C 500 - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

C 500

C 500
Витамини Каливита
Витамин c 500 mg

100 таблетки
Незабавен достъп
24,90 лв
лимони
Препаратът с продължително освобождаване съдържа висока доза натурален витамин С от цитрусовите плодове.

 • подкрепа за имунитет
 • естествен антиоксидант
 • препоръчва на възрастните хора
 • и атлети
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita C 500

Витамин С от цитрусовите плодове

Със своята висока доза витамин С, продуктът С 500 със забавено освобождаване, е отлична витаминна суплементация за подпомагане на имунната система в критичните периоди.

Освен това, той допринася за нормалното формиране на колагена, поддържайки по този начин в добро състояние кръвоносните съдове, костите, хрущялите, зъбите, венците и кожата.

В качеството си на антиоксидант, той подпомага защитата срещу вредното действие на свободните радикали; може да забави появата на видимите признаци на остаряване и играе важна роля в метаболизма на енергията.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
 • На склонните към инфекции и като допълнителна подкрепа за имунната система през зимата
 • На спортисти и хора, извършващи тежък физически труд или умствено напрежение, за намаляване на изтощението и нормално функциониране на нервната система
 • На хората в напреднала възраст, на възстановяващите се след боледуване, на активни и пасивни пушачи, и на тези, които често консумират алкохол
 • За подобряване абсорбцията на желязо (особено при жени във фертилна възраст и пациенти с желязодефицитна анемия)

ДЕФИЦИТИ
Симптомите за дефицит на витамин C включват: отслабване на имунната система, склонност към инфекции, по-бавно възстановяване след боледуване, по-бавно зарастване на рани, кървене от венците, пиорея, мускулни болки.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Една таблетка дневно C 500 предоставя на организма толкова Vitamin C колкото 1 kg портокали или 10 kg ябълки!

Повечето пушачи страдат от дефицит на витамин C?

Съгласно някои оценки една единствена цигара може да „изразходва” до 25-50 мг витамин C, а пушенето може да наруши абсорбцията на витамин C.
100 таблетки

Дозировка
1 таблетка дневно

СЪДЪРЖАНИЕ
500 mg Витамин C

Неактивни съставки:
*Вещества с естествен произход: дикалциев фосфат (микрогранулат), микрокристална целулоза (стабилизатор), стеаринова киселина (емулгатор), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат), натрий кроскармелоза (подсладител), талк (пълнител), шипка.
При съхранението на продукта трябва да се има предвид, че витамин С е чувствителен към топлина и светлина.
Ако сте имали бъбречни камъни, преди да ползвате продукта се консултирайте с лекар!

ВНИМАНИЕ!
 • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
 • Ако имате анамнеза за камъни в бъбреците, потърсете съвет от лекар преди да започнете приема на витамин С добавка.
 • Съхранявайте плътно затворено в сухо и хладно място, като Витамин C е чувствителен към топлина и светлина.
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
 • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
 • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Висока доза витамин C

Таблетки с високо съдържание на витамин C (500 mg) за повишаване на физическата активност, устойчивостта срещу заразни заболявания, простуда и грип. Забавеното освобождаване гарантира пулното му усвояване от организма. Под формата на филм т-таблетки. Изцяло от естествени вещества.

На кого го препоръчваме?
Витамин С е водноразтворим витамин, укрепващ имунната система. Повишава устойчивостта към респираторни заболявания (главно настинки). Витамин С активира голям брой ензими и играе важна роля в клетъчното дишане. Подпомага заздравяването на рани, ускорява растежа на съединителната тъкан и абсорбцията на желязо. Участва в изграждането на костите, колагена и хрущяла, както и при синтеза на хормоните на надбъбречните жлези. Заедно с фолиевата киселина и витамин В12 стимулира производството и узряването на червените кръвни телца. Влияе върху намаляването на холестерола в кръвта и осигурява защита срещу канцерогени.

За всяка възраст.

Витамин С


Описание:
Витамин С (известен също като аскорбинова киселина) е водоразтворим витамин, който се използва от обмяната на веществата в много важни начини. Той помага активира множество ензими, има важна роля в клетъчното дишане, и предлага защита срещу стреса. Той подпомага усвояването на желязо, и, заедно с фолиева киселина и витамин B12, стимулира производството на червени кръвни клетки. Той допринася за поддържане на функционирането на нервната система, и тя участва в структурното формирането на костите, кръвоносните съдове, съединителната тъкан и колаген. Също така е отличен антиоксидант, помага да се защитят клетките от увреждане, причинено от свободните радикали.

Освен посочените по-горе функции, метаболитен търсенето на Витамин C може да се увеличи с такива неща като физическа активност, тютюнопушене, употреба на алкохол, липсата на почивка, болест или медикаменти. Като витамин С е водоразтворим, не се съхранява в тялото, но преминава от метаболизма относително бързо. CaliVita® Витамин C продукти са формулирани за времево освобождаване, продължително усвояване. като по този начин се гарантира траен бионаличност

В напредналите формули като C Plus, Витамин С се комбинира с биофлавоноиди (наричани понякога Витамин P), които насърчават усвояване и използване .. Заедно с витамин С, биофлавоноиди помогнат предоставя хранителна подкрепа за здрава кръвоносна система.

Естественият витамин С, аскорбинова киселина молекули са свързани заедно, за да образуват множество, химически молекули, за които действието е много по-дълго от ефекта на обикновен синтетичен аскорбинова киселина.
стрелка

C 500 - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
C 500
Назад към съдържанието