C 500 - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
C 500
100 таблетки

Дозировка
Приема се веднъж дневно или по лекарско предписание,

Съдържание

500мг Витамин C
Висока доза витамин C

Таблетки с високо съдържание на витамин C (500 mg) за повишаване на физическата активност, устойчивостта срещу заразни заболявания, простуда и грип. Забавеното освобождаване гарантира пулното му усвояване от организма. Под формата на филм т-таблетки. Изцяло от естествени вещества.

На кого го препоръчваме?
Витамин С е водноразтворим витамин, укрепващ имунната система. Повишава устойчивостта към респираторни заболявания (главно настинки). Витамин С активира голям брой ензими и играе важна роля в клетъчното дишане. Подпомага заздравяването на рани, ускорява растежа на съединителната тъкан и абсорбцията на желязо. Участва в изграждането на костите, колагена и хрущяла, както и при синтеза на хормоните на надбъбречните жлези. Заедно с фолиевата киселина и витамин В12 стимулира производството и узряването на червените кръвни телца. Влияе върху намаляването на холестерола в кръвта и осигурява защита срещу канцерогени.

За всяка възраст.

Знаете ли?
One tablet of C 500 provides as much Vitamin C as 1 kg of oranges, or 10 kg of apples!

Описание:
Витамин С (известен също като аскорбинова киселина) е водоразтворим витамин, който се използва от обмяната на веществата в много важни начини. Той помага активира множество ензими, има важна роля в клетъчното дишане, и предлага защита срещу стреса. Той подпомага усвояването на желязо, и, заедно с фолиева киселина и витамин B12, стимулира производството на червени кръвни клетки. Той допринася за поддържане на функционирането на нервната система, и тя участва в структурното формирането на костите, кръвоносните съдове, съединителната тъкан и колаген. Също така е отличен антиоксидант, помага да се защитят клетките от увреждане, причинено от свободните радикали.

Освен посочените по-горе функции, метаболитен търсенето на Витамин C може да се увеличи с такива неща като физическа активност, тютюнопушене, употреба на алкохол, липсата на почивка, болест или медикаменти. Като витамин С е водоразтворим, не се съхранява в тялото, но преминава от метаболизма относително бързо. CaliVita® Витамин C продукти са формулирани за времево освобождаване, продължително усвояване. като по този начин се гарантира траен бионаличност

В напредналите формули като C Plus, Витамин С се комбинира с биофлавоноиди (наричани понякога Витамин P), които насърчават усвояване и използване .. Заедно с витамин С, биофлавоноиди помогнат предоставя хранителна подкрепа за здрава кръвоносна система.

Естественият витамин С, аскорбинова киселина молекули са свързани заедно, за да образуват множество, химически молекули, за които действието е много по-дълго от ефекта на обикновен синтетичен аскорбинова киселина.

ВНИМАНИЕ!

Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Ако имате анамнеза за камъни в бъбреците, потърсете съвет от лекар преди да започнете приема на витамин С добавка.
Съхранявайте плътно затворено в сухо и хладно място, като Витамин C е чувствителен към топлина и светлина.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието