Liquid C - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Liquid C

Liquid C + BIOFLAVONOIDS
Витамини Каливита
Течен витамин c с биофлавоноиди, 96 дози

240 мл.
Незабавен достъп
течен витамин С
Формулата съдържа комплекс от антиоксиданти, чиито активни съставки, действащи синергично, осигуряват защита срещу свободните радикали. Благодарение на течната форма на Liquid C се препоръчва за хора, които имат проблеми с преглъщането на големи таблетки или капсули.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Liquid C

натурален витамин С в течност

Течен витамин C


Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips е продукт, съдържащ витамин С, биофлавоноиди и шипки, подсладен с нектар от органично агаве.

Продуктът е без изкуствени оцветители и захар, създаден за всички, които търсят комплексна антиоксидантна защита.
Подходящ е за хората, предпочитащи хранителни добавки в течна форма.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • На възрастни хора, бременни, деца и на онези, които страдат от проблем с гълтането
  • За подсилване на имунната система за склонните към инфекции в студените зимни месеци
  • На живеещите в градове със замърсен въздух
  • На активните и пасивните пушачи и на тези, които консумират по-големи количества алкохол

ДЕФИЦИТИ
Симптомите на дефицит на витамин C включват:
- отслабена имунна система
- податливост към инфекции
- по-бавно възстановяване след боледуване
- забавено заздравяване на рани
- нарушено кръвосъсирване
- кървене от венците
- пиорея (гнойно възпаление на венците)
- мускулни болки

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Храната също може да се обогати с витамини с помощта на Liquid C?
Можете да го добавите например към млечен шейк, кисело мляко или храна, която няма да затопляте; така ще я обогатите и ароматизирате незабелязано.
240 мл.

Дозировка
2,5 мл.

Съдържание
Liquid C+ Bioflavonoids with Rose Hips /2.5 мл:
Витамин C 166.7 мг
Цитрусови биофлавоноиди 166.7 мг
Брашно от шипки 166.7 мг
Рутин 5.5 мг
Хесперидин 5.5 мг
Барбадоска череша(ацерола) на прах 2.8 мг

Неактивни съставки:
*Вещества с естествен произход: пречистена вода, растителен глицерин (овлажнител), органичен нектар от агаве (овкусител), естествен цитрусов аромат, калиев сорбат (консервант).
Преди употреба разклатете добре опаковката! След отваряне, съхранявайте на тъмно и хладно място, тъй като витамин С се разгражда от топлината и светлината.

Внимание!

  • Разклатете добре преди употреба!
  • След отваряне съхранявайте на тъмно и хладно място.
  • Витамин С се разгражда от топлината.


Течно витамин C с биофлавоноиди и шипки


Liquid C е препарат, съдържащ витамин С, биофлавоноиди и шипки, подсладен с нектар от органично агаве, без изкуствени оцветители и захар, създаден за всички, които не само търсят комплексна антиоксидантна защита, но и предпочитат хранителни добавки в течна форма.

На кого го препоръчваме?
Тъй като е лесен за преглъщане, на стари хора, бременни жени, деца и на страдащи от проблеми с гълтането с оглед задоволяване на техните потребности от витамин C,
на склонните към инфекции за подсилване на имунната система,
на всеки в студените зимни месеци,
на активните и пасивни пушачи и на живеещите в селища със замърсен въздух,
на редовно консумиращите алкохол.

Резюме:
Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips е не само един от многото нови видове на витамин С храни, но сложен антиоксидант формула, чиято активна съставки отлично способства за запазването на здравето ни, както и да поддържат нашето общо благосъстояние. Благодарение на течната форма може да е идеален за тези, които прекалено, които не обичат таблетки и капсули форми.

Кой не знае за няколко роли витамин C играе във функционирането на нашето тяло? По време на съставянето на нашия продукт, нашата основна цел е използването на полезните ефекти на витамин С. За да се постигне това, ние също прибягна много субстанции, подпомагащи витамин C.
Такива "helpmates" са добре познати биофлавоноиди, които освен своите мощни антиоксидантни свойства, играят съществена роля в процеса на усвояване и оползотворяване на витамин С в организма, както и шипки екстракт, който е един от най-добре известни природни източници на витамин С.

И двете рутин и хесперидин в продукта има силно антиоксидантно действие и не само защитават Витамин C, но може да работи sinergically с него, за да помогнете на имунната система да функционира правилно плюс също се борят срещу свободните радикали, които могат да увредят клетките ни. Сега вече можете да намерите всички тези ефективни съставки в приятна дегустация на течен продукт, потреблението на които може да бъде приятен за всеки член на семейството. За подслаждане и овкусяване на продукта, ние не се добавят захар или изкуствени подсладители, но био агаве (Agave Americana) нектар, и свеж лимон.

За щастие, случаите на скорбут, класически дефицит болестта на витамин C не е характерно в развитите страни. Въпреки това, следва да се отбележи, че търсенето на витамин С от организма при повечето хора все още е по-висока от действителните погълнатите количества. Тя може да бъде важно за тези, които не консумират достатъчно количество свежи източници на витамин C, като пресни плодове и зеленчуци, или тези, които прилага стриктна диета. Освен това, има няколко други, вече се счита за природни явления в нашата ускорена свят, които могат също да увеличат нашата търсенето на витамин C. Това са например бременност или АСЕ спортове, но често отрицателни фактори на начина на живот, както и, като тютюнопушене, град въздух богат на смог или някои лекарства (като аспирин и контрацептиви) и стрес.
стрелка

Liquid C - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
LIQUID C Plus
Назад към съдържанието