Virago - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
VirAgo
90 таблетки

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

VirAgo състав/капсула:
Маслинови листа екстракт 80.0 мг
(стд. 15% олеуропеин)
L-лизин 80.0 мг
Кора от котешки нокът екстракт 60.0 мг
(стд. 4% оксиндолови алкалоиди)
Кора от Пау д’Арко екстракт 4:1 30.0 мг
(стд. 3% алкалоиди)
Корен от ехинацея екстракт 25.0 мг
(стд. 3.5% ехинакозиди)
Цинк 10.0 мг
Вираго - комплексен имуномодулатор

VirAgo е хранителна добавка, чиито активни съставки имат синергично действие със следните ефекти:
• Общо укрепващ.
• Неспецифично имуностимулиращ.
• Антибактериален.
• Антивирусен.
• Антимикотичен.
• Антипаразитен.
• Антитуморен.

Ролята на имунната система е от решаващо значение за предпазването ни от болести. Неадекватното функциониране на имунната система дава възможност на инфекцията да се развие. Това от своя страна води до все по-силното отслабване на имунната система. Умствената и емоционална дейност силно влияят върху състоянието на имунната система. Стресът е фактор, който може да доведе да отслабване на съпротивителните сили на организма. Недостигът на някои хранителни вещества при диетите за отслабване, както и рязкото напълняване, също влошават функциите на имунната система. В началото на проблема чувстваме умора, нямаме настроение и все по-често ни се случват инфекции (бактериални, вирусни, гъбични...) По-нататък се появяват симптоми от ревматоиден характер или алергии. Най-доброто решение за профилактика на болестта, е чрез укрепване на имунната система. Естественият начин да се помогне на имунната система е консумирането на подходящи растения, минерали и аминокиселини. VirAgo е комплексна формула с доказана ефективност за укрепване и стимулиране на имунната система. Продуктът представлява комбинация от стандартизирани екстракти от лечебни растения, лизин и цинк.
Резюме
Virago, поради своя състав, оказва ефективна подкрепа на здравословното функциониране на имунната ни система. Ние го препоръчвам за гостите, които желаят да имат по-сложна отбраната, или често са изправени пред ситуации, в които тялото ни се нуждае от помощ.

Тялото има естествена тенденция да се противодейства на разрушителните влияния на метаболизма и върна към здравословен състояние на равновесие. Това нормално, здраво състояние на функциониране се нарича хомеостаза. Един от най-важните инструменти на тялото използва за улесняване подобряване и поддържане на хомеостаза е имунната система. Имунната система има за задача да се справи с най-силните разрушителни влияния върху хомеостазата. Една силна имунна система е жизнено Затова за здрава здраве. CaliVita ® Virago съдържа естествени, билкови съставки, които са предназначени да помогне за предоставяне на хранителна помощ за силна имунна система.

Архиви показват, че маслинови листа на дърветата са били използвани за целите на здравеопазването в продължение на хилядолетия. Освен, че са богати на антиоксиданти, и помага за понижаване на липопротеините с ниска плътност (LDL или "лош" холестерол) в кръвта, някои изследвания показват, че маслинови листа може да инхибира патогените репликацията. Аминокиселината лизин допринася за поддържане на производството на антитела в организма. Echinacea, член на семейството на Астер, съдържа няколко полифеноли Това се смята за добър за подкрепа на имунната система и отблъсква инфекции. Проучванията са окуражаващи достатъчно ехинацея Това е често срещана съставка в много настинка. Изследванията са показали доказателства, че алкалоиди, танини и Фитовеществата в котешки нокът, южноамериканско лоза, помагат подпомагане на производството и активността на лимфните клетки, както и на цялостното оптималното функциониране на имунната система. Той може също да показва някои антибиотици, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Кората на южноамериканското дърво Pau D'Arco съдържа над 20 активни съставки, както и някои тестове са показали, че някои от тези съединения могат да имат антибиотик, и противогъбични ефекти. Zinc осигурява хранителна подкрепа за здравословното функциониране на имунната система, и участва в нормално клетъчно делене.

ВНИМАНИЕ!
Консултирайте се с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите.
Този продукт не е предназначен за лечение, предотвратяване или да повлияят на всеки инфекции, заболяване или медицинско състояние. Ако имате каквато и да е здравословен проблем, консултирайте се с квалифицирано медицинско лице.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието