Vital 0 - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Vital 0
90 таблетки

Дозировка: 3x1 таблетка дневно след хранене

Vital 0 състав / таблетка
Бета каротин 1,2мг
Витамин C 60 мг
Витамин B1 1.4 мг
Витамин B2 1.6 мг
Ниацин 18 мг
Пантотенова киселина 5 мг
Витамин B6 2 мг
Фолиева киселина 50 мкг
Витамин B12 1 мкг
Холин 20 мг
Инозитол 20 мг
ПАБК 5 мг
Биотин 40 мкг
Рутин 4 мг
Цитрусов
биофлавоноиден к-с 4 мг
Хесперидинов
комплекс 50 мг
Йод 80 мкг
Калций 213.2 мг
Магнезий 50 мг
Желязо 3 мг
Мед 0.5 мг
Цинк 5 мг
Хром 20 мкг
Селен 15 мкг
Манган 2 мг
Молибден 80 мкг
Бор 50 мкг
Силиций 1 мг
L-Глутатионов комплекс 5 мг
L-Цистеин 20 мг
Корен от юка на прах 30 мг
Сладък корен
екстракт (4:1) 10 мг
Куркума екстракт
(стд. 9% куркумин) 5.0 мг
Листа от магданоз 50.мг
Плод слива 20 мг
Плод черна боровинка 20 мг
Корен хрян 15 мг
Мултивитамини за кръвна група 0

Оптимално количество активни съставки от естествен произход и осигуряващи добавянето на витамини, минерали и лечебни растения, специално за кръвна група 0.

На кого го препоръчваме?
Кръвна група 0 е най-старата и често срещана група, на която съответстват богати на месо храни. Месната храна създава алакална реакция в дебелото черво и следователно условия за гниене и получаване на токсични вещества. Затова само в продукта
Vital 0 е включена юка за детоксикация. В продукта са застъпени екстракти, успокояващи стомашната лигавица – сладко коренче, куркума, магданоз и др. Хората от тази кръвна група имат по-голяма нужда от витамин В, необходим за балансиране на страничните влияния, предизвикани от голямата консумация на месо (например възпаления на ставите). Продукта Vital 0 съдържа общо 41 различни съставки и активни елементи.
Резюме
В Vital линия на продукти е ефективен, индивидуализиран мултивитамини формула с повече от 40 активни съставки. Те са били усложнява според най-новите научни резултати, както и на конституционните характеристики и витамин / минерални изисквания на отделните видове кръвни. Те съдържат здравословни подкрепа билки, както добре.


Последно научно изследване показа, че различните видове кръвни могат да имат малко по-различни хранителни нужди за оптимално здраве и метаболитен функциониране. The CaliVita® "Vital" линия на мултивитамини е специално разработен, за да помогне за "по поръчка" хранителна подкрепа за всеки отделен вид кръв. Всеки член на това семейство, включително Vital A, Vital B, Vital AB, и Vital O, съдържа много изчерпателна гама от най-високо качество витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и полезни билки, получен само от фармацевтично качество суровини, и смесени и при най-строги одобрен от FDA за контрол на качеството околната среда. Резултатът е по-високо качество на храненето формулиран с вашата кръвна група в ума.

Кръвна група "О"

Дали това мислех, че това е кръвна група да разработи първата в хода на еволюцията, и изглежда да бъдат адаптирани, за да се яде месо. Като такива, тип O може да бъде добре снабден с мастноразтворимите витамини, желязо и витамин C, обаче увеличава B витамин може да бъде полезно. За да допринесе за подпомагането на оптимално здраве, специални билкови екстракти като юка, магданоз, куркума, хрян и женско биле може да се окажат полезни за Type O лица. Vital O предлага 41 различни елементи и активни агенти в общо.
Назад към съдържанието