Digestive Enzymes - Каливита

Към съдържанието

Digestive Enzymes

Digestive Enzymes
В помощ на храносмилането
Комплекс храносмилателни ензими

100 таблетки
Количество на склад: 31
53.50 Lev
стомашно разстройствоАктивните съставки на продукта са вещества от растителен произход и храносмилателни ензими, също произведени от нашето тяло, които могат да повлияят благоприятно на правилното протичане на храносмилателните процеси, а в случай на недостиг на стомашен сок - могат да бъдат полезни при проблеми с храносмилането.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Digestive Enzymes

растителни храносмилателни ензими

Комплекс храносмилателни ензими

Храносмилателните ензими са биокатализатори, ускоряващи химичните реакции, като в същото време самите те остават непроменени.

Те спомагат за обработването на храните, започвайки от устната кухина и надолу по целия храносмилателен тракт. С напредване на възрастта, както и при неправилно хранене, стомашните неразположения и дискомфорт се увеличават. Това налага приемането на ензими, както профилактично, така и като съпътстващо терапията средство.

Digestive Enzymes е продукт, съдържащ храносмилателни ензими от растителен произход, които подпомагат храносмилателните процеси.На кого го препоръчваме?
  • при проблеми с храносмилането
  • за запазване на здрава храносмилателна система
  • при проблеми с образуване на газове

Знаете ли че?

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Ефективността на храносмилателните процеси в организма намалява с напредване на възрастта?
При хората с кръвна група А храносмилателните проблеми са обичайни във всяка възраст.
100 таблетки

Дозировка
2x1 таблетка дневно по време на хранене

Съдържание
Панкреатин 75 mg
Семе от копър 75 mg
Куркума 37 mg
L-Глутаминова киселина 25 mg
Пепсин 17 mg
Бромелаин 12 mg
Диастаза 10 mg
Протеаза 5 mg
Папаин 5 mg


В случай на сериозно стомашно-чревно заболяване (например стомашна язва), преди да използвате продукта задължително се консултирайте с лекар!
Основното условие за оптимално използване на хранителните вещества е правилното храносмилане. Активните съставки на продукта са храносмилателни ензими и вещества от растителен произход: семена от копър и куркума.

Животните процеси изискват енергия, която ние извличаме, между другото от храна. Храносмилателните ензими играят важна роля в превръщането на храната в енергия. Те го разделят на прости съставки, което ги прави готови за усвояване през храносмилателния тракт. С възрастта, дори и при здрави хора, количеството произведени ензими намалява, което влошава качеството на храносмилането и може да е причина за неприятни симптоми, съпътстващи това състояние. При хора с кръвна група А тази ситуация често възниква независимо от възрастта. Друга причина за дефицит на ензими може да бъде и неправилно хранене, консумиране на замразени храни, които се подлагат на топлинна обработка, пастьоризиране или приготвяне в микровълнова фурна. Във всеки от тези случаи си струва да се подкрепи правилния процес на храносмилане.

Как действат активните съставки на Digestive Enzymes?
  • грижа за храносмилателния комфорт (куркума)
  • стимулира производството на храносмилателни ензими (куркума)
  • подпомагат почистването на тялото (семена от копър)
  • са полезни при подуване (семена от копър)
  • подпомага правилното функциониране на черния дроб (куркума)
  • благоприятно влияят върху функционирането на отделителната система (семена от копър)

Продуктът съдържа и панкреатин - смес от най-важните храносмилателни ензими на панкреаса, пепсин, папаин, получени от плода папая, както и диастаза.

Кого препоръчваме особено?
Всички хора, които искат да помогнат за функционирането на храносмилателната система.
Хората, които консумират тежки продукти.

Знаете ли, че ... с възрастта, дори и при здрави хора, количеството произведени ензими намалява? Тази ситуация влошава качеството на храносмилането и може да е причина за неприятни симптоми, съпътстващи това състояние. При хора с кръвна група А тази ситуация често възниква независимо от възрастта.
стрелка

Digestive Enzymes - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Digestive Enzymes
Назад към съдържанието