстракти, успокояващи стомашната лигавица – сладко коренче, куркума, магданоз и др. Хората от тази кръвна група имат по-голяма нужда от витамин В, необходим за балансиране на страничните влияния, предизвикани от голямата консумация на месо (например възпаления на ставите). Продукта Vital 0 съдържа общо 41 различни съставки и активни елементи.

Индивидуално здраве.
Хрянът притежава антибактериално и антивирусно действие благодарение на гликозидите, които се съдържат в него?
90 таблетки

Дозировка
3х1 таблетка дневно, след хранене

Съдържание
Калций 213.2 mg
Витамин C 60 mg
Магнезий 50 mg
Листа от магданоз 50 mg
Хесперидинов комплекс 50 mg
Юка 30 mg
Слива 20 mg
Плод от черна боровинка 20 mg
Холин битартарат 20 mg
Инозитол 20 mg
L-Цистеин 20 mg
Ниацинамид 18 mg
Корен от хрян 15 mg
Екстракт от сладко коренче 10 mg
Екстракт от куркума 5 mg
L-Глутатион 5 mg
Цинк 5 mg
PABA (пиро-амид-бензоена киселина) 5 mg
Рутин 4 mg
Цитрусов биофлавоноид на прах 4 mg
Пантотенова киселина 3 mg
Желязо 3 mg
Витамин B6 2 mg
Манган 2 mg
Витамин B2 1.6 mg
Тиамин 1.4 mg
Бета-каротин 1.2 mg
Силиций 1 mg
Мед 0.5 mg
Йод 80 µg
Молибден 80 µg
Фолиева киселина 50 µg
Бор 50 µg
Биотин 40 µg
Хром 20 µg
Селен 15 µg
Витамин B12 1 µg


Мултивитамини за кръвна група 0

В Vital линия на продукти е ефективен, индивидуализиран мултивитамини формула с повече от 40 активни съставки. Те са били усложнява според най-новите научни резултати, както и на конституционните характеристики и витамин / минерални изисквания на отделните видове кръвни. Те съдържат здравословни подкрепа билки, както добре.

Последно научно изследване показа, че различните видове кръвни могат да имат малко по-различни хранителни нужди за оптимално здраве и метаболитен функциониране. The CaliVita® "Vital" линия на мултивитамини е специално разработен, за да помогне за "по поръчка" хранителна подкрепа за всеки отделен вид кръв. Всеки член на това семейство, включително Vital A, Vital B, Vital AB, и Vital O, съдържа много изчерпателна гама от най-високо качество витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и полезни билки, получен само от фармацевтично качество суровини, и смесени и при най-строги одобрен от FDA за контрол на качеството околната среда. Резултатът е по-високо качество на храненето формулиран с вашата кръвна група в ума.

Кръвна група "0"

Дали това мислех, че това е кръвна група да разработи първата в хода на еволюцията, и изглежда да бъдат адаптирани, за да се яде месо. Като такива, тип O може да бъде добре снабден с мастноразтворимите витамини, желязо и витамин C, обаче увеличава B витамин може да бъде полезно. За да допринесе за подпомагането на оптимално здраве, специални билкови екстракти като юка, магданоз, куркума, хрян и женско биле може да се окажат полезни за Type O лица. Vital 0 предлага 41 различни елементи и активни агенти в общо.

ДЕФИЦИТИ
Общите симптоми на витаминен недостиг включват: отслабена имунна система, отпадналост, уморяемост, депресия, неразположение, намалена физическа и умствена работоспособност.
стрелка

Vital 0 - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Vital 0
Назад към съдържанието