Virago - Каливита

Към съдържанието

Virago

Спрете вируситеСпрете вирусите

Продуктът съдържа екстракт от подбрани лечебни растения, които укрепват имунната система и притежават антибактериални и антивирусни свойства.
Само за членове 25% отстъпка >>
Virago
За добър имунитет
комплексен имуномодулатор

90 таблетки
Количество на склад: 54
75.00 Lev
стрелка
Calivita VirAgo

Пау Д`Арко, Котешки нокът, ехинацея

комплексен имуномодулатор

Ролята на имунната система е от решаващо значение за предпазването ни от болести. Неадекватното й функциониране дава възможност на инфекцията да се развие, което от своя страна води до още по-голямо отслабване на имунната система. Умствената и емоционална дейност, стресът, недостигът на някои хранителни вещества при диетите за отслабване, както и рязкото напълняване, също влошават функциите на имунната система. В началото на проблема чувстваме умора, нямаме настроение и все по-често ни се случват инфекции (бактериални, вирусни, гъбични...). По-нататък се появяват симптоми от ревматоиден характер или алергии. Най-доброто решение за профилактика на болестта, е чрез укрепване на имунната система. Естественият начин да се помогне на имунната система е, консумирането на подходящи растения, минерали и аминокиселини. VirAgo е комплексна формула с доказана ефективност за укрепване и стимулиране на имунната система. Продуктът представлява комбинация от стандартизирани екстракти от лечебни растения, лизин и цинк.На кого го препоръчваме?

• За хора, които се нуждаят от силна подкрепа на имунната система.
• За търсещите комплексна имунна защита.
• За подготовка на имунната система през есента.


Знаете ли че?
VirAgo е хранителна добавка, чиито активни съставки имат синергично действие със следните ефекти:
• Общо укрепващ;
• неспецифично имуностимулиращ; 
• антибактериален; 
• антивирусен; 
• антимикотичен; 
• антипаразитен; 
• антитуморен.

Пау Д`Арко (много популярна билка в Южна Америка), от векове се използва в народната медицина като допълнение към лечението на редица инфекции, астма, диабет и някои форми на рак?
90 таблетки

Дозировка
Препоръчителна доза - 3 по 1 таблетка дневно

Съдържание
Екстракт от листа на Маслиново дърво 80 mg
L-Лизин 80 mg
Екстракт от Котешки нокът 60 mg
Pau d`Arco Екстракт 30 mg
Екстракт от корени на Ехинацея 25 mg
Цинк 10 mg

Продуктът не се препоръчва при бременност и кърмене!
При заболявания на храносмилателната система или при всякакви съмнителни случаи, трябва да се консултирате с вашия лекар!
Не се препоръчва приложение на билката Котешки нокът едновременно с имуносупресиращи медикаменти.

ВНИМАНИЕ!
  • Консултирайте се с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
  • Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите.
  • Този продукт не е предназначен за лечение, предотвратяване или да повлияят на всеки инфекции, заболяване или медицинско състояние. Ако имате каквато и да е здравословен проблем, консултирайте се с квалифицирано медицинско лице.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Вираго - комплексен имуномодулатор


Virago, поради своя състав, оказва ефективна подкрепа на здравословното функциониране на имунната ни система. Ние го препоръчвам за гостите, които желаят да имат по-сложна отбраната, или често са изправени пред ситуации, в които тялото ни се нуждае от помощ.

Тялото има естествена тенденция да се противодейства на разрушителните влияния на метаболизма и върна към здравословен състояние на равновесие. Това нормално, здраво състояние на функциониране се нарича хомеостаза. Един от най-важните инструменти на тялото използва за улесняване подобряване и поддържане на хомеостаза е имунната система. Имунната система има за задача да се справи с най-силните разрушителни влияния върху хомеостазата. Една силна имунна система е жизнено Затова за здрава здраве. CaliVita ® Virago съдържа естествени, билкови съставки, които са предназначени да помогне за предоставяне на хранителна помощ за силна имунна система.

Архиви показват, че маслинови листа на дърветата са били използвани за целите на здравеопазването в продължение на хилядолетия. Освен, че са богати на антиоксиданти, и помага за понижаване на липопротеините с ниска плътност (LDL или "лош" холестерол) в кръвта, някои изследвания показват, че маслинови листа може да инхибира патогените репликацията. Аминокиселината лизин допринася за поддържане на производството на антитела в организма. Echinacea, член на семейството на Астер, съдържа няколко полифеноли Това се смята за добър за подкрепа на имунната система и отблъсква инфекции. Проучванията са окуражаващи достатъчно ехинацея Това е често срещана съставка в много настинка. Изследванията са показали доказателства, че алкалоиди, танини и Фитовеществата в котешки нокът, южноамериканско лоза, помагат подпомагане на производството и активността на лимфните клетки, както и на цялостното оптималното функциониране на имунната система. Той може също да показва някои антибиотици, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Кората на южноамериканското дърво Pau D'Arco съдържа над 20 активни съставки, както и някои тестове са показали, че някои от тези съединения могат да имат антибиотик, и противогъбични ефекти. Zinc осигурява хранителна подкрепа за здравословното функциониране на имунната система, и участва в нормално клетъчно делене.
стрелка

VirAgo Calivita - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
VirAgo
Назад към съдържанието