Pure Yucca - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Pure Yucca
100 капсули

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Съдържание
500мг Прах от стъбла на юка
Екстракт от Юка за детоксикация

Билка, почитана и използвана в народната медицина от хиляди години заради изключителните й лечебни свойства. Доказала е своето благотворно действие, както за профилактика, така и като съпътстващо терапията средство при различни заболявания.

На кого го препоръчваме?
Вечнозелено растение, приличащо на палма с дебело, късо стъбло, саблевидни листа и бели цветове като звънчета с приятен аромат, образуващи гроздове. Индианците я наричат „дърво на живота“, заради изключителните й лечебни свойства. Екстрактът от юка съдържа ензими, сапонини, хлорофил, антиоксиданти и други активни съставки, оказващи различни положителни ефекти върху организма, най-важният от които е детоксикацията. Оказва благотворно въздействие подпомагайки подобряването на абсорбцията на необходимите хранителни съставки. Подобрява храносмилането, засилва и регулира процесите на отстраняване на отпадните продукти и е истински благодат за хора с хронични заболявания на дебелото черво и страдащите от хроничен колит. Съдържащите се в юката екстракти – сапонини, успешно подпомагат лечението на ставни заболявания. Билката задоволява потребностите на организма от ензими, витамини, минерали и растителни хранителни съставки и подобрява детоксикацията. Защитава от болести, укрепва имунната система и понижава нивото на холестерола. На практика, няколко седмици приемане на юка подмладява тялото.
Резюме
Yucca, наречена "Дървото на живота", е изключителен детоксикация, почистване, имунната система, поддържаща вещество. Основната му ефект се дължи на една от съставките му, сапонин в народната медицина. Това вещество се прилага предимно за неговото муколитичен ефект и детоксикация действие.

Голяма част от здравето интерес в Yucca е поради високото си съдържание на естествен, детергентоподобни съединение, открито в растения, наречени сапонин. Сапонин получава името си от латинската дума "ВАП", което означава сапун. Сапонините са абсорбира слабо от човешкия метаболизъм, и това е един от факторите, които могат да възлизат на вярата сред много натуропатите че Юка помага за почистване на стомашно-чревния тракт. Като естествено диуретично, сапонини, могат да спомогнат за увеличаване на премахването на отпадъчните материали от организма чрез процес на диуреза. Също така, изследвания показват, че сапонини може да помогне за намаляване на холестеролните нива в серума чрез свързване с жлъчни соли, и което ги прави недостъпни за подпомагане на абсорбцията на холестерол. Сапонините могат също ускоряват разграждането и absoption на някои хранителни вещества като калций и силиций, с което се укрепват храносмилането, и премахване на отпадъците.

Показания:

- Изглажда симптомите на възпаление на червата, полипи, гастрит, болест на Крон, целиакия и други;
- Очиства храносмилателната система, регенерира чревната лигавицата, почиства и регенерира черния дроб и панкреатични клетки, увеличава усвояването на nutrients- подобрява храносмилането;
- Благодарение на стероиди растението действа срещу възпаление по време на съвместни проблеми;
- Препоръчва се по време на сутрешното "твърдост" на ставите;
- Почиства бъбреците, препоръчани по време на подагра;
- Увеличава имунитета;
- При заболяванията на пикочните и репродуктивните системи;
- Подобрява психологическото равновесие, очиства мозъка и нервната система, по време на Паркинсон, болест на Алцхаймер, заболявания, метална увреждане, епилепсия и други;
- Използвайте винаги с Nopalin преди отслабване терапия.

ВНИМАНИЕ!
Консултирайте се с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
Този продукт е предназначен само за възрастни.
По време на всяко почистване или детоксикираща режим, се препоръчва адекватен прием на течности. Пийте поне 2-3 литра течност дневно, за да помогне за елиминирането на отпадъчни материали.
Ако имате някакви неприятни ефекти в резултат на приема на този продукт, прекратете употребата и се консултирайте с Вашия лекар.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието