Vitamin E - Каливита

Към съдържанието

Vitamin E

Vitamin E 100 IU
Витамини Каливита
естествен витамин Е

100 капсули
Количество на склад: 25
28.00 Lev
Витамин Е може да бъде полезен в периода на възстановяване след болестта, тъй като ускорява регенерацията на клетките. Положително влияе върху нервната система и сексуалните функции. Постоянният прием на витамин Е подпомага имунната система. Бодибилдърите и атлетите често увеличават предлагането му, защото поддържа правилното развитие на мускулите, тяхната издръжливост и забавя умората им.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Vitamin E

естествен витамин Е

Vitamin E

Витамин Е оказва благотворно влияние на нервната система, сексуалната потентност, подмладява структурата на кожата, прави косата по-здрава, a ноктите неподатливи на чупене и лющене. Предпазва от поява на груби белези след нараняване или оперативно нарушаване целостта на кожата. Той е отлично средство за подобряване на кръвообращението, защото разширява кръвоносните съдове, възпрепятства повишената склонност към слепване на кръвните плочки, пази от високо кръвно налягане и ускорява изхвърлянето на течностите. Резултати от изследвания са показали, че витамин Е е изключителен антиоксидант. Освен това е полезен за нервната система.На кого го препоръчваме?
  • Всички желаещи да запазят младостта си.
  • След заболявания и състояния на слабост, за да се подпомогне регенерацията на клетките.
  • След натъртвания и изгаряния, за да се ускори процесът на възстановяване на кожата.
  • Спортисти за правилното развитие на мускулите и за увеличаване на мускулната ефективност.

Знаете ли че?

Хранителна добавка - Vitamin E - Витамин Е

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Съдържанието на продукта е изцяло от естествени вещества.

Действие и предназначение: Витамин Е е мощен антиоксидант.

Ние сме изложени на клетъчните-вредните ефекти на свободните радикали, ден след ден. Разрушаващите ефекти се засилват от екологични щети, както и (като смог, цигарен дим, UV радиация, или някои нездравословни храни). Витамин Е е мощен антиоксидант, който помага за поддържане на нормалното функциониране на клетките. Възползвайте се от естествената помощ, че витамин Е може да предложи!

Много учени смятат, че основната причина за стареенето, или най-малко един допълнителен фактор, е вредата, причинена на клетките на нашите тела от силно нестабилни и реактивни атоми, известни като свободни радикали. Обикновено, електрони около ядрото на атома са по двойки. Окислителните процеси в нашето тяло, като например превръщането на храна за енергия, причинява някои от тези атоми да загуби един електрон, като ги превръщат в свободни радикали ... това е, един атом с upaired електрон във външната пръстен. Както електрони имат силно пристрастие да съществува по двойки, а не поединично, на свободните радикали ще открадне електрона се нуждае от още една нормална атом, превръщайки нормално атом в свободен радикал, и като се започне верижна реакция на образуване на свободни радикали. С течение на времето, този процес може да доведе до увреждания в клетъчната функция. Ако достатъчно щети е кауза, клетката може да умре.

Антиоксидантите са вещества, които са в състояние да забави или да прекъсне верижната реакция на образуване на свободни радикали, с умението си да дарят един електрон на свободните радикали, без да стане нестабилна себе си. Един от най-известните антиоксиданти е мастно-разтворими във витамин Е (токоферол).

Освен, че е мощен антиоксидант, витамин Е играе много други важни физиологични роли в нашия метаболизъм. Един от най-важните функции е, че се изисква за по преработка на много няколко други витамини и минерали като витамин А, витамин К и селен. В допълнение към тази роля, тя предоставя ключова подкрепа за двете имунната система и функцията на централната нервна система, както и помага за регулиране на половите хормони. Това е от полза за лица с висока производителност, като спортисти, тъй като поддържа синтеза на протеин и помага забавяне мускулната умора.

Витамин Е могат да бъдат синтезирани в лаборатория, но естествени източници, като например витамин Е, намерени в пшеничен зародиш, бобови растения или яйца, има тенденция да бъде по-лесно за организма да се съхранява. CaliVita® Витамин E, и Mega Витамин E съдържа само най-пресните, най-високо качество на естествен източник на витамин Е
100 tablets

Дозировка
По 1 таблетка на ден

Съдържание
Витамин E 100 I.U.

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Някои лекарства може да намали абсорбцията на витамин E. консултирате с Вашия лекар.
  • Ако страдате от високо кръвно налягане, или има изчакващ операция или операция, да се потърси квалифицирана медицинска помощ, преди да приемете този лекарствен продукт.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
стрелка

Vitamin E - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Vitamin E 100 IU
Назад към съдържанието