Liquid C - Каливита

Към съдържанието

Liquid C

Liquid C + BIOFLAVONOIDS
Витамини Каливита
Течен витамин c с биофлавоноиди, 96 дози

240 мл.
Количество на склад: 38
44.00 Lev
течен витамин СФормулата съдържа комплекс от антиоксиданти, чиито активни съставки, действащи синергично, осигуряват защита срещу свободните радикали. Благодарение на течната форма на Liquid C се препоръчва за хора, които имат проблеми с преглъщането на големи таблетки или капсули.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Liquid C

натурален витамин С в течност

Течен витамин C с биофлавоноиди, 96 дози

Нека си признаем, много хора не могат да приемат таблетки. Ето защо ние разработихме чист витамин С със синергични биофлавоноиди в страхотна на вкус течност. Активните съставки във формулата отлично защитават здравето и поддържат общото физическо състояние на организма.


На кого го препоръчваме?
  • На възрастни хора, бременни, деца и на онези, които страдат от проблем с гълтането
  • За подсилване на имунната система за склонните към инфекции в студените зимни месеци
  • На живеещите в градове със замърсен въздух
  • На активните и пасивните пушачи и на тези, които консумират по-големи количества алкохол

Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Храната също може да се обогати с витамини с помощта на Liquid C?
Можете да го добавите например към млечен шейк, кисело мляко или храна, която няма да затопляте; така ще я обогатите и ароматизирате незабелязано.
240 мл.

Дозировка
2,5 мл.

Съдържание
Витамин C 166.7 mg
Цитрусов биофлавоноид на прах 166.7 mg
Екстракт от Шипки на прах 166.7 mg
Рутин 5.5 mg
Хесперидинов комплекс 5.5 mg
Екстракт от ацерола 2.8 mg

Преди употреба разклатете добре опаковката! След отваряне, съхранявайте на тъмно и хладно място, тъй като витамин С се разгражда от топлината и светлината.

Внимание!

  • Разклатете добре преди употреба!
  • След отваряне съхранявайте на тъмно и хладно място.
  • Витамин С се разгражда от топлината.


Течно витамин C с биофлавоноиди и шипки


Liquid C е препарат, съдържащ витамин С, биофлавоноиди и шипки, подсладен с нектар от органично агаве, без изкуствени оцветители и захар, създаден за всички, които не само търсят комплексна антиоксидантна защита, но и предпочитат хранителни добавки в течна форма.

На кого го препоръчваме?
Тъй като е лесен за преглъщане, на стари хора, бременни жени, деца и на страдащи от проблеми с гълтането с оглед задоволяване на техните потребности от витамин C,
на склонните към инфекции за подсилване на имунната система,
на всеки в студените зимни месеци,
на активните и пасивни пушачи и на живеещите в селища със замърсен въздух,
на редовно консумиращите алкохол.

Резюме:
Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips е не само един от многото нови видове на витамин С храни, но сложен антиоксидант формула, чиято активна съставки отлично способства за запазването на здравето ни, както и да поддържат нашето общо благосъстояние. Благодарение на течната форма може да е идеален за тези, които прекалено, които не обичат таблетки и капсули форми.

Кой не знае за няколко роли витамин C играе във функционирането на нашето тяло? По време на съставянето на нашия продукт, нашата основна цел е използването на полезните ефекти на витамин С. За да се постигне това, ние също прибягна много субстанции, подпомагащи витамин C.
Такива "helpmates" са добре познати биофлавоноиди, които освен своите мощни антиоксидантни свойства, играят съществена роля в процеса на усвояване и оползотворяване на витамин С в организма, както и шипки екстракт, който е един от най-добре известни природни източници на витамин С.

И двете рутин и хесперидин в продукта има силно антиоксидантно действие и не само защитават Витамин C, но може да работи sinergically с него, за да помогнете на имунната система да функционира правилно плюс също се борят срещу свободните радикали, които могат да увредят клетките ни. Сега вече можете да намерите всички тези ефективни съставки в приятна дегустация на течен продукт, потреблението на които може да бъде приятен за всеки член на семейството. За подслаждане и овкусяване на продукта, ние не се добавят захар или изкуствени подсладители, но био агаве (Agave Americana) нектар, и свеж лимон.

За щастие, случаите на скорбут, класически дефицит болестта на витамин C не е характерно в развитите страни. Въпреки това, следва да се отбележи, че търсенето на витамин С от организма при повечето хора все още е по-висока от действителните погълнатите количества. Тя може да бъде важно за тези, които не консумират достатъчно количество свежи източници на витамин C, като пресни плодове и зеленчуци, или тези, които прилага стриктна диета. Освен това, има няколко други, вече се счита за природни явления в нашата ускорена свят, които могат също да увеличат нашата търсенето на витамин C. Това са например бременност или АСЕ спортове, но често отрицателни фактори на начина на живот, както и, като тютюнопушене, град въздух богат на смог или някои лекарства (като аспирин и контрацептиви) и стрес.

ДЕФИЦИТИ
Симптомите на дефицит на витамин C включват:
- отслабена имунна система
- податливост към инфекции
- по-бавно възстановяване след боледуване
- забавено заздравяване на рани
- нарушено кръвосъсирване
- кървене от венците
- пиорея (гнойно възпаление на венците)
- мускулни болки
стрелка

Liquid C - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
LIQUID C Plus
Назад към съдържанието