MagneZi B6 - Каливита

Към съдържанието

MagneZi B6

MagneZi B6
Минерали и микроелементи Каливита
магнезий и цинк + витамин b6

90 таблетки
Количество на склад: 108
34.50 Lev
стресЖивеете ли в постоянна бързаме, сте изложени на стрес, страдате от емоционално напрежение и умора? Формулата MagneZi B6 е това, от което се нуждаете! Неговите активни съставки подпомагат правилното функциониране на нервната система и мускулната система и са от съществено значение за правилното протичане на обменните процеси. Те ще ви дадат сила и енергия за работа!
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Magnezi B6

магнезий, цинк и витамин B6

магнезий и цинк + витамин B6

Ако водите трескав живот, изпълнен със стрес, психическо и/или физическо напрежение, формулата MagneZi B6 е специално за вас.

Магнезият, витамин В6 и цинкът формират добре позната тройка от активни съставки, които перфектно работят заедно.

Витамин В6 играе първостепенна роля във функционирането на нервната система.

Магнезият активира няколко ензима, участващи в процесите на производство на енергия, включително в балансираното функциониране на нервната система и в процеса на мускулното съкращение.

Цинкът, като антиоксидант, блокира вредните оксидативни процеси в организма. Тъй, като в тялото няма големи депа за натрупване на резерви от цинк, неговата редовна суплементация е много важна.

Продуктът е разработен в лесно усвоима форма, предназначена да подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система и е необходим за обмяната на веществата и производството на енергия.

Здраве, енергия и огромна работоспособност!На кого го препоръчваме?
 • На всички, които са изложени на повишено физическо натоварване (атлети, хора, извършващи тежък физически труд) или психическо (стрес на работното място, изпити) напрежение
 • За всички, които искат да добият нова енергия в изтощителното си ежедневие

Знаете ли че?

Една таблетка MagneZi B6 ви осигурява толкова магнезий, колкото се съдържа в 1 литър мляко!


Според изследователите, в идеалния случай нашият организъм съдържа 25 грама магнезий, от които половината са складирани в костите?

В случай на дефицит на магнезий той се извлича от костните депа, за да се поддържа неговото нормално ниво в кръвта.
90 таблетки

Дозировка
1 таблетка дневно

Съдържание
Магнезий 100 mg
Витамин B6 5 mg
Цинк 5 mg

Пациентите с бъбречни заболявания не трябва да приемат този продукт!

ВНИМАНИЕ!
 • Формулата не се препоръчва в случай на бъбречна недостатъчност.
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
 • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
 • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
магнезий с цинк и витамин B6

MagneZi B6 съдържа добре познатите, перфектно допълващи се съставки магнезий, витамин B6 и цинк, които сме събрали за вас в лесно достъпна форма за комплексна и насочена подкрепа на мускулите и нервната система.

На кого го препоръчваме?
 • На спортисти и хора, извършващи тежък физически труд,
 • при голяма загуба на течности (обилно изпотяване),
 • при значимо умствено натоварване, например по време на изпити или стрес на работното място,
 • при активен начин на живот,
 • при небалансиран хранителен режим (недостатъчен прием на зеленчуци и плодове, отслабващи диети, вегетарианство),
 • при бременност и кърмене,
 • при редовна консумация на алкохол,
 • на всеки, който желае да получи допълнително енергия в изморителни дни.

Резюме:
Възможно ли е да живееш в забързаното-забързан живот, с много стрес, значително психическо и / или физическо натоварване? Тогава формулата MagneZi B6 е специално за вас! Активните му съставки подпомагат правилното функциониране на нервност и мускулната система, освен това те са необходими за производствените процеси, метаболитни и енергийни. Здраве, енергия и огромна работоспособност.

Магнезият

Магнезият е четвъртият най-често елемент, който се съдържа в нашето тяло. Има 25-30 мг магнезий в тялото на възрастен човек, около нейната 60% може да се намери в костната структура, докато 30% от мускулната структура. Магнезият е необходим за поддържане на здрава структура на костите и зъбите. Той активира редица ензими, особено тези, които участват в производството на енергия процеси на тялото на. Той участва в синтеза на протеини, в нормални клетки делене, в балансирано функциониране на нервната система и също така е необходимо за поддържане на нормални функции мускул. Ето защо, най-често основната му роля може да е във функционирането на мускулите под формата на миастения и спазмофилия. В допълнение, подходяща магнезиев доставка спомага за поддържане на нормално кръвно налягане.

Витамин В6

Витамин В6, които поради тяхната синергия се използва често като "помощник" на магнезий в хранителните добавки, и има и няколко роли в тялото ни. Освен играе важна роля в протеин-, на въглехидрати и мазнини метаболизъм и изграждането на кръвта, имунни функции и деленето на клетките, също така е важно за балансираното функциониране на нервната система.

Цинк

Цинкът, който е активатор на важни ензими, участва в естествения механизъм на отбраната, в допълнение, като антиоксидант той блокира вредните окислителни процеси, протичащи в организма. Тъй като няма голямо цинк магазин в тялото, непрекъснато добавки е необходимо.

MagneZi B6 се препоръчва на всички, изложени на повишена физическа (спортисти и хора, извършващи друг тежък физически труд) или психическа (стрес на работното място, по време на изпита периоди) щам. Формулата може да предлага и полезна помощ в други продължителни, стресови ситуации, трескав живот.

ДЕФИЦИТИ
Симптомите на магнезиев дефицит включват: мускулни спазми, потрепване на клепачите, умора, безсъние, раздразнителност, проблеми с концентрацията, кардиологични проблеми.
стрелка

MagneZi B6 - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
MagneZi B6
Назад към съдържанието