Liver Aid - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Liver Aid
100 таблетки

Дозировка
По 3-6 таблетки дневно

Liver Aid активни съставки/капсула:
L-Аргинин 100.0 мг
L-Цистеин 100.0 мг
L-Орнитин 100.0 мг
Метионин 100.0 мг
Алфа Кетоглутарова киселина 100.0 мг
L-Карнитин 50.0 мг
Холин 25.0 мг
Екстракт от Силимарин 15.0 мг
Алфа Липоева киселина 12.5 мг
Хром 25.0 мкг
Селен 10.0 мкг
В помощ на черния дроб с бял трън

Модерна комплексна формула за предпазване на черния дроб, съдържата аминокиселини и микриелементи. Препоръчително за косумиращите алкохол, а също така и медикаменти.

На кого го препоръчваме?
Аргининът и другите аминокиселини са едни от най-важните природни защитници на черния дроб. Аргининът предпазва от развитие на тумори, допринася за синтеза на растежния хормон и подпомага поддържането на здрава имунна система. Аминокиселината метионин подпомага неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките. Друга, още по-ефикасна съставка за неутрализиране на свободните радикали е L-цистеинът, особено ако се комбинира с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения, черния дроб и мозъка от вредните влияния на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина има детоксикираща функция. Аргининът и орнитинът помагат и за изхвърлянето на вредния амоняк от организма, като по този начин оптимизират неговата работата.
Резюме:
Черният дроб е орган, от първостепенно значение, че може да се разглежда като "голям мащаб промишлен работник" винаги функционира с пълен капацитет. Той играе двойна роля в синтезирането на важни вещества за организма и се счупи вредни вещества и по този начин детоксикация на организма. Actives в LiverAid поддържат здравословното функциониране на черния дроб по естествен начин.

Черният дроб е един от най-сложните и важни органи в тялото. Той играе роля в синтеза, обработката и / или регулиране на различни съединения, които са от съществено значение за правилното функциониране на метаболизма, като например гликоген, липопротеини, жлъчка, витамини, аминокиселини, кръвна плазма, тромбоцити и хемоглобин. Основна функция на черния дроб е да помогне на тялото в преработката и отстраняването на отпадъците и токсините. Протеин метаболизъм произвежда амоняк, който е отровен за тялото. Черният дроб превръща амоняк до урея, който след това се отделя от организма с урината. Черният дроб също е основно отговорен за разграждането и премахване на други токсични вещества от кръвта, като алкохол и наркотици.

Вероятно заради критичния характер на функциите, които изпълнява, черния дроб е в състояние да регенерира клетките. Хранителна подкрепа за такива регенериране може да дойде от сяра-съдържащи аминокиселини, като метионин и цистеин, както и други аминокиселини като аргинин и орнитин. По-малко от оптималната функция на черния дроб може да доведе до натрупване на мазнини в черния дроб и това не се счита здрави. Проучванията показват, че вещества, като хром, carntitine и холин могат да играят роля в засилено мазнини и въглехидратния метаболизъм в черния дроб. A flavanoid комплекс, наречен силимарин, получен от Дамска Thistle, е ефективен антиоксидант и е изследван за благоприятен ефект върху функцията на черния дроб.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието