Liver Aid - Каливита

Към съдържанието

Liver Aid

Liver Aid
Комплексни и други продукти Каливита
в помощ на черния дроб

100 капсули
Количество на склад: 52
106.00 Lev
Liver Aid на черния дроб
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Liver Aid

холин силимарин и аминокиселини

в помощ на черния дроб

Черният дроб е един от най-активните органи в нашето тяло: той разгражда вредните вещества, които постъпват в организма и го детоксикира. Ето защо, е особено важно да го защитим.

Белият трън е най-популярната билка, защитаваща черния дроб. Екстрактът може ефективно до подпомогне самоочистването, детоксикацията и регенерацията му.

Съдържащите се в продукта сяра аминокиселини, метионин и цистеин, също повишават способността на черния дроб за самолекуване, а хромът играе важна роля в метаболизма на въглехидратите.На кого го препоръчваме?

• Като допълнително средство на тези, които приемат увреждащи черния дроб медикаменти или алкохол, както и при вирусни инфекции.
• За хора, с професионални заболявания от хепатотоксични вещества, които затрудняват детоксикиращата функция на черния дроб.


Знаете ли че?

Аргининът

Аргининът и другите аминокиселини са едни от най-важните природни защитници на черния дроб.

Аргининът предпазва от развитие на тумори, допринася за синтеза на растежния хормон и подпомага поддържането на здрава имунна система.

Аминокиселината метионин подпомага неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките.

L-цистеинът

Друга, още по-ефикасна съставка за неутрализиране на свободните радикали е L-цистеинът, особено ако се комбинира с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения, черния дроб и мозъка от вредните влияния на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина има детоксикираща функция.

Аргининът и орнитинът помагат и за изхвърлянето на вредния амоняк от организма, като по този начин оптимизират неговата работата.

Семената на белия трън съдържат 70-80% силимарин, активно вещество, което е най-популярната съставка на различни медикаменти за защита на черния дроб?
100 капсули

Дозировка
1 капсула дневно

Съдържание
L-Аргинин 100 mg
L-Цистеин 100 mg
Метионин 100 mg
Алфа-кетоглутарова киселина 100 mg
L-Карнитин 50 mg
Холин 25 mg
Алфа-липоева киселина 12.5 mg
Екстракт от силимарин 15 mg
Хром пиколинат 25 µg
Селен 10 µg

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар преди да приемате някаква добавка.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
В помощ на черния дроб с бял трън

Модерна комплексна формула за предпазване на черния дроб, съдържата аминокиселини и микриелементи. Препоръчително за косумиращите алкохол, а също така и медикаменти.

Черният дроб

Черният дроб е орган, от първостепенно значение, че може да се разглежда като "голям мащаб промишлен работник" винаги функционира с пълен капацитет. Той играе двойна роля в синтезирането на важни вещества за организма и се счупи вредни вещества и по този начин детоксикация на организма. Actives в LiverAid поддържат здравословното функциониране на черния дроб по естествен начин.

Черният дроб е един от най-сложните и важни органи в тялото. Той играе роля в синтеза, обработката и / или регулиране на различни съединения, които са от съществено значение за правилното функциониране на метаболизма, като например гликоген, липопротеини, жлъчка, витамини, аминокиселини, кръвна плазма, тромбоцити и хемоглобин. Основна функция на черния дроб е да помогне на тялото в преработката и отстраняването на отпадъците и токсините. Протеин метаболизъм произвежда амоняк, който е отровен за тялото. Черният дроб превръща амоняк до урея, който след това се отделя от организма с урината. Черният дроб също е основно отговорен за разграждането и премахване на други токсични вещества от кръвта, като алкохол и наркотици.

Вероятно заради критичния характер на функциите, които изпълнява, черния дроб е в състояние да регенерира клетките. Хранителна подкрепа за такива регенериране може да дойде от сяра-съдържащи аминокиселини, като метионин и цистеин, както и други аминокиселини като аргинин и орнитин. По-малко от оптималната функция на черния дроб може да доведе до натрупване на мазнини в черния дроб и това не се счита здрави. Проучванията показват, че вещества, като хром, carntitine и холин могат да играят роля в засилено мазнини и въглехидратния метаболизъм в черния дроб. A flavanoid комплекс, наречен силимарин, получен от Дамска Thistle, е ефективен антиоксидант и е изследван за благоприятен ефект върху функцията на черния дроб.
стрелка

Liver Aid - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Liver Aid
Назад към съдържанието