MagneZi B6 - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
MagneZi B6
90 таблетки

Дозировка
1 таблетка дневно

MagneZi B6 състав /таблетка:
Магнезий 100 mg
Цинк 5 mg
Витамин B6 5 mg
магнезий с цинк и витамин B6

MagneZi B6 съдържа добре познатите, перфектно допълващи се съставки магнезий, витамин B6 и цинк, които сме събрали за вас в лесно достъпна форма за комплексна и насочена подкрепа на мускулите и нервната система.

На кого го препоръчваме?
- На спортисти и хора, извършващи тежък физически труд,
- при голяма загуба на течности (обилно изпотяване),
- при значимо умствено натоварване, например по време на изпити или стрес на работното място,
- при активен начин на живот,
- при небалансиран хранителен режим (недостатъчен прием на зеленчуци и плодове, отслабващи диети, вегетарианство),
- при бременност и кърмене,
- при редовна консумация на алкохол,
- на всеки, който желае да получи допълнително енергия в изморителни дни.

Дефицити

Симптомите на магнезиев дефицит включват:
мускулни спазми, потрепване на клепачите, умора, безсъние, раздразнителност, проблеми с концентрацията, кардиологични проблеми.

Знаете ли?
Една таблетка MagneZi B6 ви осигурява толкова магнезий, колкото се съдържа в 1 литър мляко!

според изследователите, в идеалния случай нашият организъм съдържа 25 грама магнезий, от които половината са складирани в костите? В случай на дефицит на магнезий той се извлича от костните депа за да се поддържа неговото нормално ниво в кръвта.
Резюме:
Възможно ли е да живееш в забързаното-забързан живот, с много стрес, значително психическо и / или физическо натоварване? Тогава формулата MagneZi B6 е специално за вас! Активните му съставки подпомагат правилното функциониране на нервност и мускулната система, освен това те са необходими за производствените процеси, метаболитни и енергийни. Здраве, енергия и огромна работоспособност.

Магнезият е четвъртият най-често елемент, който се съдържа в нашето тяло. Има 25-30 мг магнезий в тялото на възрастен човек, около нейната 60% може да се намери в костната структура, докато 30% от мускулната структура. Магнезият е необходим за поддържане на здрава структура на костите и зъбите. Той активира редица ензими, особено тези, които участват в производството на енергия процеси на тялото на. Той участва в синтеза на протеини, в нормални клетки делене, в балансирано функциониране на нервната система и също така е необходимо за поддържане на нормални функции мускул. Ето защо, най-често основната му роля може да е във функционирането на мускулите под формата на миастения и спазмофилия. В допълнение, подходяща магнезиев доставка спомага за поддържане на нормално кръвно налягане.

Витамин В6, които поради тяхната синергия се използва често като "помощник" на магнезий в хранителните добавки, и има и няколко роли в тялото ни. Освен играе важна роля в протеин-, на въглехидрати и мазнини метаболизъм и изграждането на кръвта, имунни функции и деленето на клетките, също така е важно за балансираното функциониране на нервната система.

Цинкът, който е активатор на важни ензими, участва в естествения механизъм на отбраната, в допълнение, като антиоксидант той блокира вредните окислителни процеси, протичащи в организма. Тъй като няма голямо цинк магазин в тялото, непрекъснато добавки е необходимо.

MagneZi B6 се препоръчва на всички, изложени на повишена физическа (спортисти и хора, извършващи друг тежък физически труд) или психическа (стрес на работното място, по време на изпита периоди) щам. Формулата може да предлага и полезна помощ в други продължителни, стресови ситуации, трескав живот.

ВНИМАНИЕ!
Формулата не се препоръчва в случай на бъбречна недостатъчност.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието