Vital B - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Vital B
90 таблетки

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Vital B състав/таблетка:

Бета каротин 1,2мг
Витамин E 6,7мг
Витамин C 60 мг
Витамин B1 1.4 мг
Витамин B2 1.6 мг
Ниацин 18 мг
Пантотенова киселина 5 мг
Витамин B6 2 мг
Фолиева киселина 50 мкг
Витамин B12 1 мкг
Холин 20 мг
Инозитол 20 мг
ПАБК 5 мг
Биотин 40 мкг
Рутин 4 мг
Цитрусов
биофлавоноиден к-кс 4 мг
Хесперидин к-кс 5 мг
Йод 50 мкг
Калций 207 мг
Магнезий 100 мг
Желязо 3 мг
Мед 0.5 мг
Цинк 5 мг
Хром 20мкг
Селен 1мкг
Манган 1 мг
Молибден 80 мкг
Бор 50мкг
Силиций 1 мг
L-глутатион
комплекс 5 мг
L-цистеин 20 мг
Бромелаин 25 мг
Лецитин 100 мг
Сладък корен
екстракт (4:1) 10 мг
Листа от магданоз 50 мг
Броколи 50 мг
Плод от бъз екстракт
(стд. 5% флавоноиди) 10мг
Гъби Рейши екстракт
(стд. 4% тритерпени, 10%
полизахариди) 10 мг
Гъби Шийтаке екстракт
(стд. 3.2% лентинан) 10 мг
Мултивитамини за кръвна група B

Продукт, създаден според специфичните особености на кръвна група B. Съдържа в оптимално количество над 40 активни съставки от естествен произход и осигурява добавянето на витамини, минерали и лечебни растения. Продуктa Vital B влияe имуностимулиращо и възстановяващо защитните сили, като осигурява оптимално здраве.

На кого го препоръчваме?
По-малко специфична кръвна група. Хората от нея се нуждаят от по-голяма консумация на мляко и млечни продукти. Често развиват синдрома на хроничната умора и различни форми на депресия и са предразположени към вирусни заболявания. Продукта Vital В съдържа витамини, минерали и лечебни растения (сладък корен, магданоз, броколи, бъз, гъбите Рейш и Шитаке), компенсиращи недостига им в организма на кръвна група В.

Индивидуално здраве.
Резюме
В Vital линия на продукти е ефективен, индивидуализиран мултивитамини формула с повече от 40 активни съставки. Те са били усложнява според най-новите научни резултати, както и на конституционните характеристики и витамин / минерални изисквания на отделните видове кръвни. Те съдържат здравословни подкрепа билки, както добре.

Последно научно изследване показа, че различните видове кръвни могат да имат малко по-различни хранителни нужди за оптимално здраве и метаболитен функциониране. The CaliVita® "Vital" линия на мултивитамини е специално разработен, за да помогне за "по поръчка" хранителна подкрепа за всеки отделен вид кръв. Всеки член на това семейство, включително Vital A, Vital B, Vital AB, и Vital O, съдържа много изчерпателна гама от най-високо качество витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и полезни билки, получен само от фармацевтично качество суровини, и смесени и при най-строги одобрен от FDA за контрол на качеството околната среда. Резултатът е по-високо качество на храненето формулиран с вашата кръвна група в ума.

Кръвна група "B"

А по-малко специфичен вид кръв, тип B се появява, за да се отговори на смесена диета. На 43-активните съставки в Vital B включват пълен спектър от витамини, минерали, антиоксиданти и полезни растителни екстракти, специално формулиран за тип Б индивиди.

ВНИМАНИЕ!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието