Vitamin E - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Vitamin E 100 IU
100 капсули

Vitamin E състав / таблетка:
Витамин E 100 мг.

Дозировка: 1 мека желатинова капсула дневно
Хранителна добавка - Vitamin E - Витамин Е

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Съдържанието на продукта е изцяло от естествени вещества.

Действие и предназначение: Витамин Е е мощен антиоксидант.

Ние сме изложени на клетъчните-вредните ефекти на свободните радикали, ден след ден. Разрушаващите ефекти се засилват от екологични щети, както и (като смог, цигарен дим, UV радиация, или някои нездравословни храни). Витамин Е е мощен антиоксидант, който помага за поддържане на нормалното функциониране на клетките. Възползвайте се от естествената помощ, че витамин Е може да предложи!

Много учени смятат, че основната причина за стареенето, или най-малко един допълнителен фактор, е вредата, причинена на клетките на нашите тела от силно нестабилни и реактивни атоми, известни като свободни радикали. Обикновено, електрони около ядрото на атома са по двойки. Окислителните процеси в нашето тяло, като например превръщането на храна за енергия, причинява някои от тези атоми да загуби един електрон, като ги превръщат в свободни радикали ... това е, един атом с upaired електрон във външната пръстен. Както електрони имат силно пристрастие да съществува по двойки, а не поединично, на свободните радикали ще открадне електрона се нуждае от още една нормална атом, превръщайки нормално атом в свободен радикал, и като се започне верижна реакция на образуване на свободни радикали. С течение на времето, този процес може да доведе до увреждания в клетъчната функция. Ако достатъчно щети е кауза, клетката може да умре.

Антиоксидантите са вещества, които са в състояние да забави или да прекъсне верижната реакция на образуване на свободни радикали, с умението си да дарят един електрон на свободните радикали, без да стане нестабилна себе си. Един от най-известните антиоксиданти е мастно-разтворими във витамин Е (токоферол).

Освен, че е мощен антиоксидант, витамин Е играе много други важни физиологични роли в нашия метаболизъм. Един от най-важните функции е, че се изисква за по преработка на много няколко други витамини и минерали като витамин А, витамин К и селен. В допълнение към тази роля, тя предоставя ключова подкрепа за двете имунната система и функцията на централната нервна система, както и помага за регулиране на половите хормони. Това е от полза за лица с висока производителност, като спортисти, тъй като поддържа синтеза на протеин и помага забавяне мускулната умора.

Витамин Е могат да бъдат синтезирани в лаборатория, но естествени източници, като например витамин Е, намерени в пшеничен зародиш, бобови растения или яйца, има тенденция да бъде по-лесно за организма да се съхранява. CaliVita® Витамин E, и Mega Витамин E съдържа само най-пресните, най-високо качество на естествен източник на витамин Е

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Някои лекарства може да намали абсорбцията на витамин E. консултирате с Вашия лекар.
Ако страдате от високо кръвно налягане, или има изчакващ операция или операция, да се потърси квалифицирана медицинска помощ, преди да приемете този лекарствен продукт.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието