Digestive Enzymes - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Digestive Enzymes
100 таблетки

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Съдържание

75мг Панкреатин
75мг Семе от копър
37мг Куркума
25мг L-Глутаминова киселина
17мг Пепсин
12мг Бромеланин
10мг Диастаза
5мг Протеаза
5мг Папаин
Храносмилателни ензими с дрожди и гъби

Установено е, че обмяната на веществата, а също и стареенето на организма са в ежедневна и пряка връзка с начина на хранене и необходимите ензими за поддържане на оптимален храносмилателен процес. Нарушенията в храносмилането могат да доведат както до неприятни смущения в стомашно-чревния тракт, така и до други сериозни заболявания. Това налага допълнителното приемане на храносмилателни ензими. Пробвайте и ще се уверите: не само ще премине чувството за тяжест в стомаха ви, но ще се подобри и общото ви здравословно състояние.

На кого го препоръчваме?
Храносмилането е разграждане на хранителните вещества – протеини, въглехидрати и мазнини и е част от обмяната на веществата. Ензимите, които се намират в храносмилателните органи са необходими, защото в противен случай организмът не може да разгради и усвои приетата храна. Недостигът на някой ензим може да доведе до проблеми с храносмилането (чувство за подуване, което може да бъде съпроводено с разстройство или запек, газове, нередовно изхождане) и поява на различни заболявания – загуба на тегло, отпадналост и отслабване на имунната система. Процеса храносмилане започва в устната кухина от сдъвкването на храната и смесването й със слюнка, за получаване на подходяща за преглъщане консистенция. Веществата, съдържащи белтъци, попадат в храносмилателния тракт и с помощта на ензимите се разграждат до аминокиселини, абсорбират се и отново се синтезират белтъци (протеини). Подобен на човешкия пепсин е папаинът, който е наречен „растителен пепсин“. Той се извлича от тропическото дърво папая и е най-важният разграждащ белтъците до аминокиселини ензим. Протеините от храната, попаднали в стомаха, са подложени на процес на размекване, предизвикано от действието на пепсина, който се активира от киселото съдържание на стомашния сок. Успоредно със смилането на протеините, се смилат и въглехидратите.

Съвременните продукти съдържат мултиензимен комплекс на основата на гъбата Astergillus oryzae. Този комплекс е активен при стойности на pH 3–8, които поддържа по време на храносмилането в стомаха и червата. Хранителни добавки, съдържащи храносмилателни ензими от растителен произход подпомагат смилането на храната напълно, дори и на трудносмилаемата целулоза. Храносмилателните ензими действат профилактично, като подобряват функцията на жлъчката, черния дроб, панкреаса и дебелото черво и са истинска панацея за регулиране на храносмилането.
Описание:
Активните агенти на преглед Лесен са естествени храносмилателни ензими, което помага употреба на хранителни вещества. Те могат да бъдат от голяма полза за смилането на храната от растителен произход (особено за вегетарианци), в някои проблеми на храносмилането, както и в случаите на необичайно вид диета.

"Вие сте това, което ядете" - отива поговорката, но това твърдение следва да се класира. Една балансирана, питателна храна е важна, но правилното храносмилане също е от жизненоважно значение, за да се осигури ефективно използване на всички хранителни вещества. В днешния забързан, модерен свят има много фактори, които могат да окажат влияние, тежест или дори да влошат здравословното храносмилане. Тези фактори могат да включват хранителни добавки и примеси, увеличаване на консумацията на преработени храни и бързо, бедни или небалансирани диетични или лични навици, умствено и физически стрес, замърсяване и промени в обмяната на веществата, причинени от стареене.

След прием на храна, здраво тяло веднага започва да се счупи на хранителни вещества, които се използват. Несмилаеми въглехидрати, протеини и мазнини се разделят на елементарни частици, които от своя страна могат да бъдат абсорбирани и използвани от тялото ни един перфектен начин. Все пак това е по-скоро оптимист подход, както в днешните бързам свят, все повече и повече ефекти, които затрудняват този процес на основни надделее. Със сигурност сте се чувствали как натоварват мастна, тежка храна може да бъде, след като членове на семейството или на работна вечеря.

Лошите хранителни навици, начин на хранене небалансирани в график и състав поставя допълнителна тежест върху храносмилателната ни система. Тези ефекти могат да бъдат допълнително засилени от други смущаващи фактори: стрес и изкуствени foodingredients, които могат да блокират нормалната чревна активност, храносмилането и усвояването на хранителните вещества.

Ензимите са ключовите храносмилателни елементи, които помагат разграждането на храната в хранителни вещества, които могат да бъдат използвани от обмяната на веществата.

Digest Ease е ензим-сложна от чисто растителен произход, която работи в рамките на широк спектър (например в алкална и кисела среда). Препоръчваме го предимно за вегетарианци, тъй като това прави храни от растителен произход напълно смилаеми. Разбира се, че също подкрепя храносмилането от животински произход, както и. С напредване на възрастта, на ефективността на храносмилането е намалена, обаче храносмилателни проблеми могат да се развият не само на по-напреднала възраст, но може да се появи в резултат на конституционните дарения в други етапи от живота, както добре. Както храносмилането се регулира от ензими, погълнат храносмилателни ензими, могат да участват в предотвратяване и намаляване на нарушения.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието