VitalWoman - Каливита

Към съдържанието

VitalWoman

Vital Woman
За жени
комплекс от билкови екстракти за жизнена жена

60 таблетки
Количество на склад: 31
51.90 Lev
подобрение на либидото
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita VitalWoman

Дамиана, Еднорог и Мака

комплекс от билкови екстракти за жизнена жена

Комплексен растителен препарат за жени, Подпомога възстановяването на оптималното психо-физическо здраве, жизненоважно за сексуалното здраве и нормалния полов живот.
 
Често срещан проблем у хората, живеещи в постоянен стрес е психическото пренапрежение, което влияе негативно на сексуалния живот. Доскоро в медицината беше разпространено схващането, че сексуалните нарушения като импотентност, фригидност, намалено либидо се дължат на психологически причини. Днес знаем, че голяма част от тези проблеми се коренят във влошеното физическо състояние на индивида, предизвикано от неправилно хранене, нездравословен режим на живот, прекомерен стрес, злоупотреба с алкохол, цигари, медикаменти. Някои билки, традиционно използвани в народната медицина, ефективно подпомагат сексуалните функции. Лечебните растения в продукта за жени VitalWoman, като: листа от Дамиана (естествен афродизиак с антидепресивно действие), корен от Тетра (подпомага възстановяването на хормоналния дисбаланс), Корен от Катуаба (Бразилска брока: има общо укрепващо и тонизиращо действие и оказва положително въздействие върху централната нервна система), корен от Мака (засилва сексуалното желание и се използва успешно при безплодие), Лекарски гол корен (има противовъзпалително и антисептично действие), Плод от Назъбена палма (стимулира дейността на матката и яйчниците), корен от същински Еднорог (съдържа сапонин оказващ благотворен ефект върху функциите на матката), Екстракт от Гуарана (съдържа кофеин и има общо укрепващо и тонизиращо действие и стимулира либидото), съчетани в едно, оказват изключително полезно въздействие върху женския организъм.


На кого го препоръчваме?
  • За зареждане на тялото с енергия и повишаване на сексуалната активност при жени;
  • За подпомагане на фертилността и регулиране на месечния цикъл при жените, вкл. за възстановяване на либидото при жени в менопауза;
  • За преодоляване на депресивни състояния, настъпили вследствие на хормонални нарушения.

Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
листата от Дамиана, корените от Еднорог и Мака, в някои древни култури са били използвани като афродизиак?

Според модерните схващания, ефективен подход за облекчаване оплакванията в периода на менопаузата е връщането към природен и по-здравословен начин на живот – правилно хранене, дозирана физическа активност, релаксация и прием на лечебни билки и природни хранителни добавки. Съвременните продукти от естествен произход, съдържат всички необходими съставки в оптимална пропорция.
60 таблетки

Дозировка
1-2 таблетки дневно по време на хранене

Съдържание
Листа от Дамиана 100 mg
Сума 100 mg
Корен от мака 100 mg
Екстракт от гуарана 100 mg
Плод от палма-трион 50 mg
Корен от сарсапарила 50 mg
Плод от Катуаба 25 mg
Корен от еднорог 25 mg

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Този продукт съдържа стимуланти. Като такъв, не трябва да го вземе, ако имате високо кръвно налягане, всякакъв вид сърдечносъдово заболяване, ако страдате от високо кръвно налягане или главоболие, или имате проблеми със съня. Ако не сте сигурни, консултирайте се с вашия лекар преди да приемате този продукт.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Жизнена жена - Биостимулатори за жена


Комплексен растителен препарат за жени, Подпомога възстановяването на оптималното психо-физическо здраве, жизненоважно за сексуалното здраве и нормалния полов живот.

На кого го препоръчваме?
Bитамин Д е особено важно за костната система, тъй като количеството, осигурявано с храната е недостатъчно за женския организъм. От ключово значение е правилното дозиране на олиго-елементите магнезий, бор, хром и цинк, а също така и на някои есенциални мастни киселини и витамин В6. Антиоксидантите – витамините А, С и Е, бета каротен и селен, допринасят за укрепване на имунната система и преодоляване симптомите на заболяването. Билките са също важен елемент от състава на модерните продукти за жени. Полския хвощ действа като диуретик и защитава костите от декалцификация. Сибирския жен-шен стимулира умствените и физически способности и облекчава оплакванията, предизвикани от недостиг на естрогени. Сладкия корен подпомага преодоляването на депресия, работата на черния дроб и имунната система. Китайския Ангелски корен защитава от бактериални и вирусни инфекции и укрепва мускулите на матката. Бенедиктинския трън стимулира продукцията на прогестерон, чрез въздействие върху хипофизата и така укрепва стомаха. Растението Дамиана е естествен афродизиак с антидепресивно действие и диуретични свойства. Корена от Тетра подпомага възстановяването на хормоналния дисбаланс. Корена от Катуаба има общоукрепващо и тонизиращо действие. Корена от Makа засилва сексуалното желание и се използва успешно при безплодие. Лекарски гол корен има антивъзпалително и антисептично действие. Плод от Назъбена палма стимулира дейността на матката и яйчниците. Корен от същински еднорог успешно подпомага преодоляване промените в настроението, получени в резултат от хормонални нарушения при жените. Екстракт от гуарана има общоукрепващо и тонизиращо действие и стимулира либидото.

Формулата съдържа билки, които са били използвани в народната медицина от векове, и са с високо съдържание на витамини и минерали; други техни активни агенти ефективна подкрепа за здрави, жизнени процеси на женското тяло.

Няколко храсти, Южна Америка, като Дамяна, catauba, и мака (понякога наричан "перуански женшен"), са били използвани в продължение на хиляди години от коренното население на Амазонската басейна да помогне за повишаване на сексуалното желание. Съвременната наука е открил, че тези растения съдържат много етерични масла, растителни стероли и уникални алкалоиди, които могат да представляват тяхната съобщава повишаване ефект върху сексуалната жизненост и работоспособност. Guarana съдържа стимулант кофеин, който може да окаже положително влияние върху издръжливостта и физическата работоспособност. Unicorn корен съдържа сапонин, който е предшественик на женския хормон естроген. Друго растение, което може да осигури хранителна подкрепа за нормално, здравословни нива на естроген issuma (Pfaffia paniculata).
стрелка

VitalWoman - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
VitalWoman
Назад към съдържанието